Lahana11 isimli üyenin son içerikleri

1. Lahana11

🔥İndirim Kahve Dünyası Tambol Çilekli Milföy Dolgulu 100gr 56 TL (2 Adet Alımda 28 TL)

Boşver çok güzel bişey değil zaten 😀
  2. Lahana11

🔥İndirim Hepsiburada | James Donkey Monitör Fiyatlarında İndirim

Taşınabilir monitör ps5 için nasıldır kullanan var mı?
  3. Lahana11

🔥İndirim Kapı Barfix Demiri 360₺

Bununla maymun gibi sallanıyordum bi çıktı yerinden fena düşmüştüm 3-5 dakika nefes alamadığımı hatırlıyorum .Alırsanız çok sallanmayın başka bi amacı var ama çok sarıyordu 😀
  4. Lahana11

❌İndirim Bitti! (Amazon Satıcılı) Corsair Hs80 Rgb Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 5300 TL

Corsair void V2 yorumları iyidi bi ona bakabilirsin.Asusun peltası var bide ama onda fiyatını haketmediğini söyleyen yorumlar gördüm
  5. Lahana11

❌İndirim Bitti! (Amazon Satıcılı) Corsair Hs80 Rgb Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 5300 TL

Eminim cloud 3s den çok çok iyidir😀😀
  6. Lahana11

Gamepower Kaze Dual - 4k 160 Hz/Fhd 320hz Monitör 12.499 TL

Hocam 2k olayı nasıl oluyor bu monitörde bilgin var mı? 2k kaç Hz veriyor bi bulamadım
  7. Lahana11

❌İndirim Bitti! [Amazon] Fsp 800 Eco 800va/480w Kesintisiz Güç Kaynağı (Ups) - 1999 TL

750w kasa ve monitör için bence en az 1500va şart gibi.Yorumlarını okuduğum kadarıyla öyle kullanan bilgilendirirse daha iyi olur tabi
  8. Lahana11

🔥İndirim Havit Gamenote H2015 Pro Kablosuz Kulaklık ₺2100

Kral uygulamanın oyunlar için yaptığı eq değerleri ile ses iyice bozuluyor CS2 seçiyorum daha kötü bi ses oluyor.Hepsini denedim bence hiç uygulama felan kurmaya gerek yok orjinal hali daha iyi gibi bilemedim.
  9. Lahana11

❌İndirim Bitti! S25 Fe Mediamarkt Satıcılı 34.328 TL

Peşin fiyatına taksit yapıyor diye millet hücum etti sanırım stok kalmamış.Bi anneme bi kendime 2 ay önce bende almıştım çok memnunum telefondan
  10. Lahana11

❌İndirim Bitti! S25 Fe Mediamarkt Satıcılı 34.328 TL

Bunun yerine nothing phone 3 almak daha mantıklı değil mi? Ecük daha pahalı ama😀
  11. Lahana11

Çözüldü✓ Ps5 Dualsense Şarj Sorunu

Rica ederim genelde sorunları çözüyor 😀
  12. Lahana11

Çözüldü✓ Ps5 Dualsense Şarj Sorunu

Arkasında küçük bir düğme var iğne deliği kadar ona iğne ile reset atıp bi şansını deneyebilirsin
  13. Lahana11

❌İndirim Bitti! 🔥 Havit Gamenote H2015 Pro 1699 ₺

Rekabetçi oyun için orta sayılır bence çok başarılı değil iem tavsiye ediyorlar rekabetçi oyunlar için onlara bakman daha iyi olur
  14. Lahana11

❌İndirim Bitti! 🔥 Havit Gamenote H2015 Pro 1699 ₺

Bu fiyata daha iyisini bulamazsınız yapışın Cloud 3s iade edip bunu aldım 3 gün önce😀😀 inanırmısın bilmem ama cloud 3s den daha iyi geldi hem konfor açısından hem de ses olarak ya da benim cloud 3s ayıplı geldi bilemiyorum ama bu fiyata ses konusunda daha iyisi yoktur sanırım(rekabetçi oyunlar...
Geri