DieSpie isimli üyenin son içerikleri

1. DieSpie

7000tl bütçe ekipman önerisi

hocam nedenini bilmemekle beraber nedense klavye kısmında söylediğiniz modele göre g75 pro daha premium bir his verdi ama yinede inceleyeceğim
  2. DieSpie

7000tl bütçe ekipman önerisi

7.000TL limit belirledim taksitle alacağım, kablosuz kulaklık ve kablosuz klavyeye ihtiyacım var. Uzun süredir araştırıyordum ve MCHOSE X9 ve MCHOSE G75 Pro ürünlerine çok yakınım. Genelde Valorant, FiveM ve nadir de olsa hikayeli oyun oynuyorum. Mikrofon kalitesine ihtiyacım yok harici...
  3. DieSpie

PC YÜKSELTME TAVSİYESİ

Sistem ne kadar eder
  4. DieSpie

PC YÜKSELTME TAVSİYESİ

Ekran kartım 4060ti 8gb. İşlemcim de ryzen 5 5500(stok soğutma) , 500w psu ve 16gb ram var pcde. Ddr5 geçmeye bütçem yok fakat bilgisayarı biraz da olsa güncelleyip yükseltmek istiyorum. 10.000tl bütçem var. Hali hazır parçalarımı satmak gibi düşüncem yok kardeşime vericem. Sizce ne almalıyım...
  5. DieSpie

Donanım Arşivi ile Yaşadığım Sorun

Ortada bir söz var , zamanında da bilinen muhabbetlerden biri zaten şart a göre birşeyler yollanması, bu arkadaşta haliyle beklentiye girmiş gayet normal. moderator aracılığı ile iletişime geçmesi daha iyi olurmuş gibi , sağlık olsun
  6. DieSpie

İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

hs80 ile mi kıyaslıyorsunuz hocam
  7. DieSpie

Oyunda denediniz mi hocam
  8. DieSpie

3000TL KLAVYE ÖNERİSİ

g75 pro da karar kıldım sanırsam size de öneririm
  9. DieSpie

3000TL KLAVYE ÖNERİSİ

Değerli yorumlarınız için teşekkürler hocam , hotswap bir klavye arıyorum . 🙏🏻
  10. DieSpie

3000TL KLAVYE ÖNERİSİ

Hocam yalan yok bu kadar uzun bir klavye istiyor muyum emin değilim :D
  11. DieSpie

3000TL KLAVYE ÖNERİSİ

3.000TL bütçem var hadi biraz daha zorladım 4.000tl diyelim. %75 istiyorum ve ilk defa mekanik klavyeye geçiceğim fiyatına göre nispeten kaliteli olsun istiyorum yalan yok. Tercihim klavyenin türkçe olmasıdır . Eğer ki klavye türkçe değilse sizden ricam kaliteli türkçe bir keycaps de...
  12. DieSpie

En son olarak önerebileceğin bir eq ayarı var mı hocam
  13. DieSpie

Öneri Ketoral Şampuan (Kepek Şampuanı) Fiyatı %186 Artmış 😬

Vıchy nın yeşil olanını kullanıcaksınız hocam , kuru ve yağlı saç için 2 farklı formu var saçınızın durumuna göre tercih edebilirsiniz
  14. DieSpie

Öneri Ketoral Şampuan (Kepek Şampuanı) Fiyatı %186 Artmış 😬

Hocam ben internetten almanızı önermiyorum , hangi eczane olduğu önemli değil ama bir eczaneden almalısınız önerim bu yönde
Geri