Lahana11 isimli üyenin son içerikleri

1. Lahana11

Rawm Er21 Pro Wireless Mouse Alınır mı ?

https://www.incehesap.com/rawm-er21-pro-wireless-mouse-siyah-fiyati-90931/?utm_source=epey.com&utm_medium=referral&utm_campaign=epey_genel mouse alma arifesindeyim bu mouse özellikleri hoşuma gitti 8k dongleda içinde kullanan var mı ? uzun ömürlümüdür acaba
  2. Lahana11

❌İndirim Bitti! Carlover S2 4k Ön ve Arka Araç Kamerası 1799 TL

Arabanın garantisi devre dışı kalıyor diye takamıyoruz kamerayı elimizde kaldı😀
  3. Lahana11

🔥İndirim Case 4u Akıllı Saat Şarj Kablosu 49 TL!

kablo hakkında çok kötü yorumlar var
  4. Lahana11

❌İndirim Bitti! Blic Brb1 Akıllı Robot Köpek Uzaktan Kumandalı Sesli Komutlu Rgb Işıklı 949 TL

Bu çocuk oyuncağı sana unitreenin robotlarından lazım 200-300 bin TL veririm dersen bi bak😀
  5. Lahana11

❌İndirim Bitti! Trendyol Elektronikte Gecerli 1200/300 TL Kupon

kod bitti yedinizmi kodu naptınız ne ara bitti la 1790005491 1 sene sonunda sol switch sıkıntı çıkardı aşırı uzun ömürlü bi mouse değil gibi
  6. Lahana11

🔥İndirim Samsung Galaxy S26 256 GB 12 GB Ram ₺58.599,00

biyerden borç vb 5-6k daha bulun s25 ultra alın :D
  7. Lahana11

🔥İndirim Asus Airvision M1 Akıllı Gözlük 19.999 TL

Bu asusun ilk akıllı gözlüğü yani çok başarılı bi gözlük değil zaten baktı kendi yapamıyor xreal firmasıyla bir olup son gözlüğü beraber ürettiler bu ilk modelinde de baya bi şikayet var 20k değmez bence ama tercih sizin genede
  8. Lahana11

❌İndirim Bitti! Havit Gamenote H2015 Pro 5 Modlu 24 Ms Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 1739 TL

EQ ayarı felan yapmadım taş gibi cihaz cs2 de kullanıyorum çok güzel seste kasılıyor neye göre çöp anlamadım atk neptune n9 pro ile aynı bi kulaklık yazılımda onu görüyor zaten
  9. Lahana11

❌İndirim Bitti! Darmoshark M3 V2 Şarjlı Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse 1589 TL

sorunlu bi mouse diye yazılar okudum malzeme kaliteside iyi değil diye bi kaç yorum gördüm ne kadar doğru bilmiyorum ama fiyat çok iyi tabi alana hayırlı olsun
  10. Lahana11

🔥İndirim Haluk Aydın Kuruyemiş Süzme Dağ İncir 1 Kg | 503 Lira

kendisi çok kral bi abi ürünleride çok güzeldir.İnciri böyle kurutulmuş sade bende yiyemiyorum incir tatlısı yapıp arasına ceviz ve kaymak koyun hepsini yersiniz idda ediyorum :D
  11. Lahana11

3000 Bin TL'ye Kadar Mouse Tavsiye

Aralarında ciddi fark var mı? Yani 700₺ daha vermeye değecek.Bütçeyi zorlamış olacağımda ondan soruyorum 😀
  12. Lahana11

3000 Bin TL'ye Kadar Mouse Tavsiye

Arkadaşlar tam 1 senedir fevell z1 kullanıyorum mousedan memnundum ancak 2 gündür sol tık switch basılı kalıyor, gecikmeli yaylanıyor.Cs2 oynadığım için çok sinir edici bi durum olmaya başladı switch,scroll gibi cihazın hassas yerlerinde sorun yaşamıyacağım dayanıklı uzun süre kullanabileceğim...
  13. Lahana11

🔥İndirim Asus Rog Harpe Ace Aım Lab Edition Kablosuz Mouse 3.499 TL 784 TL Geri Ödemeli

Asus kalitesinde bi mouse değil diyenler var.İyice araştırıp bakmak lazım almadan önce
  14. Lahana11

🔥İndirim 999 TL - Throne Hydra Pro 38.000 Dpi Paw 3395

Bu mouse sanki çok çabuk bozulacakmış gibi geliyor.Uzun süre kullanan birinin yorumunu görmek isterim😀
  15. Lahana11

🔥İndirim Mercusys Ma32h, Ac1300 282,86 TL

Hangi modelini kullanıyorsun?Yorumları çok kötü bu ürününde mercusys bu işi iyi yapamıyor sanırım bende halo S3 kullanmıştım o da çok kötüydü.Tplinkin alt markası diyorlar ama tp link bu işi iyi yapıyor
Geri