Siene isimli üyenin son içerikleri

1. S

🔥İndirim Getır 500/250 Kupon Kodu

Fiyatlar çok abartılı olduğu için kod la bile pahalıya geliyor.
  2. S

❌İndirim Bitti! Havıt H652bt Anc Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Siyah 199tl

Gidip almaya değmez galiba. 5 gün süresi var işim düşerse alırım düşmezse iadeye atar otomatik.
  3. S

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_dexim-sc-301-53-bluetooth-kulak-ustu-kulaklik-beyaz-pembe-1236355.html Bursa Korupark mağazasında teslim alma seçeneği var. 199 TL
  4. S

Bende hiç duymadım. Hatta başta silikonlu kulaklık diye aldım silikonlu bile değilmiş.
  5. S

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_momax-bt11d-pills-lite-3-tws-kablosuz-bluetooth-kulak-ici-kulaklik-siyah-168745202.html https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_xiaomi-mi-true-wireless-earbuds-basic-kulak-ici-kulaklik-siyah-1207351.html Bunları aldım 1 tanesi kargoda 1 tanesi...
  6. S

🔥İndirim Sword Kulaklık Ürünlerinde 199 TL

Boşa çaba... 1780663986 İşin garibi mağazadan alabilirsin diye mail geldi ama teslimat kodu mesajı gelmiyor. Çok garip şeyler deniyor mediamarkt bakalım sonu ne olacak.
  7. S

❌İndirim Bitti! Bölgesel İndirim Koenıc Ktf 1026 Tr Tower Fan 1550 TL

Bakalım ne zaman iptal edecekler.
  8. S

Toyota Yaris Cross Hakk.

Sen aracı servise veriyorsun ki garanti bozulmasın ama servis inatla istediğin yağı koymuyor çünkü onlar daha iyi bildiklerini sanıyorlar. Aracın kitapçığına değil kendi belirlediklerini yapıyorlar ve sen müdahale edemiyorsun. Dışarda yaptırsan garantiden çıkıyorsun. Zaten videonun yorumlarına...
  9. S

Toyota Yaris Cross Hakk.

3 silindir motorlar maalesef sıkıntılı toyota da. Yatak sarma olayı kronik ve 20bin km lerde bile yatak sarma şikayeti olanlar var. Bu arkadaşın videolarını seyredip bilgi sahibi olabilirsin.
  10. S

1.5-1.6 Milyon Arası Ne Alınabilir Sorunsuz Kafa Ağrıtmayacak

Herkese önerdiğim gibi sana da kendi kullandığım Honda City i öneririm. Şehir dışı ortalaması 5 litre altında. Bursa nın aşırı bayır olan semtinde oturuyorum kısa mesafe her gün git gel yaptığımda ortalama yakıt 8-9 arası. Sorunsuzluksa zaten en sorunsuz motor ve şanzımana sahip. O fiyatlara...
  11. S

1.500.000 TL Bütçede Araba Önerisi

Ben segment olayından çok anlamıyorum herkes kafasına göre bir şeyler söylüyor. B plus falan bile diyen var o yüzden önemsemem. Sıfıra yakın sorunsuz başka pek alternatifi olmayan bir araç City. 100 bini devirmiş bir aracın servis geçmişi yoksa bence her an patlamaya hazır bomba gibi. Tabi...
  12. S

2026 Da YouTube Zor Mu Oyun Videoları Tutmaz mı?

Önce memur ol. Zaten hafta sonları falan boş zamanın olur. Video çeker 2 sini beraber yürütürsün.
  13. S

1.500.000 TL Bütçede Araba Önerisi

Sorunsuzluk ilk sıradaysa Honda City.
  14. S

❌İndirim Bitti! Pazarlama Plusa Özel 1000 Tllik İndirim Kuponu 500 TL

Pazaramanın her kuponu böyle. İndirim olan fiyattan değil indirimsiz fiyatından düşüyor. İndirim kuponu kullanınca fiyat daha çok yükseliyor çoğu zaman. Her üründe uber super indirimler! olduğu için pahalıya geliyor. İade kısmıda biraz sıkıntılı erimiş çikolata geldi iade yok dediler geçtiler.
Geri