Arkadaşlar bu sistem alınır mı . İlerde amd işlemci takmak istediğimde anakart engel olur mu pek anlamıyorum çünkü. Yoksa biraz daha üstüne koyup hepsiburada taksitli sistemden 5070li almak mı mantıklı.
Apple dan ne zaman ani kararla samsuna geçsem tatmin etmiyor beni. Fiyat performans olarak alınabilir samsung telefonlar. O bütçede telefon alıcaksan al 17 pro max geç . Ben 17 pro kullanıyorum gayet memnunum
Oyunu sürekli oynamak ve doğru ayarları bulmak dışında , profesyonel oyuncuları izlemek de size fazlasıyla oyun bilgisi katıcaktır. Elosu yüksek kişilerin oynayışlarını izlemek sizin oynayışınızı da olumlu etkiler
Ben kablosuzdan kurtulmak için geçtim mchose x9 a ,dongle ile kullanıyorum ve en ufak gecikme hissetmedim. Kablosuzun rahatlığına alıştım ve tahminimce daha kablolu kulaklığa dönmem :D
Harici mikrofonum olduğu için çok kullanmadım ama arkadaşlarla denediğimde gayet temiz ses verdiğini söylediler. Ses kasma konusunda da başarılı buldum, müzik konusunda da tatmin etti açıkcası
Konuyu açtığım günün ertesi mchose x9 oldum , gayet memnunum. O gün kutusundan çıkarttığım haliyle bu güne kadar daha şarja takmadım bu konuda özellikle çok tatmin etti
Eminim ki böyle çok güzel bir sistem çıkıcaktır ama bu şekilde uğraşabileceğimi sanmıyorum ve çok da toplayacak bilgim yok. Komple bir sistem taksitle alabileceğim var mıdır
1778417708
İlerde upgrade yapmalısın dediğin bir parça var mıdır hocam