Siene isimli üyenin son içerikleri

1. S

Yurtdışı Alışveriş limiti Ne kadar?

Yeni yasayla kıyafet ve ayakkabı gibi ürünler tamamen yasaklandı sanırım. Kupon sayılmayabilir. Gümrük memurunun insiyatifine kalıyor. Yurt dışından gelen ürünlerin bazıları aşırı kokulu oluyor ve kokusu geçmiyor. Ben çanta almıştım kaç kere yıkadım çıkmadı kokusu. Yorumları ve ürün...
  2. S

🔥İndirim Grimelange İkincisi 1 tl

Bu markadan tişört aldım aşırı güzel çıktı. 2-3 ay sonra aynısından tekrar sipariş geçtim gelen tişörtler berbat ötesiydi. Aynı model , aynı renk , aynı satıcı olmasına rağmen. Muhtemelen piyasaya girene kadar güzel ürünleri verdiler şimdi çer çöp iteliyorlar.
  3. S

Hangi internet kablosu almalıyım

https://www.amazon.com.tr/KabelDirekt-Cat6-Ethernet-Gigabit-kablosu-621/dp/B018M7F3MW/ref=sr_1_27?crid=3OSOYE67RDTLI&dib=eyJ2IjoiMSJ9._lrkCxzUtEqwUNapyywh74kAT659ycZWWwBCPXkYLnCH0Xx4dGydOF6PqqEP0YS11vSmaImNKcZrGCP0SDbbP5ZssGNZJsZA9hOby_AeI-PGsjBM0sjbgaVEsiJdCjC2xm9oT6BUdG4yqraFVXVpnOpEIw_YEy094MZ...
  4. S

Hangi Tarz Olta Almalıyım ?

Sana tavsiyem ilk başlarda sakın çok para harcama. 2. El almaya çalış. Maalesef artık kıyı balıkçılığı bitmeye başladı o yüzden tekneyle açılan gruplar falan bulmaya çalış. İstavriti ben çapariyle tutuyorum. Standart hafif bir olta , ince misine , ufak kurşun yeterli. Fazlası o balığa bana saçma...
  5. S

Televizyon önerisiii

Kasımda Amazon da Next marka tv lere bakmanı öneririm. İndirim gelebilir...
  6. S

Yardım 5GYE HAZIRIZ NE ANLAMA GELİYOR?

Evimde çekmiyor. Hemde direk şebeke yok yazıyor. Evin içinde konuşmak için 1 bölge keşfettik biri konuşurken diğeri sıra bekliyor. İş yerimde en azından telefonla konuşabiliyorum ama internet varla yok arası. İnternet içinde masamda 1 bölge var orada bu mesajı yazabilecek kadar çekiyor ama...
  7. S

Silecek Markası Tavsivesi

Bosch eco serisi aldım benim işimi görüyor. Muz silecekler vardı daha önce bir daha yüzüne bakmam çok çabuk yıprandılar ve hep iz bırakıyorlardı.
  8. S

1 Milyon TL ye aile arabası önerisi

Sanayiye girmek istemiyorsan alabileceğin en düşük kilometreli ve en genç arabayı almaya çalış. Fiat bayilerini gezip sıfır Egea bakabilirsin o civarlara bulunabilir. Corolla da çok iyi seçenek ancak alacağın aracın modeli tahminen 2017 öncesi olur. Bu yaşa kadar nasıl bakıldı , hangi yollarda...
  9. S

🔥İndirim Yıldızlı Günlere Özel Fırsat 10GB - 1000DK - 250SMS - 150 TL

Yıldırdı türktelekom bezdirdi... Turkcell olsun parası 2 katı hatta 3 katı fazla olsun dedirttirdi bana. Hiç çekmiyor evde bırak interneti şebeke yok yazıyor. Şehrin göbeğinde üst katlarda oturuyorum birde. Konuşmak için 1 bölge var evde aynı anda 2 kişi konuşamıyoruz. Cimer e şikayet etmeyi...
  10. S

🔥İndirim PAZARAMA 100TL HEDİYE ÇEKİ "25TL"

Diğer hediye çekleri gibi indirimli fiyat üzerinden değilde normal fiyattan değerlendiriyorsa pek işe yaramaz. Normal fiyatları çok yüksek oluyor. Kupon uygulayınca fiyat yükseliyor...
  11. S

🔥İndirim 🔥🔥TürkTelekom Faturalı Yeni Yıldız Tarifeler Koşun 20 GB 195 TL, 40GB 295 TL🔥🔥

Bursa da oturanlar 2 kere düşünsün. Ben düşünmedim pişman oldum. Turkcell den sonra pişman ettirdi. Ne internet çekiyor ne doğru düzgün telefonla konuşabiliyorum. Evimde bazen hat yok yazdığı oluyor. Merkezde ve yüksek katlı apartmanda oturuyorum. Turktelekoma geçmeden önce istediğim zaman...
  12. S

Blog Yayıncılığı ve E-kitap Arşivi

Programını tekrar indirdim şuan sorunsuz indiriyor.
  13. S

Yandex den indirmeye çalıştığımda çok büyük olduğu için program yükle diyor. Yüklüyorum ama program bulunamadı diyor indiremiyorum bir türlü. Yandex disk ede boyut büyük olduğu için kaydetmiyor. Bir yolu var mı bunun ?
  14. S

Bir süre pdf okumuştum ama gözlerimi fena ağrıtıyor. Kitap olarak okumak çok rahat ama hem kitaplar pahalı hemde yanında sürekli kitap gezdirmek zor oluyor. Bu arşivden sonra tekrar pdf okumayı denicem paylaşım için teşekkürler.
  15. S

🔥İndirim Greenote GSC60 7729₺ GSC50 6495₺

Amazon üzerinden iletişim kurdum.
Geri