Siene isimli üyenin son içerikleri

1. S

Yardım 2k Oyun İçin Ekran Kartı Tavsiyesi ?

Sen yine kafandaki fiyatı da yaz. Daha mantıklı seçenek gösteren olabilir.
  2. S

Yardım 2k Oyun İçin Ekran Kartı Tavsiyesi ?

Fiyatı yanlış yazdın sanırım. 2 bin tl ye ekran kartı bulman bile zor sen 9600xt yazmışsın.
  3. S

Yardım Ekran Kartı Önerisi Bütçe 11-12 Bin TL

Darboğaz yapmasında ne gibi sorun var ki ? Alabileceği en iyi kartı alsın ileride işlemciyi değiştirip kullanabilir. İşlemci değiştirmek gibi beklentisi yoksa alabileceği en iyi kart dediğin gibi 3060 12 gb belki bulursa 4060.
  4. S

En başta dediğim gibi şehre göre değişiyor. Ben Bursa da 10 bin den aşağı alınabilecek sağlıkta 3060 12 gb göremedim. Olanlar vardı ama ben merkezdeyim kartı satan uzakta arada yaktığın yakıt yine aynı şeye denk getiriyor. He vakti vardır her gün ilanlara bakar ya da güvenir kargo ile alır...
  5. S

Bulunduğun şehre göre değişiyor fiyatlar. O bütçelere 4060 bulabilirsin gibi ama en kötü 3060 12 gb almaya çalış daha üstü biraz zor. Birde 3070 ti yazmış arkadaş iyi karttır ama psu nun gücüne iyi bakman lazım 650 700 W üzeri öneriliyor. Eski bilgisayarsa o kart sıkıntı çıkarabilir.
  6. S

Sahibinden'deki Sistem Alınır mı? ?

Şehrinde varmıdır orasını bilmem ama ben bu paraya 5600 4060ti sistem aldım. Sadece kasa 28 bin. Monitörüde sıfır 4 bine aldım incehesap indiriminden. Bence biraz daha araştır daha iyisi mutlaka bulunur.
  7. S

2. El Bilgisayar Tavsiyesi

Dostum sağol yardımların için. Maalesef maddiyatta yaşadığım ufak sıkıntı sebebiyle bu kadar para çıkmamaya karar verdim. Dün satılan incehesap taki monitörü aldım yanına da 28 bin e 5600 4060ti li bir kasa için anlaştım. Zaten akşam işten gelince oyalanmak için bilgisayar arıyordum 2k olsa...
  8. S

🔥İndirim İncehesap.Com | Gecenin Yıldızı | 28 Ağustos 2026

Kasayı almadan monitörü aldık. 2k olmadığıma göre kasayı ucuzundan alsam olur herhalde. 4060 falan yeter buna sanırım.
  9. S

Eskiden amd kart alayım mı diye soranlara kesin al iyi kart falan derlerdi şimdi kimse ses çıkarmıyor. Demek amd kartlarda sorun arttı.
  10. S

Tereddüt ederken o sıfır sistem uçtu maalesef.
  11. S

Eğer kasayı 40-45 civarına kapatırsam monitörü ancak bir dahaki ay alabilirim. Daha düşük olursa daha da iyi olur tabi.
  12. S

İNTEL İ5 13400F ASUS PRİME H610M-R DDR5 ASUS TUF RX 7800XT 16GB 256BİT CORSİAR 32GB 5600MHZ CL40 DDR5 ADATA 1TB M2 ASUS TUF 750W 80PLUS Böyle bir sistem buldum sizce parçalar konusunda sıkıntı çıkarmı ve 7800xt yazılım olarak uğraştırır mı ? Coilwine çok diye şikayetler var onu da test ederken...
  13. S

40 Bin TL Civarına Sistem Tavsiyesi ?

Test işini hallederim de şu parçaların modelleri bir süre sonra kafa karıştırıyor birde bazı ilanlar destan gibi oluyor o yüzden yapay zekaya soruyorum. Birde hangi ilan iyi kötü diye yapay zekaya kaydettirip en son attığım sistemle karşılaştır falan deyince kolaylık oluyor. Ben tek tek...
  14. S

Aldım yapay zekayı karşıma referans olarak sıfır sistemi gösterdim tek tek ilanları karşılaştırıyorum. Sabahtan beri kaç kişiye mesaj attım daha 1 tanesi bile indirim yapmadı desem yeridir. Gemini de chatgpt de bıktı artık git al sıfırı kurtul diyor.
  15. S

50 bin den düşmüyormuş. Adamlar vergi vermiyor , kesinti olmasın diye pg yapmıyor yinede doymuyorlar fiyatları şişiriyorlar. 2. El piyasası sıfırı geçmişken neden mağazalar indirim yapsın ki.
Geri