o acer modeli serin calismiyor hocam baya sicak calisiyor gg den bile daha fazla throttle yiyor ve daha sicak calisiyor.
GG en azindan 55w cpu gucunde 90 derecede kalabiliyor
attigin acer yapamiyor bunu
hangisi hocam vlala bende almayi dusunuyorum varsa daha kalitelisi nolur at
1782508182
bunun islemci kotu sicakliklari cok kotu ya arastirdim bende alicak cihaz ariyorum 100k civarina. zaten 112k fazla kaliyor yoksa 115k ya 9955hx3d li versiyonunu almayi dusunuyodum gamegaraj in.
icradan once mail atman lazim vatana yazili olmayan sozel seyler gerceklesmemis seyler.
savunmalarina thh karari uzerinden 15 gun gecmemesine veya senin onlara olarak ulasip bu karari gostermedigini hak talep etmedigini soylerlerse haksiz cikabilirsin.
telefondaki konusmalar yasanmamis sayilir...
1080p de 5060 laptopin 8gb vramden fazlasini verdiginde daha yuksek perf verebilecegi bir senaryo ile karsi karsiya gelecegimizi sanmiyorum
belki daha yuksek vram olsa 12-20 fps verecegi oyunda 3-4fps alir onun disinda daha yuksek vram olsa 30+ alacagi bir oyunda vram kisitindan dolayi 3-4 fps...
tamamen ssd ve islemciden kaynakli bir durum laptop olmasi ile ilgisi yok
4060 laptop ve 4060 masaustu ekran kartlari tamamen farkli olarak uretiliyor ve ayni isimdeki laptop versiyonu her zaman masaustu versiyonundan gucsuz oluyor
4060 masaustu performansi icin 4070 laptop alman gerekiyor (bu...
Nvidia denetim masasindan image scaling acarak cozdum olayi. Oyundan cozunurlugu 1080p ye getirip image scaling acinca sharpness i da %25 yapinca o camurlasma olmuyor cidden iyi bir goruntu geliyor ekrana. Tabi dlss destekli oyunlarda dlss en mantiklisi olur
selamlar
razer blade 14 3070 tı 6900hx 16gb ram laptop kullanıyorum
haliyle günümüz oyunlarında 2k çözünürlükte zorlanıyor
1080p ye alıncada görüntü ekranın orjinalinde 1080p olmamasından dolayı ölçeklendirildiği için çamur gibi oluyor göz zevkime hiç hitap etmiyor
bunun bir çözümü vs var mı ?
Dusundugum pin degilmis yamuk olan
suanda takarsanda pin dahada yamulup yandaki ile kisa devre olursa felan o zaman sikinti cikabilir.
pin eksik diye bir seyler yanmaz ama kisa devre durumunda o pinin ne oldugu cok etki eder.
suanda kontrol etme vaktim yok ancak o pini duzgunce duzeltmeden...