14400f & rx7600 ddr5 sistem 22.500 tl (Vatan)

vatandan bir kez toplama sistem aldım. montaj yapılmasın dedim. 1tb nvme diskimi göndermediler. 45 gün uğraştım. 45 kere aradım. mahkeme dedim. kamera kaydı dedim. ne yaptıysam alamadım diskimi yediler. iç ettiler. pes ettim. haram zıkkım olsun dedim. ve bir daha vatandan pc almam. başka bir arkadaş ta aynı sıkıntıyı yaşadı. o da kayıp parçayı alamadı. gönderen ankara mağaza olunca ankara dışında yaşayanların gönderilmeyen parçaya ulaşması imkansız. tahminen vatanda çalışanlardan biri iç ediyor malzemeleri. tavsiyem şu ki; vatandan toplama pc alanlar mutlaka "montaj yapılsın" seçeneğini seçsinler. yada kargoyu törenle kamera eşliğinde açsınlar( ben bunu yapmama ve kamera kaydını vatana göndermeme rağmen alamadım o da ayrı konu)
madem kayıt almışsınız bir avukatla görüşün bence denediniz mi ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
madem kayıt almışsınız bir avukatla görüşün bence denediniz mi ?
inanın adamlar o kadar kolpa ki; o kurumsal görüntünün arkasında neredeyse bir tahtakale esnaflığı var. şikayetvar.com a yazdım, geri dönüş bile yapmadılar. demekki rezilliği göze alıyorlar. hayatım boyunca mahkeme ile işim olmadı. bir ssd için bu rezillik çekilmez.

inanın adamlar o kadar kolpa ki; o kurumsal görüntünün arkasında neredeyse bir tahtakale esnaflığı var. şikayetvar.com a yazdım, geri dönüş bile yapmadılar. demekki rezilliği göze alıyorlar. hayatım boyunca mahkeme ile işim olmadı. bir ssd için bu rezillik çekilmez.
TR'deki bütün firmalar aynı hepsi öyle gözüküyor içlerine girince anlıyorsun.

Alırken mağazadan teslim almak lazım o zaman

Arkadaşım ilk defa sistem alacak bilgisayardan anlamıyor onu uzun yıllar götürür mü verdiği paraya değer mi yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşım ilk defa sistem alacak bilgisayardan anlamıyor onu uzun yıllar götürür mü verdiği paraya değer mi yardımcı olursanız sevinirim.
bütçe max 22 bin ise verdiği paraya değer ama uzun yıllar götürür mü o kişiye, oynadığı oyunlara ve kullanacağı işlere göre değişir

8GB VRAM var uzun yıllar götürmez.

• Hahaha
Reaksiyonlar: S4N0
Online oyunlar agirlikli oynanacaksa uzun yillar goturur. Ama bir witcher 4 gta 6 teknolojisi optimizasyonu nasil olur bilemeyiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,629
Üyeler
183,148
Son üye
JohnKruss
Geri