3 silindir motorlar maalesef sıkıntılı toyota da. Yatak sarma olayı kronik ve 20bin km lerde bile yatak sarma şikayeti olanlar var. Bu arkadaşın videolarını...
Ben segment olayından çok anlamıyorum herkes kafasına göre bir şeyler söylüyor. B plus falan bile diyen var o yüzden önemsemem.
Sıfıra yakın sorunsuz başka...
Pazaramanın her kuponu böyle. İndirim olan fiyattan değil indirimsiz fiyatından düşüyor. İndirim kuponu kullanınca fiyat daha çok yükseliyor çoğu zaman. Her...
Bende Cross için telefonda yarım saat hatasını boyasını sorup sıfır gibi dediği için gittim görüştüm. Dediği gibi araçta tramer değişen yoktu ama boydan...
Hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullan.
Bu paralara otomatik vites yoktu sanırım eğer otomatikse çok iyi fiyata almışsın. Bende sıfır Cross 1.6...
City kullanıcısıyım bütçe artarsa kesinlikle alınabilir ama 1.3m den aşağı pek bulunmuyor.
Bütçeyi arttırabilirsen bu fiyata yeni , sorunsuz ve nispeten...
Bende tercihimi Egea dan yana kullanırdım. O paralara 10 yaşında araç alacağıma 2021 üzeri Egea alırım kafam rahat olur.
Şehir içi kullanacaksan 1.4 urban...
Dün gece 390 tl ye 2 adet gofrikle beraber 6 paket godiva aldım ama sabah gofrikler iptal olmuş sadece godiva geldi. Kampanyaya giremediğim için 150 si iade...
Yıllar önce çinden aldığım aynı şekilde ama farklı markada projeksiyonum var bence gayet kullanışlı ürün.
Evin her hangi bir duvarına yansıtıyorum mis gibi...