7.000TL limit belirledim taksitle alacağım, kablosuz kulaklık ve kablosuz klavyeye ihtiyacım var. Uzun süredir araştırıyordum ve MCHOSE X9 ve MCHOSE G75 Pro ürünlerine çok yakınım.
Genelde Valorant, FiveM ve nadir de olsa hikayeli oyun oynuyorum. Mikrofon kalitesine ihtiyacım yok harici...
Ekran kartım 4060ti 8gb. İşlemcim de ryzen 5 5500(stok soğutma) , 500w psu ve 16gb ram var pcde. Ddr5 geçmeye bütçem yok fakat bilgisayarı biraz da olsa güncelleyip yükseltmek istiyorum. 10.000tl bütçem var. Hali hazır parçalarımı satmak gibi düşüncem yok kardeşime vericem. Sizce ne almalıyım...
Ortada bir söz var , zamanında da bilinen muhabbetlerden biri zaten şart a göre birşeyler yollanması, bu arkadaşta haliyle beklentiye girmiş gayet normal. moderator aracılığı ile iletişime geçmesi daha iyi olurmuş gibi , sağlık olsun
3.000TL bütçem var hadi biraz daha zorladım 4.000tl diyelim. %75 istiyorum ve ilk defa mekanik klavyeye geçiceğim fiyatına göre nispeten kaliteli olsun istiyorum yalan yok. Tercihim klavyenin türkçe olmasıdır . Eğer ki klavye türkçe değilse sizden ricam kaliteli türkçe bir keycaps de...