incehesap adam akıllı taksit yapmadığı sürece hiç bir ürününü iyi miktarda satamaz paraf 3 taksit harici hiç bir şeyi yok bendede paraf yok hiç bir ürünü...
@Abdullah Hacıgül kral bi el at uygulamada mı sorun var hiç bir sitede yaşamadığım bi sorun.Sorun diyorum çünkü sitede sürekli vakit geçiriyorum deli etti...
nothing phone 3 bitek donbanım arşişvinde çıkıyor telefonda kafayı yedim ya.Annemde de aynı telefon var onda çıkmıyor hatta dün çıkmıyordu bugün çıkmaya...
denedim başka telden felan cıkmıyor pcde de olmuyor bende nıye bu var anlamıyorum.Bastığımda gemını tarafından üretildi yazıp o konu hakkında bilgiler...
hocam kulağıma uyacak mı diye kelepir model olarak düşündüm ilk defa alıyorum çünkü wraith sense pro aldım gündüz vakti elimde olur muhtemelen yurtiçi...
Arkadaşlar bu ne sürekli çıkıyor kapatıyorum gene geliyor sadece bu sitede oluyor basıyorum geminiden hangi konuysa bilgiler verilmiş yazılar yazıyor siteye...
Alınır performans modunda akıcı 60fps oynanır.Performans modu diyince insanlar kötü grafik felan zannediyor sanırım ama hiç öyle değil.Ortalama 4k 60 hz bi...