thegreendawg isimli üyenin son içerikleri

1. T

Esp32 kartım kapanıyor

selm dostum drone u yaptinmi acaba
  2. T

Altan Elektronik Güvenilir mi?

bu attigin site guvenilirmi bilmiyorum ben buradan aliyorum zaten daha ucuzmus: https://www.direnc.net/esp32-s3-wifi-bluetooth-board sorun yasamadim suana kadar
  3. T

Güncel Laptop Önerisi

ikinci el razer blade 14 dusunurseniz ulasin bana, ayrietten macbook daha uzun bataryaya sahip olur onu diyebilirim sadece.
  4. T

Hp omen 16 laptop alınır mı ?

omen 4000 serisinde waatt kisitlama gibi bir problem yok
  5. T

Bu fiyata bu laptop alınır mı çok ucuz diğer sitelere göre

ederi bu zaten kendi sitesinde yuksek fiyata koymus burada 56 ya koymus sanirsam kendi sitesinde cok yuksek miktarda pesin fiyatina taksit secenegi oldugu icin fiyati arttiriyorlar...
  6. T

Çözüldü✓ Sistemi satmayı düşünüyorum ne kadar eder

40 a zaten islemcisi daha iyi ekran karti yeni nesil ve daha iyi sifir pesin 3 taksitli sistem var bu sistemin sifir ederi 30bin, gelmis 30bin ikinci el monitorler dahil diyince olucu diyosun tabi sahibindendeki sifrdan pahali ikinci el sistemler sizde brainrot etkisi yapiyor anliyorum
  7. T

bilader bende okuma yazma varda sana ne batti oyle ? 1772402877 o monitorlerin ikinci el fiyatini goz onunde bulundurarak soyledim ben ederini sebebinide acikladim. herkes kendine yakisani yapsin
  8. T

41 e bu var sifir 3 taksit pesin fiyatina https://www.incehesap.com/orion-nexus-oem-paket-fiyati-81080/ 45-46 ya am5 secenekler var yine 5060 li yani hangi kafayla 40 a koy 30 a oldurme diyorsunuz ben anlam veremiyorum ederi maximum 30 dur o fiyata satmakla ugrasirsin ustune he diyosan ben ilana...
  9. T

2 PC Arasında Kaldım

ikiside ayni bilgisyar kasa farkli sadece bir de ram farkli sinerjidekinin rami daha iyi ve daha ucuz
  10. T

Öneri Yapılmalı

w?...
  11. T

Bu leptop ne kadar eder sizce ?

20 bin eder
  12. T

Asus tuff Laptop önerileri

38 e 4060 li omen 16 13500hx islemcili laptop satabilirim sana kutu fatura garantili lutfen 3050 li laptopa 38k para verme 2026 da
  13. T

Çözüldü✓ USB ÇIKARMA SESİ - DONMA - SİYAH EKRAN

cozum ubuntu kurmak
  14. T

Itopya kuark care 2 alinir mj

6 BORULU sec
  15. T

Itopya kuark care 2 alinir mj

alinabilirde kasa ve hava sogutmayi bence degistir kasayi direkt ikinci secenegi secebilirsin 148 tl fark ile argb fanlar cok mantikli sabit gokkusagi rengi yerine, hava sogutmadada +700 e iki secenek var 6 bakir boru 12cm lik onlardan birini sec ayriyetten de anakart olarakta 1200 tl fazla...
Geri