thegreendawg isimli üyenin son içerikleri

1. T

45000 Lira Bütçe ile Laptop Önerisi

ikinci el dusunurseniz elimde bir cihaz var bu fiyata
  2. T

12 VRAM + 16 Ram mi Yoksa 8 VRAM + 32 Ram mi (5070 Laptop)

o acer modeli serin calismiyor hocam baya sicak calisiyor gg den bile daha fazla throttle yiyor ve daha sicak calisiyor. GG en azindan 55w cpu gucunde 90 derecede kalabiliyor attigin acer yapamiyor bunu
  3. T

hangisi hocam vlala bende almayi dusunuyorum varsa daha kalitelisi nolur at 1782508182 bunun islemci kotu sicakliklari cok kotu ya arastirdim bende alicak cihaz ariyorum 100k civarina. zaten 112k fazla kaliyor yoksa 115k ya 9955hx3d li versiyonunu almayi dusunuyodum gamegaraj in.
  4. T

12gb vram olani al ama sunuda soyleyeyim. ortada bu laptopin varliginin gercegi var...
  5. T

Vatan Değişimi Onaylamıyor Thh Kararı Var

icradan once mail atman lazim vatana yazili olmayan sozel seyler gerceklesmemis seyler. savunmalarina thh karari uzerinden 15 gun gecmemesine veya senin onlara olarak ulasip bu karari gostermedigini hak talep etmedigini soylerlerse haksiz cikabilirsin. telefondaki konusmalar yasanmamis sayilir...
  6. T

Aliexpresten Alacağım Ürün Gelirmi

Bu ürün adresinize gönderilemiyor. Başka bir ürün veya adres seçin. bu cikmiyor mu sende siparis etmeye bile calisamaman lazim turkiyeye
  7. T

Öneri Bu Laptop Alinir mi ? 90k Acer Nitro

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-18-ai-an18-61-amd-ryzen-ai-7-350-16gb-1tb-ssd-rtx5070ti-freedos-18-180hz-tasinabilir-bilgisayar-nh-qydey-002-p-HBCV0000BVKE64?magaza=YALI%20TECH&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:google.md:shop.op:purchase.cid:22889956749&utm_conten...
  8. T

Laptoplarda 8 GB VRAM Sorunsalı

icten bir sekilde okudugunu anladigini sanmiyorum
  9. T

Laptoplarda 8 GB VRAM Sorunsalı

1080p de 5060 laptopin 8gb vramden fazlasini verdiginde daha yuksek perf verebilecegi bir senaryo ile karsi karsiya gelecegimizi sanmiyorum belki daha yuksek vram olsa 12-20 fps verecegi oyunda 3-4fps alir onun disinda daha yuksek vram olsa 30+ alacagi bir oyunda vram kisitindan dolayi 3-4 fps...
  10. T

Masaüstü Vs Dizüstü!

tamamen ssd ve islemciden kaynakli bir durum laptop olmasi ile ilgisi yok 4060 laptop ve 4060 masaustu ekran kartlari tamamen farkli olarak uretiliyor ve ayni isimdeki laptop versiyonu her zaman masaustu versiyonundan gucsuz oluyor 4060 masaustu performansi icin 4070 laptop alman gerekiyor (bu...
  11. T

Çözüldü✓ 2k Laptopta Fhd Oyun Oynamak

Nvidia denetim masasindan image scaling acarak cozdum olayi. Oyundan cozunurlugu 1080p ye getirip image scaling acinca sharpness i da %25 yapinca o camurlasma olmuyor cidden iyi bir goruntu geliyor ekrana. Tabi dlss destekli oyunlarda dlss en mantiklisi olur
  12. T

Çözüldü✓ 2k Laptopta Fhd Oyun Oynamak

selamlar razer blade 14 3070 tı 6900hx 16gb ram laptop kullanıyorum haliyle günümüz oyunlarında 2k çözünürlükte zorlanıyor 1080p ye alıncada görüntü ekranın orjinalinde 1080p olmamasından dolayı ölçeklendirildiği için çamur gibi oluyor göz zevkime hiç hitap etmiyor bunun bir çözümü vs var mı ?
  13. T

Am5 Bir Adet Yamuk Pin Bu Şekilde Çalışır mı

soldan ziyade cok hafif ve kontrollu bir kuvvetle dumduz yukari ittirmeni tavsiye ederim. 0.5mm kalin gelebilir ayriyetten. ince dikis ignesi kullan
  14. T

Am5 Bir Adet Yamuk Pin Bu Şekilde Çalışır mı

Dusundugum pin degilmis yamuk olan suanda takarsanda pin dahada yamulup yandaki ile kisa devre olursa felan o zaman sikinti cikabilir. pin eksik diye bir seyler yanmaz ama kisa devre durumunda o pinin ne oldugu cok etki eder. suanda kontrol etme vaktim yok ancak o pini duzgunce duzeltmeden...
  15. T

İlk Adımı Atmalımıyım Atıcaksam Nasıl Atmalıyım

cok iyi taktikler vericem sana ozel gel :pepega:
Geri