Ekran kartından sonra Ram yükseldi. Bakalım sıradaki ne olacak. Benim tahminim güç kaynakları yükselir. Bahanesi de yapay zekaya çok kablo gidiyor o yüzden...
Ppf kaplattırdığın yere sor onların önerdiklerini kullan. En azından sorun çıkarsa suçu sana atmazlar.
Ben kendim hiç bir katkı kullanmadan direk suyla...
Farklı modelini alıp kullandım ama bence çokta alınacak ürün değil. Kova ve süngerle de işinizi rahatça görebilirsiniz.
Katlanır kova almıştım 18 lt likti...
Allah kolaylık versin yapabileceğinizi yapmışsınız umarım bulunur.
Ek olarak etrafta ki güvenlik kameralarını araştırın bina ya da market gibi yerler varsa...
Aynı sorunu bende yaşadım. Mouse adaptörünün girişini farklı porta takarak çözdüm.
Tam olarak neden olduğunu bulamadım. Zamanla tekrarlıyor giriş portunu...
Çok uzun yıllardır kullanıyorum maalesef son zamanlarda çok sık internet kesilmesi yaşamaya başladım.
Vaat ettiği hızı stabilize şekilde veriyor. Anlık...
Bende xiaomi kullanıyordum ama çekim mesafesi baya kötüydü diğer odalarda çekmiyordu ve bağladığım priz çok uzak olmamasına rağmen uzak gözüküp kopma...
Saygının anlamı nedir TDK?
Buna göre Türk Dil Kurumunun saygı sözcüğüne verdiği tanımlar şöyledir: Değeri, üstünlüğü, yaşlılığı, yararlılığı, kutsallığı...
Park ederken ve dar sokaklarda işe yarıyor. Arka koltuğa 3 yetişkin erkek oturur sıkışabilir ama diz mesafesinden dolayı çok dert edilmiyor.
Oturduğumuz...
Çok araştırdım şuan ki en sorunsuz motorlardan olan 1.5 Honda City aldım.
Bakım aralıkları sık olması dışında sorunsuz motor. Bayırlarda baymayan ama...
Greenote GSC60 aldım hem evde hem araçta kullanıyorum.
Araç için satılan ufak süpürgeler almaktansa bu şekilde alıp hem evde hem araçta kullanmak daha...