❌İndirim Bitti! INTEL I5 14400F - RTX 4070 - H610M- 1TB SSD - 16GB DDR5 RAM 33.999 TL

Isınıyor derken hocam? Çok mu üst seviyelerde bir ısınmadan bahsediyoruz
70 80 derecelerde geziniyodu 4070 super versiyonundaydı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anakarta 130 tl daha verip argb versiyonuyla alınabilir

Oyunda kaç dereceleri gördünüz?
rust 2077 gibi oyunlarda

70 80 derecelerde geziniyodu 4070 super versiyonundaydı

anakarta 130 tl daha verip argb versiyonuyla alınabilir

rust 2077 gibi oyunlarda
Anakartı direkt Z serisine yükseltmeyi düşünüyorum. İleride k serisi bir işlemciyle kullanmaya uygun olması açısından . 4.4k fiyat artışı çok fazla değil gibi geldi bana.

Fazeon kasaya ne diyorsunuz arkadaşlar?

bu kasayla yanar bile

Reis sistem bana mantıklı gelmedi tm 4070 falan varda Intel olması ve kasanın dandik (fotoğraf'daki kasa ) olması ne bilim bana kalırsa alınmaz

Baya iyi şu piyasada Corsair kasa şart ama

Bende sepete girmiyor var mi cozum

Edit:Uygulumasini indirdim corsair kasa seçip sipariş verdim suan onaylama asamasinda

Son düzenleme:
Anakartı direkt Z serisine yükseltmeyi düşünüyorum. İleride k serisi bir işlemciyle kullanmaya uygun olması açısından . 4.4k fiyat artışı çok fazla değil gibi geldi bana.

Fazeon kasaya ne diyorsunuz arkadaşlar?
ben tekrar olsa yapmam çünkü bende öyle düşünüp Z serisi kart aldım ve sırf Z serisi diye fazladan para harcadım. Maalesef ki intel chipsetleri değiştirip durduğundan anakartına uymayacak sırf k geçeceksin diye de Z serisi alma bence.

ben tekrar olsa yapmam çünkü bende öyle düşünüp Z serisi kart aldım ve sırf Z serisi diye fazladan para harcadım. Maalesef ki intel chipsetleri değiştirip durduğundan anakartına uymayacak sırf k geçeceksin diye de Z serisi alma bence.
Hocam 14. nesil i9 taksan performansını çok aşırı arttırırsın.Bugün olmasa bile 2 3 sene sonra ihtiyaç duyulabilir gibi düşünüyorum ya. Benim hoşuma gitti aslında sistem.

Bu fiyata 4070 nasıl satmışlar oğlum oha direkt silmişler yok etmişler linki açılmıyor :D

Geri