https://www.incehesap.com/rawm-er21-pro-wireless-mouse-siyah-fiyati-90931/?utm_source=epey.com&utm_medium=referral&utm_campaign=epey_genel
mouse alma arifesindeyim bu mouse özellikleri hoşuma gitti 8k dongleda içinde kullanan var mı ? uzun ömürlümüdür acaba
Bu asusun ilk akıllı gözlüğü yani çok başarılı bi gözlük değil zaten baktı kendi yapamıyor xreal firmasıyla bir olup son gözlüğü beraber ürettiler bu ilk modelinde de baya bi şikayet var 20k değmez bence ama tercih sizin genede
EQ ayarı felan yapmadım taş gibi cihaz cs2 de kullanıyorum çok güzel seste kasılıyor neye göre çöp anlamadım atk neptune n9 pro ile aynı bi kulaklık yazılımda onu görüyor zaten
sorunlu bi mouse diye yazılar okudum malzeme kaliteside iyi değil diye bi kaç yorum gördüm ne kadar doğru bilmiyorum ama fiyat çok iyi tabi alana hayırlı olsun
kendisi çok kral bi abi ürünleride çok güzeldir.İnciri böyle kurutulmuş sade bende yiyemiyorum incir tatlısı yapıp arasına ceviz ve kaymak koyun hepsini yersiniz idda ediyorum :D
Arkadaşlar tam 1 senedir fevell z1 kullanıyorum mousedan memnundum ancak 2 gündür sol tık switch basılı kalıyor, gecikmeli yaylanıyor.Cs2 oynadığım için çok sinir edici bi durum olmaya başladı switch,scroll gibi cihazın hassas yerlerinde sorun yaşamıyacağım dayanıklı uzun süre kullanabileceğim...
Hangi modelini kullanıyorsun?Yorumları çok kötü bu ürününde mercusys bu işi iyi yapamıyor sanırım bende halo S3 kullanmıştım o da çok kötüydü.Tplinkin alt markası diyorlar ama tp link bu işi iyi yapıyor