RTX 5060 TI 16GB VE i5 14400F SİSTEM 41BİN TL

linkler misiniz acaba ? sadece AI kullanıyorum, VRAM gerekli acıkcası. ikinciel RTX3090 almayı planlıyordum ama kafam cok karıstı bu konuda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartında Zotac Inno3d yada Colorful 'a uzun vadede güvenilebilir mi
Inno3D kullandım memnundum. Zotac’ı da çok duydum ama kullanmadım, diğerini bilmiyorum.

Dostum 8gb hiçbir ekran kartını alma.

Aşağıdaki sistem hem daha ucuz hem ekran kartı 16 gb

Birde bu aşağıdaki sistem var dün 42kdan satıldı sabah 43dü şuan 46 olmuş ama daha iyi.

eyvallah teşekkür ederim. aslında 4060ti 16gb li 2. el bir sistem buldum 25k'a. ryzen 5 7500f li bir sistem. acıkcası onu almayı planlıyordum ama sıfır fiyatlardan sonra sanki 5060t, yada 5070 e yönelmek daha mantıklı olacak gibi.

sizce RTX 4060Ti 16GB sistem almak mantıklı mı ? 33-34'e vardı da sitelerde

Birde 41 bin yazmışsın asıl fiyatı 41bin 927tl bence bu konu trol amaçlı açılmış
41bin küsüratlı idi, estagfrullah neden trol amaclı acayım, su sıralar ben de sistem arayısındayım forumdaki diger arkadaslar gibi. nokta fiyat yazmadıgım için kusura bakmayın

Arkadaşlar nedense bana bu sistem cok uygun geldi. fikirlerinizi paylasır mısınız?

Bu fiyata 5070 li sistemler düşerken bu çok pahalı kalıyor.

Inno3D kullandım memnundum. Zotac’ı da çok duydum ama kullanmadım, diğerini bilmiyorum.
Zotac ile inno aynı firmaya bağlı zaten inno alt marka gibi.

linkler misiniz acaba ? sadece AI kullanıyorum, VRAM gerekli acıkcası. ikinciel RTX3090 almayı planlıyordum ama kafam cok karıstı bu konuda

ekran kartında Zotac Inno3d yada Colorful 'a uzun vadede güvenilebilir mi

Aktif olarak şu an olmayabilir. Vatan’ın gece indirimlerini veya Gaming Gecesi’ni bekleyin. Örnek bir indirim paylaşımını aşağıya bırakıyorum. Aceleniz yoksa beklerseniz yine denk gelirsiniz.

Aktif olarak şu an olmayabilir. Vatan’ın gece indirimlerini veya Gaming Gecesi’ni bekleyin. Örnek bir indirim paylaşımını aşağıya bırakıyorum. Aceleniz yoksa beklerseniz yine denk gelirsiniz.

çok teşekkür ederim. 🙏

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,097
Üyeler
183,060
Son üye
protokooperasyon
Geri