DieSpie

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• DieSpie
      DieSpie, 4000tl Civarı Kulaklık Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Kesinlikle mchose x9 . Şubat ayında aldım. Aman aman uzun süreler bilgisayar oynayan biri değilim. Akşamları 1-2 saat anca. Daha şarja takmadım :D
    • DieSpie
      DieSpie, Dubleks Evde Wıfı Çekmeme Problemı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      O zaman yanlış anlamadıysam , bir tanesini kabloyla bağlayıp modemin yanına bırakıyorum. Diğerini kendi odama kablosuz bir şekilde koyuyorum. Zaten telefon...
    • DieSpie
      DieSpie, Dubleks Evde Wıfı Çekmeme Problemı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bu tam olarak nasıl oluyor şimdi hocam pek bilgi sahibi değilim
    • DieSpie
      DieSpie, Modem-Router kategorisinde Dubleks Evde Wıfı Çekmeme Problemı başlıklı bir konu açtı.
      Alt katta salonda olan modemı bılgısayarıma kablo ile bağlıyorum ve 1000mbps gayet güzel bir hız alıyorum fakat telefonda wifi çekmiyor. Bu problemi nasıl...
    • DieSpie
      DieSpie, Hangi Ps5 Versiyonunu Almalıyım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam abimde hem abonelik var hemde ps4 çıktığından bu zamana kadar ki olan süre boyunca hemen hemen her oyunu kütüphaneye eklemişiz ve oynamışızdır. Sadece...
    • DieSpie
      DieSpie, Playstation kategorisinde Hangi Ps5 Versiyonunu Almalıyım başlıklı bir konu açtı.
      Abim ps5 cdlı sürümü almıştı onu kullanıyordum ama evlendiği için kendisi götürdü. Şimdi hem gta 6 çıkmasından dolayı hemde nba oynadığımdan dolayı kendime...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,236,985
Üyeler
202,165
Son üye
hülülülü
Geri