Neler Yeni

Uygun Modem Tavsiyesi

Naulian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Oğuzhan
Çok para vermek istemiyorum işimi görücek bi modeme ihtiyacım var internet hızım bu yardımcı olursanız sevinirim.

1649281929562.png

jouly

80+ Bronze
Çok para vermek istemiyorum işimi görücek bi modeme ihtiyacım var internet hızım bu yardımcı olursanız sevinirim.

Alıntıyı görüntüle
öneri değil de önermeyeceğim bir ürün var.Şuanki modemim çok eski olduğu için değiştirme kararı almıştım.Aşağı linkini koyacağım ürünü aldım ve geldi uzun uğraşlar sonucu kurdum.Modem yan odadan 2 diş anca çekiyor wifi olarak.Ama şuan kullandığım eski modem evin bi ucundan diğer ucuna max 1 diş aşağı çekiyor (250 m2) .Dediğim gibi aşağı linkini bırakacağım aklındaysa hiç alma.

Naulian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öneri değil de önermeyeceğim bir ürün var.Şuanki modemim çok eski olduğu için değiştirme kararı almıştım.Aşağı linkini koyacağım ürünü aldım ve geldi uzun uğraşlar sonucu kurdum.Modem yan odadan 2 diş anca çekiyor wifi olarak.Ama şuan kullandığım eski modem evin bi ucundan diğer ucuna max 1 diş aşağı çekiyor (250 m2) .Dediğim gibi aşağı linkini bırakacağım aklındaysa hiç alma.

Teşekkür ediyorum dostum. Geçmiş olsun sanada.

rimpalace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
halil gökhan

çöp modemdir

Pckopat

80+ Silver
Asusun DSL-N16 sını kullanıyorum 35mbps bir sıkıntı yaşamıyorum. Uygun fiyatta düşünebilirsin.

jend16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Faruk Sezer
Ben de modem arıyorum tavsiyeniz var mı?

Top Bottom