Siene isimli üyenin son içerikleri

1. S

Araç Yıkama Makinesi Önerisi

Köpük işi bu makineyle olmuyor hazneleri çok küçük. İlla köpük yapacaksan şarjlı yerine bence pompalı al. Yıkaması kolay oluyor ama önden bunla bir durulama lazım köpük kirli arabaya atılmaz çizilebilir. Çok köpük atarsan en az 4 kova su lazım arıtmak için basınç az. Bende assur markasının var...
  2. S

❌İndirim Bitti! 2 Adet 802 TL Mmetalic Standart Fit Cep Fermuarlı Rahat Jogger 2'li Eşofman Altı

Bu ürünleri 1 kez alıp beğenirseniz asla 2. Ye aynı ürün gelmiyor. Her rengin kendine has bedeni var bir renk tam olurken diğeri dar oluyor. Bazen bacak boyları farklı geliyor. Ben daha önceden kendime ve etrafımdaki bir kaç kişiye aldım hiç biri birbirinin aynısı değildi. Ya beli büyük , ya...
  3. S

T10x V2 Uzun Menzil mi T10f V2 Uzun Menzil mi

Yüksek araba iyidir. Ben olsam t10x alırdım. Ayrıca çok bagajla işin yoksa t10x daha kısa olduğu için park etmesi daha kolay. Görünüş olarak da bana göre t10x çok daha iyi. Hele kırmızı rengi çok hoşuma gidiyor.
  4. S

Blog Yayıncılığı ve E-kitap Arşivi

Başka şehirden ve görmeden alamam bu konuda kötü tecrübelerim oldu. Param güvede işin içine girince de fiyat şişiyor zaten. Bulunduğum şehirde fiyatlarda absürt bu ürün özelinde değil her şey de öyle.
  5. S

En ucuz 4800 e buldum. Deneme için bu kadar para vermek pek işime gelmedi ama önerin için sağol. Bunların bu fiyatlara olmasının nedeni ne acaba. Çok aşırı bir teknoloji içeriği yok gibi gözüküyor ama fiyatları tablet fiyatlarından çok çok fazla.
  6. S

Ucuzu dediğin 10 bin tl den başlıyor. Çok pahalı geldi bir süre sonra karşılar parasını ama işime yaramazsa boşa giden para olur.
  7. S

❌İndirim Bitti! Kodak X300s 1tb Pcı-Express 3.0 M.2 Nvme SSD 4699₺

Ne sorunu yaşadılar ki ben hiç denk gelmedim. Bende almıştım hala sorunsuz kullanıyorum. Okuma yazma hızı benim için önemli değil belki yavaş diye sorun yaşamışlardır.
  8. S

❌İndirim Bitti! Mio Mivue J20 Fhd G-Sensor Wi-Fi Araç İçi Ön ve Arka Uyumlu Kamera 1529 TL

Araç Kamerası bataryalı alınmaz. En çok güneş alan yere takıyorsun o sıcağa dayanmaz birde kendi çalışma ısısı var direk kapatır kendini ya da daha kötüsü patlar. Süper kapasitör olanlar ısıya en dayanıklıları oluyor. Kablosunu da direk trimlerden geçirince çok görünmüyor.
  9. S

Kuryelik İçin Araba Önerisi 150 Bin TL Bütçe

https://www.n11.com/urun/arora-e-pickup-small-elektrikli-kamyonet-kirmizi-135183865?magaza=adamotmotorluaraclar 9 taksit var , kasası var , dur kalkta sorun yapmaz elektrikli. Bence bütün ihtiyaçlarını karşılıyor.
  10. S

Dostlar Sarıcak ve Sürükleyici Kitap Önerisi ?

Sherlock Holmes kitapları kısa ve heyecanlı oluyor başlangıç için iyi olabilir. Harry Potter - Yüzüklerin Efendisi gibi seriler filmlere göre çok çok daha iyi ama biraz ağır gelebilir sıkıcı kısımları oluyor. Dan Brown , José Rodrigues dos Santos , Andy Weir , Jean Christophe Grange bu...
  11. S

25.000 TL Sistem Toplama?

Sende bu kadar kasa aldığına göre al sat yapıyorsun herhalde. Ne farkın var ki o adama laf ediyorsun anlamadım. Bursa da hakkaten elden almak istersen çok zor iş. Herkes birbirine söve söve al sat yapıyor.
  12. S

❌İndirim Bitti! İş Bankası Yayınlarında İndirim

Saat 12 yi geçtiği için kargo kampanyası bitti.
  13. S

Amazon Türkiye’Nin Yeni İade Politikası

14 Gün fazlasıyla yeterli. İyice depoya düşsün de indirimde alalım diye ürünler iade ediliyormuş gibi gözükmeye başladı.
  14. S

❌İndirim Bitti! İş Bankası Yayınlarında İndirim

https://www.pazarama.com/magaza/is-kultur?siralama=artan-fiyat Bugüne özel 20 tl kupon ve ücretsiz kargo var. Klasikler 10 - 20 TL civarına geliyor. Bazen kitapçılarda da bu fiyatlara bulunuyor ama böyle evine kadar getirmeleri daha iyi. Kupon çok kez kullanılıyor. Kitapları tek tek satın alın.
  15. S

Baseus 100w Sarj Kablosu 189 TL

Aliexpress den alınan zamanlarda markası olmayan 10 liralık kabloları alıyordum ne hızlı şarj da sorun çıkardılar ne Android autoda. Şimdi satılan kabloların yorumlara bakıyorum hep sorun. Sanırsın 2 teli ipe sarıp gönderiyorlar. Ben boseusun da bir çok kablosunu kullandım s20fe de hiç sıkıntı...
Geri