S

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• S
      Siene, Ram Fiyatları Düşüyor Mu? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ekran kartından sonra Ram yükseldi. Bakalım sıradaki ne olacak. Benim tahminim güç kaynakları yükselir. Bahanesi de yapay zekaya çok kablo gidiyor o yüzden...
    • S
      Siene, Öneri Araba için oto bakım ürün öneri başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ppf kaplattırdığın yere sor onların önerdiklerini kullan. En azından sorun çıkarsa suçu sana atmazlar. Ben kendim hiç bir katkı kullanmadan direk suyla...
    • S
      Siene, ❌İndirim Bitti! 7GO Araç Süpürgesi 🔥 629₺ başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Yorumlarda çantayı talep edenlere göndermişler.
    • S
      Bu ürünü çeşmeye bağlarsan çok dayanabileceğini sanmıyorum. Basınçdan dolayı motoru patlar muhtemelen. Hortumun ucunu elinle sık aynı basınç oluyor...
    • S
      Farklı modelini alıp kullandım ama bence çokta alınacak ürün değil. Kova ve süngerle de işinizi rahatça görebilirsiniz. Katlanır kova almıştım 18 lt likti...
    • S
      Siene, Arabamıza vurup kaçtılar başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Allah kolaylık versin yapabileceğinizi yapmışsınız umarım bulunur. Ek olarak etrafta ki güvenlik kameralarını araştırın bina ya da market gibi yerler varsa...
    • S
      Siene, Fareyi Hareket Ettirdikçe Hoparlörden Ses Geliyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Aynı sorunu bende yaşadım. Mouse adaptörünün girişini farklı porta takarak çözdüm. Tam olarak neden olduğunu bulamadım. Zamanla tekrarlıyor giriş portunu...
    • S
      Siene, Yardım Araba Önerisi 1.5 milyon başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Honda city tavsiye ederim. Çok yumuşak süspansiyon , çok sessiz motor , geçişlerini hissetmeyeceğin vites.
    • S
      Siene, KabloNete geçmek mantıklı mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Çok uzun yıllardır kullanıyorum maalesef son zamanlarda çok sık internet kesilmesi yaşamaya başladım. Vaat ettiği hızı stabilize şekilde veriyor. Anlık...
    • S
      Siene, Wifi yayıcı-router tavsiyesi istiyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bende xiaomi kullanıyordum ama çekim mesafesi baya kötüydü diğer odalarda çekmiyordu ve bağladığım priz çok uzak olmamasına rağmen uzak gözüküp kopma...
    • S
      Siene, İSLAMCILARIN DÜŞMANI OLDUĞU KİTAP... başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Saygının anlamı nedir TDK? Buna göre Türk Dil Kurumunun saygı sözcüğüne verdiği tanımlar şöyledir: Değeri, üstünlüğü, yaşlılığı, yararlılığı, kutsallığı...
    • S
      Siene, Ford focus 1.5tcdi otomatik başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Park ederken ve dar sokaklarda işe yarıyor. Arka koltuğa 3 yetişkin erkek oturur sıkışabilir ama diz mesafesinden dolayı çok dert edilmiyor. Oturduğumuz...
    • S
      Çok araştırdım şuan ki en sorunsuz motorlardan olan 1.5 Honda City aldım. Bakım aralıkları sık olması dışında sorunsuz motor. Bayırlarda baymayan ama...
    • S
      Sırf şu adblue belasından benzinli atmosferik motor araç aldım. Zaten basıcak uçucak kaçıcak yol kalmadı en azından sorunsuz bineyim dedim.
    • S
      Siene, Arac ici süpürge onerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Greenote GSC60 aldım hem evde hem araçta kullanıyorum. Araç için satılan ufak süpürgeler almaktansa bu şekilde alıp hem evde hem araçta kullanmak daha...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,939
Üyeler
191,185
Son üye
Sskaid
Geri