thegreendawg isimli üyenin son içerikleri

1. T

Ankora Linux 1.0 (Zümrüt) Yayında

ne fark eder ki ? AI a kendini ifade edip onu duzgun bir dille tekrar olusturmasini soylemek anormal bir sey degil. Benim icin gereksiz bir isletim sistemi oldugunu inkar etmeyecegim. Bir seyler ogrenmek amaciyla yapildiysa guzel.
  2. T

Böyle Bir Oyun Fikrim Var Nasıl Olmuş

chatgpt ruya gorurken yazmis gibi
  3. T

Mobil Ekran Kartı Nedir?

ikinci el 16 bine bunu alicaksin yani :D tamam gayet guzel al
  4. T

Mobil Ekran Kartı Nedir?

-%15 felan degil 16 bine cok kotu sistem uyarimi gecmis olayim. Islemcisi felaket gucsuz gunumuz oyunlari icin. Pubg yi 60 fps bile acamayabilirsin en dusuk ayarlarda laptop parcalari masaustu varyantlarina gore yari yariya zayif oluyor genelde ancak bu durum bu islemci modeli icin cok daha...
  5. T

Mobil Ekran Kartı Nedir?

ekran karti cikis tarihi 2018, islemci ise 2019 sistem 7-8 yillik ve o islemci o ekran karti icin asiri gucsuz. Bu alacagin pc muhtemelen cin de laptop anakartlarini kullanarak yapilan sacma pclerden. Mobil demek laptop parcasi demek ve masaustu versiyonlarindan 2 kat daha yavas calisiyorlar...
  6. T

Hp Omen 16-Ap0029nt Laptop Kapanma Sorunu

isinmaktan kapaniyor muhtelemen, msi afterburner ile cpu ve gpu isi degerleirne bakin, garanti kapsamindaysa garantiye yollayin
  7. T

Yardım 70k Ya Kadar Laptop Arıyorum! Karar Veremiyorum

daha iyisini alirsin sen de ozaman
  8. T

Yardım 70k Ya Kadar Laptop Arıyorum! Karar Veremiyorum

:D o mesaji attigim tarihte 60k idi ama sen bilirsin
  9. T

Asus Tuf Gaming A14 Fa401uh-Rg028 14 İnc Laptop 62.999 TL

cunku daha sıkısık pcb tasarlamak her seyi o kadar kucuk alana duzgun sogutma ile uygulamak daha buyuk bir muhendislik problemi 16" e kiyasla. Termal tasarim ve anakart tasarimi daha buyuk laptoplara kiyasla cok daha iyi optimize edilmek zorunda. Bu sebepten arge ve uretim maaliyetleri daha...
  10. T

Yardım Gameraider Laptop Önerir Misiniz ??? 60-65 K Gaming Laptop Tavsiyesi

verimlilik konusunda guncel islemciye sahip cihazlarin hem fiyat hem performans acisindan ileride oldugunu biliyorsan bu bile tek basina bu cihazlari onermemek icin bir sebep 1786968248 kronik sorun islemcilerin zamanla kararli calisabilmesi icin gereken minimum voltaj seviyesinin yukselmesi...
  11. T

intel 13-14. nesil islemciler gunumuz laptoplarinda tercih edilmememesi gereken islemciler cunku fiyat acisindan daha az maaliyetli gunumuz islemcileri daha iyi performans/watt sunuyor, bu eski nesil intel islemciler su yuzden 2026 da alinmaz: ciktiklari donemki kronik arizalari intelin bu...
  12. T

buradaki cihaz konusundada islemcisi cidden asiri giris seviye bir islemci attigim 8940hx islemciye kiyasla 8940hx: 16 cekirdek - ryzen ai 5 340: 6 cekirdek 8940hx: L2 Cache 16mb - ryzen ai 5 340: L2 Cache 6mb 8940hx: pcie 5 - ryzen ai 5 340: pcie 4 8940hx: 55w - ryzen ai 5 340: 28w 8940hx: L3...
  13. T

attigin laptopin islemcisi sikintili https://www.laptop.com.tr/urun/496171/gameraider-flux-gr16-amd-ryzen-9-8940hx-geforce-rtx-5060-8gb-115w-16gb-ddr5-1tb-ssd-16-inc-2-5k-qhd-180hz-freedos-gaming-laptop-canta-hediyeli/ veya...
  14. T

Çözüldü✓ 5070 Ti Laptop Onerisi

hocam teknik servisi konusunda cok iyi yorumlar gormedim ancak sahsen turkiyede hangi markanin teknik servis yorumlarina baksam zaten rezalet olduklarini goruyorum. Suana kadar istikrarli bir sekilde yorumlari pozitif olan bir marka gormedim. Bu etkenin haricindede laptop alirken markadan ziyade...
Geri