Lahana11 isimli üyenin son içerikleri

1. Lahana11

Donanım Arşivi Forum Sitesinde Sorun

brave indirdim onda bi sorun yok chromedan ve chorme içinden arama motoru yandex yaptıgımda halen cıkıyor artık brave kullancağım gibi :D
  2. Lahana11

@Abdullah Hacıgül kral bi el at uygulamada mı sorun var hiç bir sitede yaşamadığım bi sorun.Sorun diyorum çünkü sitede sürekli vakit geçiriyorum deli etti kapatıyorum gene geliyor 1782570502 yandex arama motoru yaptım gene geliyor
  3. Lahana11

nothing phone 3 bitek donbanım arşişvinde çıkıyor telefonda kafayı yedim ya.Annemde de aynı telefon var onda çıkmıyor hatta dün çıkmıyordu bugün çıkmaya başladı komple çerezleri geçmişi sildim bi ara düzeldi gene başladı 1782570329 kafayı yedım vallahı bende mobilden girmeyeceğim artık üstüne...
  4. Lahana11

denedim başka telden felan cıkmıyor pcde de olmuyor bende nıye bu var anlamıyorum.Bastığımda gemını tarafından üretildi yazıp o konu hakkında bilgiler yazıyor.Kpatıyorum yenı sayfaya geçince başka bi bilgi ile gene geliyor
  5. Lahana11

İnceleme Ön İnceleme: Havit H2015 Pro (O Meşhur Kulaklık)

Special mode dediğimiz sanal 7.1 ve tüm kulaklıklarda öyle hyperx cloud 3s de de öyle boşluktaymışssın gibi geliyordu😀
  6. Lahana11

Hyperx Cloud 3s Wirelless Beğenmedim ve İade

Bunlarda type c ve 3.5 jak seçenekleri varda fark ediyormu.Ben usb çoğaltıcı alıp typce dönüştürücü ile usb huba bağlamayı planlıyordum da
  7. Lahana11

1.5-2k arası ne önerirsin tangzular nasıl
  8. Lahana11

Hayırlı olsun aldığın kulaklıklığında yorumları iyimiş bende bakmıştım ona.Simgot da baya pahalıymış ama eminim parasını hakeder
  9. Lahana11

Arkadaşlar bu ne sürekli çıkıyor kapatıyorum gene geliyor sadece bu sitede oluyor basıyorum geminiden hangi konuysa bilgiler verilmiş yazılar yazıyor siteye yeni güncelleme mi yapıldı bende mi sorun var
  10. Lahana11

İem de hangi marka modeli aldınız?
  11. Lahana11

Gta6 İçin Ps5 Slim Alınır mı?

Alınır performans modunda akıcı 60fps oynanır.Performans modu diyince insanlar kötü grafik felan zannediyor sanırım ama hiç öyle değil.Ortalama 4k 60 hz bi TV varsa bal gibide oynarsın
  12. Lahana11

Corsair Void Wireless V2 Nasıl?

Kaeşılaştırdığımda Cloud 3s den daha fazla bi pil kullanım süresi sunuyor
  13. Lahana11

Corsair Void Wireless V2 Nasıl?

corsair void wireless v2 bu kulaklığı kullanan var mı? Hyperx cloud 3s faciasından sonra iade edip geçici bi kulaklık aldım ileride de bu kulaklığı almayı düşünüyorum
  14. Lahana11

İnceleme Ön İnceleme: Havit H2015 Pro (O Meşhur Kulaklık)

Bu markanın başka kulaklığını kullanıyorum dediğin dongle olayı 1.5 senedir kullanıyorum ve ışığı yanıyor yani ısınma vb bişey olmaz merak etme.Kulaklıktaki tuşa çift tıklayıkca 7.1 ,stereo arası geçiş benim fuxi h7 de aynı olay büyük ihtimalle 7.1 de kullanmışsındır.7.1 de zaten ses kasması zor...
Geri