Paketlemeleri çok iyi olsa da maalesef yetmiyor. En son gelen çikolatalarım baya kötü haldeydi. Eriyip tekrar donunca tadı gidiyor.
Migros kampanyasını...
Ara sıra veriyor genelde kod olarak değil de ürünün altında yazıyor indirim diye.
Geçen haftaya kadar kitapların normal fiyatları iyiydi bu kuponla beraber...
Bakım ve parça fiyatları , tamircilerin acemilikleri ve bilerek yaptığı üstün körü işler ortadayken ben asla 10 yaşından büyük araca güvenmem. Bu benim...
10 yaşından büyük araç bence patlamaya hazır bomba gibi her an bir yerleri arıza verebilir. Demir yorgunluğu var , zamanla güneşten kuruyan plastikler falan...
Bayırlarda hiç bayılmıyor ama sollucam dersen yüksek rampada hızlanmaz. Kalkışları iyi skkık trafikte üzmez. Tabi CVT şanzıman biraz hantal direkt basınca...
Sıfır egea ya yetiyorsa paran 1.6 otomatikler çok performanslı iyi arabalar ve sıfır her zaman daha iyidir.
Honda city de o paralara bulabileceğiniz sıfıra...
Bu deodorantların büyük boylarının kokusu çok kısa sürüyor ve daha hızlı bitiyor ya da bana öyle geliyor bilmiyorum ama ne zaman büyük boylarını alsam...
Ufak camlara olmuyor bunlar. Sök tak uğraşana kadar camı temizlersin. Boydan boya cam balkonlara işe yarar ama köşeleri yine elle temizlemek zorunda...
Bunlar zamanla sızdırmaya başlıyor kapak tasarımından dolayı. Altta verdiğim hem daha dayanıklı , hem daha hafif , hem daha az yer kaplıyor ama düşürmeye...
İçeriği o kadar kötü ki bilmeyen arkadaşlar öğrensin diye yazıyorlar. Belki 1 kişi bile farkına varıp vazgeçerde sağlığına faydası dokunur.
Bence sizde...