hocam discord theyamo
ekleyebilirsiniz
ancak yaptiginiz seyi tam olarak anlayamadim, ambilight klavye nedir tam olarak ?
1784317167
benim uygulamayada bu konudan itibaren bayagi bir guncelleme geldi, bu konuda yanlis kategoride acilmisti zaten. Yeni konuya burdan erisip buraya mesaj atabilirsin...
wawe modundaki rainbow renk paletini ayarlama ozelligin not ettim. Zaten suanda animation editor uzerinde calisiyorum(baska projelerimde oldugu icin yavas bir sekilde). Ancak bu projenin en temel hedefi tersine muhendislikle mevcut kontrol merkezinin EC ile iletisimini okuyup buldugum bilgiler...
ekledim hocam sizi, sorun yasamamaniza sevindim. Hatanin uygulamayi 2.kez actiginizda cikmasi normal. Ancak bunu duzelticek yeni bir guncelleme getirdim. Artik uygulamayi ikinci kez acmaya calistiginizda yenisini acmak yerine kucultulmus uygulamayi buyultuyor ve pencereyi aciyor. Uygulamanin...
simdi bu durumla ilgili de bir guncelleme yayinlayacagim bu arada
1784211463
hocam yasadiginiz sorun icin discorddan iletisime gecme sansiniz var mi ? theyamo kullanici adim
hocam muhtemelen siz uygulamayi kapattiginizi sanip tray haline kucultmussunuz. Yani uygulama sag alttaki barda acik kalmis. Ayni anda uygulamadan 2 tane acmaya calisirsaniz 2. actiginizda bu hatayi alirsiniz. Siz yinede uygulamayi calistirdiginiz dizinde olusan log dosyasini paylasirsaniz...