Trendyolda incehesap satıcılı zaten 6-9 ay taksitle 35.5 a alabiliyorsun kartı.Alacak kişi bunu almak isterse fatura onun üstüne olmayacak düz nakit verecek...
Güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık. MSI üretimi olan modellerde MSI biosu atarak benzer bi modlama yapmıştım bende MSI center kullanılabiliyor. Eklemek...
wawe modundaki rainbow renk paletini ayarlama ozelligin not ettim. Zaten suanda animation editor uzerinde calisiyorum(baska projelerimde oldugu icin yavas...
Elinize emeğinize sağlık, R9T3D modelinde denedim sorunsuz çalışıyor. Tam da böyle bir şey lazım bu laptop için, kendi klavye yazılımı berbat. Daha da fazla...
ekledim hocam sizi, sorun yasamamaniza sevindim. Hatanin uygulamayi 2.kez actiginizda cikmasi normal. Ancak bunu duzelticek yeni bir guncelleme getirdim...
simdi bu durumla ilgili de bir guncelleme yayinlayacagim bu arada
1784211463
hocam yasadiginiz sorun icin discorddan iletisime gecme sansiniz var mi ...
hocam muhtemelen siz uygulamayi kapattiginizi sanip tray haline kucultmussunuz. Yani uygulama sag alttaki barda acik kalmis. Ayni anda uygulamadan 2 tane...
"Dizüstüler oyun için en dandik cihazlar olabilirler, bileşenlerinden bağımsız soğutmaları berbat ve çok bakım isteyen bir ürün." 2026 yilinda bu fikre...