Arama sonuçları: *

1. J

Minecraft büyü birleştirme çok pahalı diyor

Maksimum 5 adet büyü basabilirsin, o yüzden tercihlerini iyi yapman lazım. Benimde bşaıma gelmiştir sonradan öğrendim.
  2. J

Minecraft XP farmı yapımı

Silahlarıma büyü basmam gerekiyor, ama yeteri kadar xp kazanamıyordum bu video gerçekten çok işime yaramaya başladı. Paylaşım için teşekkürler.
  3. J

Öneri Blue TV VS Netflix?

Netflix daha büyük ve daha çok içerik var, fakat blue tv deki bazı içerikler netflixde olmadığı için bazı durumlarda blue tv'yi tercih etmek olası durum.
  4. J

Dizi/film önerisi yapabilirmisiniz

bluetv de bu sıralar yeşilçamı izliyorum benim sevdiğim dönemlere hitap ediyor kıyafetler ve çevre tasarımı olsun, diziyi de çok beğendim hala izliyorum.
  5. J

Minecraft büyü hakkında sorular

Bence de tek basına mending yapmak kurtarmıyor, kırılmazlık büyüsü de basmak lazım daha uzun süre gider.
  6. J

minecraft olta büyü isimleri yok

Oyunda olta için iki tane büyü var, ve ikiside 3. seviyede maksimumuma ulaşıyor. Senin sorunun ile karşılaşmadım fakat umarım sorunu halletmişsindir.
  7. J

Trendyol Exxen Kodu verdi

Açıtığım hesabı önce ücretsiz denemsini kullandım, ama sonra iptal etsemde otomatik para çekmiş hiç memnun kalmadım.
  8. J

Sizce Exxen Tuttu mu?

Bence şampiyonlar ligini almasıyla biraz tutmuş olabilir ayrıca Konuşanlar, youtuber içerikleri ve tolgshow harici pek bir şey yok.
  9. J

Aşık olduğum biri varken flört yaptım?

Harbiden benimde aklıma bu söz geldi arkadaş marketten elma mı alıyorsunuz, bu nasıl aşk? derler insana. Duygularınızı bu kadar basite indirgemeyin arkadaşlar.
  10. J

Serisinden taktik lazım kız meselesi

Öncelikle ağzını arıyor olabilir, veya dediğin gibi genele atmış olabilir arada kaynadıysan vay haline. Ama sen yine de beklentiyi yüksek tutmamalısın.
  11. J

İlişki tavsiyesi - Aşık olamıyorum

Arkadaş çevreni geliştir ve topluluklara katıl, daha sosyal olmaya bak elbet bir zaman ortamda bir etkileşim olabilir.
  12. J

Pubg Mobile Gölgeler

Bu oyunda gölgeleri kapatamıyorum nereden yapacağımı bilmiyorum, bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  13. J

Pubg mobile hesabım çalındı

Benim hesabım da çalındı ne yapacağımı bilmiyorum, çok çaresiz kaldım şimdi yeni hesapla kasmaya kim uğraşacak.
  14. J

Pubg Mobile nick ve klan isim önerisi

Sevgilim için isim önerisi arıyorum. Böyle sevgili temalı, çift olduğumu belli eden isimler önerir misiniz?.
  15. J

pubg isim önerisi lazım

Hanacilos baya iyimiş ben beğendim güzel isim. 1650052661 Arkadaşlar ben bu oyunu baya oynuyorum, aynı zamanda sevgilime de öğretmeye başladım. Sevgilim diyor ki uyumlu isimlerimiz olsun. Önerileriniz bekliyorum.
  16. J

Zoom da telefonu mikrofon olarak kullanmak mümkün mü?

Evet mümkün yapabiliyorsunuz diye biliyorum, aynı zamanda telefonunuzu ihtiyacınız olursa hoparlöre takıp bir ortamda mikrofon olarak kullanabiliyorsunuz.
  17. J

Uygun Modem Tavsiyesi

Ben de modem arıyorum tavsiyeniz var mı?
  18. J

Kulak içi kulaklığı bilgisayarda mikrofon olarak kullanma

Arkadaşlar bu konuda bilgi sahibi olmam lazım çünkü gittiğim ortamda mikrofon olmadığını fark ettim ne yapacam bilmiyorum.
Top Bottom