Youtube videosu çekerken kullanıyorum zaten memnunum mikrofon kısmında ekstra ayara ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum zaten cihazda usb girişi de yok :D . Kulaklık kısmında artısı olup olmayacığını merak etmiştim.
o zaman almak istediğim mikrofon usb değildi. Condanser olarak geçiyordu yanlışım yoksa . Sonradan ben usb almıştım bu da kaldı böyle.
1775559666
Mikrofonda işime yaramıyacak anlaşılan ama kulaklık kısmında kullanabilirim anladığım kadarıyla teşekkür ederim
mikrofonum fifine marka usb ile bağlantı sağlıyor. Buna ihtiyacım var mı ki? Asıl fikrim bununla iem kulaklığımdan kaliteli ses alıp almayacağımı merak ediyorum normalde pc de b450m anakartım var , bunun eski cihaz olduğunu biliyorum sadece. Valla dolabımda olma işini de gelirsek zamanında...
Dolabımı karıştırırken Roland ua-4fx diye bir ürün buldum . Ürün bu şekilde. Tam olarak kullanım amacını bilmiyorum, ses kartı gibi bir şey sanırsam ama iş görür mü ondan da emin değilim. Bilgisi olanlar aydınlatırsa beni sevinirim.
bu fıyat bandındaki casıo saatler hiçbir zaman makine anlamında üzmez hocam. Herhangi bir problemde de halletmen ucuz tutar. Gözüne güzel geldiyse al kullan
https://www.idefix.com/mchose-g75-pro-black-pink-75-matcha-latte-switch-v2-hotswap-rgb-kablosuz-mekanik-gaming-klavye-mc-g75-16-p-17587517 ben bu rengini aldım hocam , evime gelen ve bilgisayarla pek haşir neşir olmayan insanların bile gözü kalıyor valla klavyede ve hissiyatında. Haberin olsun :D