thegreendawg isimli üyenin son içerikleri

1. T

Yazılım İçin Laptop Önerisi 25-35k

ayni modeli kullandim bir sorunu yok hocam
  2. T

tgp si asiri dusuk msi thin ve cyborg modelleri alinmamali kasa ve sogutma kaliteleri de berbat oluyor
  3. T

harici ekran karti yok, yazilimda islemcisi uzmez, oled 120hz ekran...
  4. T

ℹ️Game Garaj Laptop Rgb Kontrol Yazilimiℹ️Tongfang Modeller İcinℹ️

elinizde saglik hocam tekrardan guzel bir ekleme yapmissiniz yazilima
  5. T

arkadasta bir acilasin tam olara ne yaptigini belki github a contributor olarak ekleriz
  6. T

hocam discord theyamo ekleyebilirsiniz ancak yaptiginiz seyi tam olarak anlayamadim, ambilight klavye nedir tam olarak ? 1784317167 benim uygulamayada bu konudan itibaren bayagi bir guncelleme geldi, bu konuda yanlis kategoride acilmisti zaten. Yeni konuya burdan erisip buraya mesaj atabilirsin...
  7. T

Modding ℹ️Game Garaj Laptop İçin Per-Key Rgb Kontrol Uygulamasıℹ️

wawe modundaki rainbow renk paletini ayarlama ozelligin not ettim. Zaten suanda animation editor uzerinde calisiyorum(baska projelerimde oldugu icin yavas bir sekilde). Ancak bu projenin en temel hedefi tersine muhendislikle mevcut kontrol merkezinin EC ile iletisimini okuyup buldugum bilgiler...
  8. T

ekledim hocam sizi, sorun yasamamaniza sevindim. Hatanin uygulamayi 2.kez actiginizda cikmasi normal. Ancak bunu duzelticek yeni bir guncelleme getirdim. Artik uygulamayi ikinci kez acmaya calistiginizda yenisini acmak yerine kucultulmus uygulamayi buyultuyor ve pencereyi aciyor. Uygulamanin...
  9. T

Bu İki Laptoptan Hangisi?

aynen internetten alinabiliyor sadece teknosada magazada yok saticisi farkli
  10. T

Bu İki Laptoptan Hangisi?

vatandaki tuf daha iyi
  11. T

simdi bu durumla ilgili de bir guncelleme yayinlayacagim bu arada 1784211463 hocam yasadiginiz sorun icin discorddan iletisime gecme sansiniz var mi ? theyamo kullanici adim
  12. T

hocam muhtemelen siz uygulamayi kapattiginizi sanip tray haline kucultmussunuz. Yani uygulama sag alttaki barda acik kalmis. Ayni anda uygulamadan 2 tane acmaya calisirsaniz 2. actiginizda bu hatayi alirsiniz. Siz yinede uygulamayi calistirdiginiz dizinde olusan log dosyasini paylasirsaniz...
  13. T

tesekkur ederim hocam. 1784205147 suanda tekrar githubdan indirip deneyebilir misiniz bir guncelleme yaptim
  14. T

tamamdir hocam tesekkurler simdiden.
  15. T

hocam cihazinizda per-key rgb aydinlatma var ancak muhtemelen modelinizin RGB kontrolcusu farkli. Yardimci olursaniz sizin cihazinizada uyumlu hale getirebiliriz discord uzerinden ulasin bana nick: theyamo 1784201444 Merhaba hocam kusura bakmayin. Yanlis kisiyi etiketlemisim 1784201511...
Geri