DieSpie isimli üyenin son içerikleri

1. DieSpie

Tiktok 1k Takipçi Olmadan Canlı Yayın Nasıl Açılıyor?

verdiği cevabı savunamam da gidip direkt gel de zorbalama yazmaya gerek var yok ki
  2. DieSpie

Tiktok 1k Takipçi Olmadan Canlı Yayın Nasıl Açılıyor?

Adam normal soru sormuş , yazmak için yazmayın la gerek yok
  3. DieSpie

Bu Sistemlerden Hangisi Alınır

Teşekkürler hocam
  4. DieSpie

Yani muhtemelen taksiti bitene kadar upgrade yapamam ama 5070li sistemi tercih etmem lazım dimi yanlış anlamadım
  5. DieSpie

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-u5-245kf-rtx-5060-ti-h810m-1tb-ssd-16gb-ramw.html...
  6. DieSpie

❌İndirim Bitti! Vatan 13 Mayıs Sistem 49.999₺

Peki 60k bütçede ki 5070 li oem sistem mi daha iyi yoksa bu mudur hocam. Genel parça kalitesi veya ilerde ki upgrade anlamında
  7. DieSpie

❌İndirim Bitti! Vatan 13 Mayıs Sistem 49.999₺

Arkadaşlar bu sistem alınır mı . İlerde amd işlemci takmak istediğimde anakart engel olur mu pek anlamıyorum çünkü. Yoksa biraz daha üstüne koyup hepsiburada taksitli sistemden 5070li almak mı mantıklı.
  8. DieSpie

Iphone mi Yoksa Samsung

Apple dan ne zaman ani kararla samsuna geçsem tatmin etmiyor beni. Fiyat performans olarak alınabilir samsung telefonlar. O bütçede telefon alıcaksan al 17 pro max geç . Ben 17 pro kullanıyorum gayet memnunum
  9. DieSpie

Mchose x9 alınır mı?

X9 Pembe modelini aldım gayet memnunum
  10. DieSpie

Valorantta Demirden Bile Çıkamıyorum Çok Yeteneksiz Hissediyorum

Oyunu sürekli oynamak ve doğru ayarları bulmak dışında , profesyonel oyuncuları izlemek de size fazlasıyla oyun bilgisi katıcaktır. Elosu yüksek kişilerin oynayışlarını izlemek sizin oynayışınızı da olumlu etkiler
  11. DieSpie

MCHOXE X9 VS FİFİNE H9

Ben kablosuzdan kurtulmak için geçtim mchose x9 a ,dongle ile kullanıyorum ve en ufak gecikme hissetmedim. Kablosuzun rahatlığına alıştım ve tahminimce daha kablolu kulaklığa dönmem :D
  12. DieSpie

MCHOXE X9 VS FİFİNE H9

Harici mikrofonum olduğu için çok kullanmadım ama arkadaşlarla denediğimde gayet temiz ses verdiğini söylediler. Ses kasma konusunda da başarılı buldum, müzik konusunda da tatmin etti açıkcası
  13. DieSpie

MCHOXE X9 VS FİFİNE H9

Konuyu açtığım günün ertesi mchose x9 oldum , gayet memnunum. O gün kutusundan çıkarttığım haliyle bu güne kadar daha şarja takmadım bu konuda özellikle çok tatmin etti
  14. DieSpie

60-70 Bin TL Arası Taksitli Sistem Önerisi?

Çok teşekkür ederim hocam sağolun
  15. DieSpie

60-70 Bin TL Arası Taksitli Sistem Önerisi?

Eminim ki böyle çok güzel bir sistem çıkıcaktır ama bu şekilde uğraşabileceğimi sanmıyorum ve çok da toplayacak bilgim yok. Komple bir sistem taksitle alabileceğim var mıdır 1778417708 İlerde upgrade yapmalısın dediğin bir parça var mıdır hocam
Geri