Siene isimli üyenin son içerikleri

1. S

🔥İndirim Kahve Dünyası Tambol Fındıklı 40 TL

Mağazada geçerli değil. Online alsan kargo parası istiyor mağazadan teslim al desem yol üstündeki migroslarda bana uygun hiç boş yer kalmamış. Bu seferki bana hiç uymadı. Bide diğer çeşitlerden ekleyince en ucuzun fiyatından düşüyor karışık alamadığım için kargoyu bedavaya getiremiyorum. Kargo...
  2. S

❌İndirim Bitti! Havit TW984 ANC TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık 299TL (En Dip Fiyat)

Trendyol dündendir saçma fiyatlar yazıp iptal ediyor. Aklı sıra markayımı tanıtıyor anlamadım.
  3. S

🔥İndirim BaseUs Şarj Kablolarında 50TL Kupon Fırsatı

Sağlamlığına bir şey diyemem görüntü itibariyle baya sağlam duruyor. Özellikle kablosu baya kaliteli ama işte 2 taraftan eşit çıkması bütün işi bozuyor. En kötü ihtimal kabloyu çıkarıp kullanılır zaten kablo fiyatlarına geliyor.
  4. S

🔥İndirim BaseUs Şarj Kablolarında 50TL Kupon Fırsatı

199 TL ye 2 metre olanını aldım da çok kullanışsız çıktı. 2 tarafa eşit çıkıyor kablo. Teke taraf çıksa iş yapar. 2 tarafa eşit çıktığı için bütün yük ortada kalıyor boşlukta bırakamıyorsun ağır olduğu için sarkıyor. Kablo çıkışları da kademeli olduğu için gerektiği kadar çıkaramıyorsun. Beni...
  5. S

İp 11 hızlı şarz aleti önerisi

47W İleride telefon değiştirdiğinde de bu şarj başlığı çok işini görür W değer yüksek. Paran azsa daha düşük W lı alabilirsin. Spigen markası kaliteli şarj başlıkları yapıyor. Boseus Kablo Bu kabloda kaliteli kolay kolay bozulmaz ama kafa kısmı büyüktü sanırım kılıfla biraz sıkıntı...
  6. S

Kablo kargaşasından kurtulamıyorum (çıldıracağım)

https://www.n11.com/urun/gwest-yapiskan-krose-19x19-100adet-yapiskanli-kablo-bagi-tutucu-12572110 https://www.n11.com/urun/kablo-bagi-siyah-25cm-36mm-plastik-cirt-kelepce-naylon-100-adet-jameson-jkb-3625s-43834055 Bunlarla ben masaya sabitliyorum hiç bir şekilde görünmüyorlar. Yapışkanları...
  7. S

🔥İndirim 🔥 Kiğılı Kapitone Spor Mont 699₺

Kafa kapatmaya şapka yok , netice kapatmaya boy yok. Mont olarak bence işlevsiz ve gereksiz.
  8. S

🔥İndirim 🔥Stevig 1.5 LT Çelik Termos 718 TL 🔥🔥

Şundan almıştım 3 ay sonra kaçırmaya başladı. İade edecektim ama yere düşürdüm daha sonra o yüzden edemedim. Ya denk geldi ya da marka o kadar iyi değil bilmiyorum ama bir daha almam.
  9. S

🔥İndirim Kamp Sandalyeleri 299 TL!

Uzun süre oturmaya aşırı baldır ağrısı yapıyor. Rahat değil. Eğer oturduğunuz yerde kıpraşan insansanız 1 sene bile dayanmadan demirleri bükülüyor. He bu paralara değer mi dersen alınabilir ama kamp işi keyif işidir ve bununla keyif yapamazsın. Biliyorum fiyat olarak çok çok fazlası ancak...
  10. S

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Next tv almıştım daha önce ama kumandası çok kullanışsız. Hem basması zor hemde algılaması kötü. https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0BRJPS3DN?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_image Normal kumandayla çalışırmı acaba ? Yoksa bluetooth lumu almak lazım ...
  11. S

🔥İndirim Ledvance Smart Wifi Flex LED 1M, Beyaz 183 TL (2'EL)

Yorumlarda bunun ek parça olduğunu söylemişler. Wifi bağlama aparatı ve prizi yokmuş.
  12. S

Cuma Hutbesi Rezilliği

Çok uzun zamandır hutbeyi tam anlamıyla dinleyemiyorum. Sebebi ellerine kağıt tutuşturulmuş daha hitabeti dahi olmayan imamlar yüzünden. İlk okul çocukları gibi kağıttan okuyup geçiyorlar. Ne bir vurgu ne bir hitabet hiç bir şey yok. Zaten bu yüzden cemaatte ellerinde telefonla oynayanlar ve...
  13. S

Megane 2 dolu paket mi boş paket mi?

Ben araç alırken benide çoğu kişi megane 2 konusunda uyardı. Elektronik problemleri aşırı fazlaymış. Elektrikçiye gidip sordum aynı yanıtı almıştım. Çoğu elektrikçi uğraşmaz bile demişlerdi. Ne kadar özellik o kadar sıkıntı eski araçlarda. Maalesef sadelik daha kullanışlı. Elektrik tesisatı...
  14. S

Öneri Duracell Pil'den Destek Almak

1 kuruş için dahi olsa hakkını araman çok doğru. 2 kuruş 3 kuruş boşver diye diye hakkımızı aramıyoruz sonuçta tepeden aşağı kalitesizlik oluyor. Ayrıca bu tür geri dönüşler şirketler için çok önemli. Yarın bir gün aldığın kaliteli ürünleri bu tür geri dönüşlere borçlu olduğunu unutmamak lazım...
  15. S

1M araba önerisi????

Temiz olsa 1m olmaz. 1m olsa temiz olmaz. Ayrıca kime nasıl güvenebileceksin. 2. El araç almak maalesef kumar gibi bu devirde. Eksper falan dersen de motorun içini bilecek eksper varmı bilemem. Kapalı kutu sonuçta. Hem işi çok çok iyi bilen hemde güvenebileceğin biri olması lazım ki kafan rahat...
Geri