14400f & rx7600 ddr5 sistem 22.500 tl (Vatan)

O kadar çok intel işlemci stoğu var ki hazır sistemler de görüyorz sokette ölü zaten ilerisi yok yeni soketlerinde satışı yok herkes Amdye kaydı.

Hocam inteli bu kadar talepsizleştiren batıran bu üst seviye işlemcilerinde çıkan voltaj sorunumuydu sürekli arıza veriyordu öyle bir furya çıkmıştı ?
O da var ama asıl sebep intelin üretim bandını geliştirememesi. AMD 4nm TSMC üretim yaptırıyorken intel 3 nesildir kullandığı 10nm bandını hala 7nm bile yapamadı.

Intel patates olmuş fazla güç çekip yine yetişemiyor AMD'ye. Bir zamanlar intel al geç derdik NVIDIA gibiydi şimdi yerlerde intel.

Bu fiyata b580 li sistem indirimde bulunamaz mı? 7600e oranla daha iyi değil mi?
bulursanız paylaşın insanlar yararlansın fakat ddr5+14400F faktörünüde unutmayın. intelin bu işlemcisinde sorun yok diye biliyorum i7 sonrasında sıkıntı olmustu, şuanki kosullar altında vatandaki bu sistem iyi gibi ama ben pas geçiyorum

vatandan bir kez toplama sistem aldım. montaj yapılmasın dedim. 1tb nvme diskimi göndermediler. 45 gün uğraştım. 45 kere aradım. mahkeme dedim. kamera kaydı dedim. ne yaptıysam alamadım diskimi yediler. iç ettiler. pes ettim. haram zıkkım olsun dedim. ve bir daha vatandan pc almam. başka bir arkadaş ta aynı sıkıntıyı yaşadı. o da kayıp parçayı alamadı. gönderen ankara mağaza olunca ankara dışında yaşayanların gönderilmeyen parçaya ulaşması imkansız. tahminen vatanda çalışanlardan biri iç ediyor malzemeleri. tavsiyem şu ki; vatandan toplama pc alanlar mutlaka "montaj yapılsın" seçeneğini seçsinler. yada kargoyu törenle kamera eşliğinde açsınlar( ben bunu yapmama ve kamera kaydını vatana göndermeme rağmen alamadım o da ayrı konu)

vatandan bir kez toplama sistem aldım. montaj yapılmasın dedim. 1tb nvme diskimi göndermediler. 45 gün uğraştım. 45 kere aradım. mahkeme dedim. kamera kaydı dedim. ne yaptıysam alamadım diskimi yediler. iç ettiler. pes ettim. haram zıkkım olsun dedim. ve bir daha vatandan pc almam. başka bir arkadaş ta aynı sıkıntıyı yaşadı. o da kayıp parçayı alamadı. gönderen ankara mağaza olunca ankara dışında yaşayanların gönderilmeyen parçaya ulaşması imkansız. tahminen vatanda çalışanlardan biri iç ediyor malzemeleri. tavsiyem şu ki; vatandan toplama pc alanlar mutlaka "montaj yapılsın" seçeneğini seçsinler. yada kargoyu törenle kamera eşliğinde açsınlar( ben bunu yapmama ve kamera kaydını vatana göndermeme rağmen alamadım o da ayrı konu)
çok geçmiş olsun ilk defa duyuyorum az daha montaj yapılmasın olarak sipariş verecektim bundan sonra aklımda başıma gelmez diye düşünmemek lazım gelebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,258
Üyeler
183,253
Son üye
Theren1
Geri