Arama sonuçları: *

1. D3ATHLY

Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

Yani hepsi birleşiyor mu? Denendi mi :)
  2. D3ATHLY

🔥İndirim Turtle beach recon 50p ps5, 4 uyumlu kablolu 399tl

Geniş Platform Uyumluluğu: 3.5 mm bağlantı noktası sayesinde PS5, PS4 ve PS4 Pro ile mükemmel bir şekilde çalışır. Ayrıca Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One ve 3.5 mm bağlantılı PC ve mobil cihazlarla da uyumludur.
  3. D3ATHLY

❌İndirim Bitti! Sharkoon Rush ER3 Gaming Kulaklık 499 TL

Sharkoon - RUSH ER40 Bu fenaydı ya bass beynine vuruyordu
  4. D3ATHLY

1 Yıl Web Hosting Hizmeti, Tamamen Ücretsiz!

talep açtım halen dönüş yok sms olayına
  5. D3ATHLY

sms olayı için ticket açtım, cevap gelirse paylaşırım sizinle. 1747141450 kart bilgisi girmiyorsun, en fazla mail verip üyelik açıyorsun, sorun teşkil etmez.
  6. D3ATHLY

Merhaba gençler, mail geldi, kodu gördüm denedim kart falan istemiyor direkt alabiliyorsunuz, kodu sizinle paylaşmak istedim, sanırım tek kullanımlık değil çünkü 2. denememe hata vermedi. https://panel.mavihost.net/ Aşağıdaki butona tıklayıp giriş yaptıktan sonra, Bulut Hosting bölümünden...
  7. D3ATHLY

🔥İndirim ASUS ROG Strix XG27UCG 4K 160 HZ / 1080P 320 HZ Monitör 18.379 TL

fhd 320 hz veriyormuş valla hiçte fena durmuyor. Doom oyunu bundle pakette veriyormuş, cidden güzel
  8. D3ATHLY

❌İndirim Bitti! TCL S643W 3.1 240W Subwooferlı Sound Bar 3786.30TL

Samsung HW-C450 2.1 Kanal 300 W Soundbar var bende 3 senedir, harika sesi var, aşırı güçlü, alt katın benden, benim ondan bir şikayetim yok ama, üst kat gece 2-3'e kadar uyku sokmuyor gözümüze, alt katta adam tek yaşıyor, o işte olduğunda açabildiğim kadar açıyorum, yukarının ses bypass oluyor...
  9. D3ATHLY

🔥İndirim Philips Evnia 25M2N3200W 25" 240Hz Monitör 5.999 TL

g4 kullandım 1.5 sene kadar fakat çok ghosting var, ama görüntüsü falan mükemmel. Ghosting olmasın istiyorsan tepkime ayarını düşürmek gerekiyor.
  10. D3ATHLY

🔥🔥GTA 6 İKİNCİ FRAGMANI YAYIMLANDI !🔥🔥

ilk fragman ile 2. arasında gözle görülür frame düşüşü, optimizasyon sorunları var. Adamların ertelemesine hak veriyorum, cyberpunk'u tüm dünya gözüyle gördü, neredeyse oyun çıkışından 4 sene sonra düzeldi. Ama Ps5'de performans modunda bile frame düşüşü göreceğiz gibime geliyor.
  11. D3ATHLY

Vatan Hazır Sistem Tavsiye

Sıcak fırsat olursa öneririz
  12. D3ATHLY

Vatan Bilgisayar teslimat gecikmesi

sen ne diyorsun hocam, ben vatandan geçen yıl hazır sistem aldım, montaj yapılsın seçmeme rağmen, anakart bursa'dan kargolandı, diğer parçalar istanbul'dan. Adamlar parça parça kargoyu gönderdiler evime, aradım şikayet ettim. En yakın vatan mağazası toplar götürün de diyorlar, hangi parçayı...
  13. D3ATHLY

🔥İndirim Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 1,130.50 TL

600 neye göre iyi? mikrofon kalitesi 700'e göre kötü ayrıca PS bağlantısı yok başlıca bunlar bile yeter
  14. D3ATHLY

Claws raptor Mouse pad 360 RGB 80x30 299tl 90x40 389tl 🔥

bende var ışığı güzel fakat bilek kısımlarındaki ledlerin sarmal yapıldığı dikiş can yakıyor
  15. D3ATHLY

🔥İndirim Thermalright Peerless Assassin 120 SE İyzico Ve Parolapara İle 359 TL

iyizco ile öde yapıcaksın kart no isticek parolapara hesabına nakit para atıp sanal kart oluşturacaksın oradaki sanal kartı iyizco ödeme adımına yazıcaksın %10 iyizco iade gönderiyor iyizco hesabına 400 TL'de parolapara, parolapara hesabına iade gönderiyor. Bunlarla diğer alışverişlerini...
  16. D3ATHLY

🔥İndirim Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 1,130.50 TL

mikrofon kalitesi aynı değil 600 daha boğuk, net değil https://www.rtings.com/headphones/tools/compare/turtle-beach-stealth-700-gen-2-wireless-vs-turtle-beach-stealth-600-gen-2/17001/17020
  17. D3ATHLY

GTA VI çıkış tarihi resmi olarak ertelendi ve artık gününü biliyoruz

rockstar oyunlarının hepsi güzel değil katılıyorum ama gta 5 ve daha önemlisi rdr2 gibi bir başyapıt için nasıl bir beklentin vardı da sevmedin merak ettim doğrusu :)
Geri