AI'a yazdırdığında oluşan "kalıp ifadeler" ve aşırı gereksiz, sadece laf kalabalığı olsun diye eklenmiş analojiler o kadar mide bulandırıcı gözüküyor ki o...
ne fark eder ki ? AI a kendini ifade edip onu duzgun bir dille tekrar olusturmasini soylemek anormal bir sey degil. Benim icin gereksiz bir isletim sistemi...
Eline, emeğine sağlık. Bireysel olarak bir projeye koyulup böyle derli toplu bir ISO ve yapılandırma ortaya çıkarman kesinlikle takdire şayan.
Ancak genel...
-%15 felan degil 16 bine cok kotu sistem uyarimi gecmis olayim. Islemcisi felaket gucsuz gunumuz oyunlari icin. Pubg yi 60 fps bile acamayabilirsin en dusuk...
ekran karti cikis tarihi 2018, islemci ise 2019
sistem 7-8 yillik ve o islemci o ekran karti icin asiri gucsuz. Bu alacagin pc muhtemelen cin de laptop...
Bir tık düşük fazla insaflı olmuş. Bu cihazdan soğutma anlamında memnun olmayan ve throttle yiyen çok dönüş okudum. Alıcıların bilgisine. 14 inç cihazın...
cunku daha sıkısık pcb tasarlamak her seyi o kadar kucuk alana duzgun sogutma ile uygulamak daha buyuk bir muhendislik problemi 16" e kiyasla.
Termal...
verimlilik konusunda guncel islemciye sahip cihazlarin hem fiyat hem performans acisindan ileride oldugunu biliyorsan bu bile tek basina bu cihazlari...
intel 13-14. nesil islemciler gunumuz laptoplarinda tercih edilmememesi gereken islemciler cunku fiyat acisindan daha az maaliyetli gunumuz islemcileri daha...