https://ty.gl/lflshdwokh988
Bunu alabilirsin zannımca diğerlerinin de bir farkı yoktur. En azından aşağı yukarı ayarlayabilirsin.
Ben yaklaşık 3 senedir falan kullanıyorum zamanında aliexpress den almıştım.
Ses için mutlaka hoparlör al çünkü fan sesi yüksek yakınında tutmak istemezsin bu...
Düşman diye aslında ilk başta kolayca harcadıkları akreple diğer kötüler ve ninjalar birleşse, örümcek le punisher bir olsa iyi bir film olurdu. Ninja sahneleri baya hoşuma gitti bu arada.
Hatta şöyle şehrin göbeğinde aniden Hulk ta katılsa alayını doğrama falan iyi olurdu. Gerçi Hulk katılsa...
Piknik masası bu. Fazla ağırlığa gelmez. Az bir dokunsan oynar. Hatta rüzgarda uçar gider öyle hafif.
Piknik için de aşırı iyi oluyor. 4 kişi rahatça yemek yiyebiliyor. Yanına sandalye alınması şart bu taburelere anca eşya falan konuyor insan oturamaz bunlara. 2 ye katlayıp at bagaja git...
Kesinlikle tercih edilir. Şuana kadar bilinen bir kronik sorunu yok gibi bir şey. Motoru ve otomatik şanzımanı en sorunsuzlardan biri. Benim gibi alıp yıllarca binerim , ben öyle alıp satmayla uğraşmam diyenler için biçilmiş kaftan.
Maalesef 1.5 corolla olayı pek hikaye gibi gözükmüyor. Şikayetler her geçen gün artıyor. Sorun servislerde yanlış yağ koyulması diyorlar ama o işe de çare bulamıyorlar.
https://andcetin.com/toyota-15-motor-yatak-sarma-riski-69/
Şahsen ben alıp riske girmezdim. İlla toyota diyorsanız ve çok...
Tabi ki hayır. Clio ile kıyaslanmayacak kadar iyi bir araç.
Park etme sorunu tamamen acemilikten ve aşırı dar bir mahallede oturmamdan kaynaklanıyor. Acemiliği atsam bile cidden kötü bir yerde oturduğum için bazı park yerlerini es geçmek zorunda kalıyorum.
Yeni modeme geçtiler gpon la beraber. Wifi6 var ve eskiye göre çok çok iyi çekim gücü var. Yıllardır bende wifi den şikayet ediyordum çoğaltıcı ile kullanıyordum ama yeni modemlerle artık gerek kalmadı.
Clio dan bu araca geçtim mahallede eskiden park ettiğim yerlere City ile edemiyorum sığmıyor araba. Arka kamera olması çok iyi ama ön uzun geliyor park sensörü şart ve maalesef şuan sorduğum servisler sensör takmıyor dışarıda taktırırsan garanti bozuluyor.
50 mb olanını kullanıyorum bundan önce 10mb olanı kullanıyordum tv den amazonda film izlerken hiç takılma yaşamadım. Youtube aynı şekilde hiç takılma yapmadan 4k videoları izledim. Kablonet in en iyi özelliği kaç mb diyorsa o hızı veriyor aşağısı olmuyor.
Online oyun oynamadığım için...
Ölçüleri aşırı küçük. Normal bir sedan araca 140x70 gidiyor hatta 140x80 bulursanız suv tipi araçları tamamen kapatır.
Şemsiye gibi olanlar riskli. Hem sapları ekrana geliyor , hem telleri çıkıp torpidoyu çizebiliyor.
En mantıklısı 2 yuvarlak olanlar. Katlaması biraz zor ama alışınca kolay...
1.4 e bu kadar para verilmez. Hele de easy plus paket. Yılda 10-15 bin km yapıyorsan LPG çokta gerekli değil. Klima açınca hepten sağırlaşıyor araba.
Zaten konu sahibi otomatik istemiş ama 700 800 arası 1.4 egea alıp iyice acemiliğini atıp 1 sene sonra satabilir. Ederini yazınca 1 gün durmuyor...
Ben Egea ile Honda City arasında City i tercih ettim. Benzinli olduğu için benim kullanımıma daha uygun geldi. Dizel araç fazla dur kalk sevmez ve kısa mesafelerde çabuk sorun çıkarır.
City baya uzun araç. Park konusunda baya sıkıntı yaşıyorum. Cross boy olarak kısa hemde arkası kuyruk olmadığı...
1.6 egea cross bence en ideali sana. Yerden yüksek olduğu için kaldırıma sürtmek ihtimalin düşer. Arkası kısa olduğu için park ederken rahatlık sağlar. Parça bakımından aşırı kolay bulunuyor.
Bana kalsa acemiliği atana kadar ucuz yollu egea cross al daha ilerde para biriktirip Ceed tarzı araca...