https://ty.gl/lflshdwokh988
Bunu alabilirsin zannımca diğerlerinin de bir farkı yoktur. En azından aşağı yukarı ayarlayabilirsin.
Ben yaklaşık 3 senedir...
Düşman diye aslında ilk başta kolayca harcadıkları akreple diğer kötüler ve ninjalar birleşse, örümcek le punisher bir olsa iyi bir film olurdu. Ninja...
Piknik masası bu. Fazla ağırlığa gelmez. Az bir dokunsan oynar. Hatta rüzgarda uçar gider öyle hafif.
Piknik için de aşırı iyi oluyor. 4 kişi rahatça yemek...
Kesinlikle tercih edilir. Şuana kadar bilinen bir kronik sorunu yok gibi bir şey. Motoru ve otomatik şanzımanı en sorunsuzlardan biri. Benim gibi alıp...
Maalesef 1.5 corolla olayı pek hikaye gibi gözükmüyor. Şikayetler her geçen gün artıyor. Sorun servislerde yanlış yağ koyulması diyorlar ama o işe de çare...
Tabi ki hayır. Clio ile kıyaslanmayacak kadar iyi bir araç.
Park etme sorunu tamamen acemilikten ve aşırı dar bir mahallede oturmamdan kaynaklanıyor...
Clio dan bu araca geçtim mahallede eskiden park ettiğim yerlere City ile edemiyorum sığmıyor araba. Arka kamera olması çok iyi ama ön uzun geliyor park...
50 mb olanını kullanıyorum bundan önce 10mb olanı kullanıyordum tv den amazonda film izlerken hiç takılma yaşamadım. Youtube aynı şekilde hiç takılma...
Ölçüleri aşırı küçük. Normal bir sedan araca 140x70 gidiyor hatta 140x80 bulursanız suv tipi araçları tamamen kapatır.
Şemsiye gibi olanlar riskli. Hem...
1.4 e bu kadar para verilmez. Hele de easy plus paket. Yılda 10-15 bin km yapıyorsan LPG çokta gerekli değil. Klima açınca hepten sağırlaşıyor araba.
Zaten...
Ben Egea ile Honda City arasında City i tercih ettim. Benzinli olduğu için benim kullanımıma daha uygun geldi. Dizel araç fazla dur kalk sevmez ve kısa...
1.6 egea cross bence en ideali sana. Yerden yüksek olduğu için kaldırıma sürtmek ihtimalin düşer. Arkası kısa olduğu için park ederken rahatlık sağlar...