Arama sonuçları: *

1. DieSpie

Yardım Hangi mikrofonu almalıyım

tam bütçe ne kadar
  2. DieSpie

Öneri APEX 3 TKL or AULA F75

3k verıceksen mchose g75 pro al hocam
  3. DieSpie

OBS AYARI İÇİN YARDIMA İHTİYACIM VAR

Güzel kaynak, videoya göz atmanızı öneririm
  4. DieSpie

Çözüldü✓ Roland ua-4fx Bu Ürün Ne İşe Yarıyor ?

Anladım hocam çok sağolun
  5. DieSpie

Youtube videosu çekerken kullanıyorum zaten memnunum mikrofon kısmında ekstra ayara ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum zaten cihazda usb girişi de yok :D . Kulaklık kısmında artısı olup olmayacığını merak etmiştim.
  6. DieSpie

o zaman almak istediğim mikrofon usb değildi. Condanser olarak geçiyordu yanlışım yoksa . Sonradan ben usb almıştım bu da kaldı böyle. 1775559666 Mikrofonda işime yaramıyacak anlaşılan ama kulaklık kısmında kullanabilirim anladığım kadarıyla teşekkür ederim
  7. DieSpie

mikrofonum fifine marka usb ile bağlantı sağlıyor. Buna ihtiyacım var mı ki? Asıl fikrim bununla iem kulaklığımdan kaliteli ses alıp almayacağımı merak ediyorum normalde pc de b450m anakartım var , bunun eski cihaz olduğunu biliyorum sadece. Valla dolabımda olma işini de gelirsek zamanında...
  8. DieSpie

Dolabımı karıştırırken Roland ua-4fx diye bir ürün buldum . Ürün bu şekilde. Tam olarak kullanım amacını bilmiyorum, ses kartı gibi bir şey sanırsam ama iş görür mü ondan da emin değilim. Bilgisi olanlar aydınlatırsa beni sevinirim.
  9. DieSpie

Youtube hesabım saçma sapan kanallara abone oluyor ne yapmalıyım

Aynı sorun bende de var, belirli abonem var ve içerik üretiyorum. O yüzden başka hesaba geçemiyorum
  10. DieSpie

❌İndirim Bitti! HYPERX Cloud III S 5700 TL

Mchose x9 dan geçilir mi. İhtiyacım yok sadece enayiyim !
  11. DieSpie

Casio saat alınır mı?

bu fıyat bandındaki casıo saatler hiçbir zaman makine anlamında üzmez hocam. Herhangi bir problemde de halletmen ucuz tutar. Gözüne güzel geldiyse al kullan
  12. DieSpie

Ajazz Ak820 Max He alınır mı?

Ne demek hocam , benim kulaklıkta mchose x9 aynı rose red renginde. Klavyenin rengi ile çok uyumlu oldu. Seti değiştirmek istiyorsan öneririm.
  13. DieSpie

şöyle söyliyim hocam , zaten malzeme kalitesini eline alınca fark edersin. Öyle esneyecek bir klavye değil. Ben daha esnemesine denk gelmedim
  14. DieSpie

https://www.idefix.com/mchose-g75-pro-black-pink-75-matcha-latte-switch-v2-hotswap-rgb-kablosuz-mekanik-gaming-klavye-mc-g75-16-p-17587517 ben bu rengini aldım hocam , evime gelen ve bilgisayarla pek haşir neşir olmayan insanların bile gözü kalıyor valla klavyede ve hissiyatında. Haberin olsun :D
  15. DieSpie

Arctis Nova Pro Wired vs Nova Pro Wirelles

pişman olmazsınız hocam ,bu segmentteki kulaklıklarda kablolu ile kablosuz arasındaki gecikmeyi hissediyorum diyen sallıyordur. Alın güzelce kullanın
  16. DieSpie

Arctis Nova Pro Wired vs Nova Pro Wirelles

hocam hissetmek imkansız gibi , kablosuzun rahatlığını alınca kablolu kullanmazsınız bile.
  17. DieSpie

Bende bununla mchose g75pro arasında kalmıştım , eğer knob ve ekran sizin için önemli değilse g75 pro daha premıum hisettiriyor
  18. DieSpie

1,5-2k ya saat önerisi

https://www.amazon.com.tr/Casio-MTP-V004D-1B2UDF-Erkek-Kol-Saati/dp/B089DJWR26/ref=sr_1_31?dib=eyJ2IjoiMSJ9.7-moxEEVnetIYiL1lrCQwW5777ONTRmVGGxMt2riLUFhbqBW8KXpqAYRcsINLwfdcVbbeAs7Z5f2bzK8CvVBrqh08NVGnL5mao3WhjyC1jWJQMXviQKQkZIfWHmKOkv65ZKGgs4iQ4qGNi1Wk6CCMbmqmk4Dea_kXDZZmza9tfTKrYoEsh2edxLohYjSR...
  19. DieSpie

1,5-2k ya saat önerisi

https://www.amazon.com.tr/Casio-MTP-V004D-2BUDF-Erkek-Kol-Saati/dp/B089DKVPGR/ref=sr_1_54?crid=3H8ABPS4VV2RB&dib=eyJ2IjoiMSJ9.b27ouGvSMgiiR8t24o0hDq5RJu-2_lKwc04bty8h2sHtAjZ3i8zjl8xfjXCzYzPdfAFnzdbWyju0AmZSdq01GNStzUVNUFOZtsu_M2e2BgkyPukQV5bY-L9zzFm3kfS-wJuc7UfTmnjPF8Xh_OE_mYrY8CJ0ZLpF53sYU_OIu1Y...
  20. DieSpie

❌İndirim Bitti! Tangzu Wan'er Sg II Red Lion Edition 1999₺

jak versiyonu var mıdır
Geri