Arama sonuçları: *

1. T

Acer (Teknoser) Yetkili Servisinin "Onarıldı" Yalanı ve 100°C Isınma Sorunu!

iyi yapmissin aleyhine sonuclanmasi lazim
  2. T

8 GB VRAM'in Yetersiz Oluşu !

"Kart ayni anda sadece 9GB isliyor, gerisi bosuna" dedigin sacmaligina ek not: Attigin videoyu tekrar izle ama bu sefer dikkatli izle. Videonun anlattigi sey tam olarak su: eger bir oyun 9-10GB VRAM kullaniyorsa, hem 5070 (12GB) hem 5060Ti 16GB bu veriyi kapasiteye sigdirir, kapasite sikintisi...
  3. T

"Kart ayni anda max 9GB isleyebilir" diye bir kavram yok, cunku bunu uydurdun. Bant genisligi GB/s'dir, yani saniyedeki transfer hizi. Kapasite GB'dir, yani statik depolama alani. Biri zaman bazli akis, digeri sabit boyut ikisini denklemine sokup "ayni anda X GB islenir" gibi bir sonuc...
  4. T

"Bant genisligi yuksekse VRAM kullanimi azalir, cunku bellekte tutmaya gerek kalmaz, genis yoldan veri girer islenir cikar." Boyle bir sey yok. Bu kadar ozguvenli bir sekilde olmayan seyleri varmiscasina iddia etmeye devam et ve hayal kur :D Bir de bunlar uzerinden ovunuyorsun cok komiksin...
  5. T

bu konu bittiginde ve unreal engine 7 ciktiginda artik 32gb vramden asagisi kurtarmayabilir :D
  6. T

Bu cevabi senin icin vermiyorum sadece burayi okuyacak diger normal zeka seviyesine sahip arkadaslar icin veriyorum. Zaten bizim teknik yeterliligimize laf ederken "ÖNEMLİ OLAN VRAM DEN ÇOK BANT GENİŞLİĞİ (BANT GENİŞLİĞİNİ ARTTIRMAK VRAM ARTTIRMAKTAN DAHA ÖNEMLİ" gibi bir sey zirvaliyor olman...
  7. T

Gta 5 Online Para Hilesi Verebilecek Var mı ?

konu ile alakali bilgin yok, neden konuya yaziyorsun zaten konuyu acan kisinin istegine yardimci olmak icin de gelmemissin
  8. T

bu kadar keskin ve absolute bir sekilde bos konusan daha once cok gormustum. Sadece konusur fikir sahibi oldugunu dusunur(hic bir fikri yoktur)
  9. T

Modding ℹ️Game Garaj R Serisi Laptoplar İçin Rgb Kontrol Uygulamasıℹ️ (Tongfang)

Merhaba rainbow moddaki renk paletini ayarlama kismini gelistirme notu olarak ekledim. Ancak kafamda cok canlandiramiyorum, ornek olarak gosterebileceginiz dediginiz sekilde calisan bir laptop var mi acaba ? Ayriyetten 1 ay icinde animation editor uzerine calismayi planliyorum bu sekilde...
  10. T

Çözüldü✓ Laptop Oyun Oynarken Isınma

islemci 92 ise sorun yok
  11. T

Klavyem'den Böcek Çıktı

klavyenin haline bak igrenc
  12. T

Lenovo 16adr10 Laptop Alınır mi

darbogazdan kastiniz nedir ? Darbogaz her bilgisayarda amaciniza gore olusabilir. Eger oyun oynayacaksiniz ekran karti darbogaz yapar. Bu arada ekran karti daha iyi olan ve islemci performansi acisindanda cok geri kalmayan benzer fiyatta baska bir model var. Kaliteli olarak birebir olmaz ama...
  13. T

Lenovo 16adr10 Laptop Alınır mi

Lenovo Legion 5 Pro piyasadaki en kaliteli malzemeye sahip cihazlardan birisi. VRM mosfet ve anakart kalitesi cidden iyi seviyedi. Sogutma basarisida cok iyi. Stabil uzun yillar calisabilecek ve islemci gucu yuksek bir cihaz almak istiyorsan parasini hakediyor. Ancak diger arkadaslarin da dedigi...
  14. T

Linux Ray Tracer ve Sahne Editleme Motoru.

Selamlar yaptigim ray tracer motoru ve sonradan uzerine biraz vibe coding yaparak ekledigim sahne editleme motorunu paylasmak istedim. Linux da compile edip calistirmayi deneyebilirsiniz. https://github.com/EpicYamo/miniRT
  15. T

Öneri 5060 Ta 8gb VRAM Sıkıntı Yaratır mı

Tüf, volkanik patlamalar sırasında püsküren küllerin, lavların ve tozların üst üste yığılarak veya su altında çökelerek oluşturduğu hafif, gözenekli ve genellikle yumuşak yapıdaki volkanik bir kayaçtır. Asus Tuf bir laptop modelidir
  16. T

Öneri 5060 Ta 8gb VRAM Sıkıntı Yaratır mı

Asus tüf 1784401586 tuf iyidir ama...
  17. T

Yazılım İçin Laptop Önerisi 25-35k

ayni modeli kullandim bir sorunu yok hocam
  18. T

tgp si asiri dusuk msi thin ve cyborg modelleri alinmamali kasa ve sogutma kaliteleri de berbat oluyor
  19. T

harici ekran karti yok, yazilimda islemcisi uzmez, oled 120hz ekran...
Geri