Çok para vermek istemiyorum işimi görücek bi modeme ihtiyacım var internet hızım bu yardımcı olursanız sevinirim.
Alıntıyı görüntüle
öneri değil de önermeyeceğim bir ürün var.Şuanki modemim çok eski olduğu için değiştirme kararı almıştım.Aşağı linkini koyacağım ürünü aldım ve geldi uzun uğraşlar sonucu kurdum.Modem yan odadan 2 diş anca çekiyor wifi olarak.Ama şuan kullandığım eski modem evin bi ucundan diğer ucuna max 1 diş aşağı çekiyor (250 m2) .Dediğim gibi aşağı linkini bırakacağım aklındaysa hiç alma.Çok para vermek istemiyorum işimi görücek bi modeme ihtiyacım var internet hızım bu yardımcı olursanız sevinirim.
Alıntıyı görüntüle
Teşekkür ediyorum dostum. Geçmiş olsun sanada.öneri değil de önermeyeceğim bir ürün var.Şuanki modemim çok eski olduğu için değiştirme kararı almıştım.Aşağı linkini koyacağım ürünü aldım ve geldi uzun uğraşlar sonucu kurdum.Modem yan odadan 2 diş anca çekiyor wifi olarak.Ama şuan kullandığım eski modem evin bi ucundan diğer ucuna max 1 diş aşağı çekiyor (250 m2) .Dediğim gibi aşağı linkini bırakacağım aklındaysa hiç alma.
çöp modemdiröneri değil de önermeyeceğim bir ürün var.Şuanki modemim çok eski olduğu için değiştirme kararı almıştım.Aşağı linkini koyacağım ürünü aldım ve geldi uzun uğraşlar sonucu kurdum.Modem yan odadan 2 diş anca çekiyor wifi olarak.Ama şuan kullandığım eski modem evin bi ucundan diğer ucuna max 1 diş aşağı çekiyor (250 m2) .Dediğim gibi aşağı linkini bırakacağım aklındaysa hiç alma.