KaptanMC

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• KaptanMC
      KaptanMC, Gta 6 Oynanış Sızdırıldı ! başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      PS3 ile PS4 arasındaki fark görsel değil donanım farkıydı ve o konuda çağ atladı ps3 te 256 mb mı n bellek varken ps4 te 8gb var ve cell mimarisinden x86-64...
    • KaptanMC
      KaptanMC, 🔴Ek Tercihle Yerleşme Olasılığı Kaç ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Yani olabilir hocam bende 2022 de okulda mı forumda mı ne biri söyleyene kadar bilmiyordum böyle bir şeyden muzdarip olduğumu 😅 1787083521 Aynen hocam...
    • KaptanMC
      Eee yani haklıymışım o zaman eğer okuduysanız bende tam 2022-2023 arasındaki sızıntılara beziyor vs. Gibisinden açıkladım orada ve en gerçekçi ve muhtemel...
    • KaptanMC
      KaptanMC, 🔴Ek Tercihle Yerleşme Olasılığı Kaç ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bir önceki sayfada falcon 9 diye birine verdiğm son cevaba bakarsanız görürüsünüz nedenini (he orada yazmadığım bazı ailevi ve maddi,manevi bazı sorunlar...
    • KaptanMC
      OKB (obsesif kompulsif bozukluk), kişinin istemeden aklına gelen düşünceler ve bunların oluşturduğu kaygıyı azaltmak için yaptığı tekrarlayıcı davranışlarla...
    • KaptanMC
      Bunun gerçekten GTA 6 olduğuna veya en azından son hâli olduğuna inanıyorsanız, gelin elimde derme çatma Take-Two isminde bir şirket var satıyorum. Bu...
    • KaptanMC
      Ben garanti bittim gibi:peeposad: Yök sözde üniversite mezunu yığılmasını çözmek için kontejanı 580den 481K ya indirmiş o yüzden bu sene o kadar...
      • IMG_3389.webp
      • IMG_3391.webp
      • IMG_3392.webp
    • KaptanMC
      İşte diyenler kim ve kaynakları ney ? Ayrıca bence çok fazla gitmeyen olacak bu sene gibime geliyor nedense bu sene insnalar hiç gitmeyecekleri bölümleride...
    • KaptanMC
      KaptanMC, Yenilenmiş Telefon Almak Mantıklı mı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Yani şahsen ben yenilenmiş telefonu sadece 5K bilemedin max 10K’lık giriş seviye günlük kullanım için olan telefonlardan alırken değerlendiririm asla 15-10K...
    • KaptanMC
      KaptanMC, Sizce Tek Başıma Ev Tutabilirmiyim başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Eğer ben çalışacam tek başıma ev tutacam diyorsan çok zor ama yok baba zengin onun parasıyla veya biraz onlardan bide ben çalışacam dersen yaparsın Ama...
    • KaptanMC
      Benim hayatım boyunca 5 sınıftan beri hep yıl sonu ortalamam 60-68 arası zaten liseye özel değil Ama ben hayatım boyunca kitap ağzını zorla hoca...
    • KaptanMC
      KaptanMC, Yardım Goodbyedpi Bi Anda Çalışmamaya Başladı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Çünkü cloudflare uygulmasımda warp/vpn var onu kapat, vpn gibi şifreliyor vs. O yüzden ping oluyor onu kapatıp sadece dns bağlantısı yaptıracaksınız o zaman...
    • KaptanMC
      KaptanMC, Su Tesisati 2. Hafta Bölüm 2 başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bende aşağı yukarı öyle düşünüyorum 😂
    • KaptanMC
      KaptanMC, Lazer Epilasyon Cihazı Alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ya zaten daha yeni hesap açmış ban yesede umursamaz sadece bilgi olsun diye söyledi ve konu üste çıkar belki biri yorum yapar diye bende merak ediyom şu...
    • KaptanMC
      KaptanMC, Su Tesisati 2. Hafta Bölüm 2 başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam bunun seviyesinin o kadar yüksek olmamasının sebebi olayın içinde sen yoksun ustan yaşamış sen anlatmışsın yoksa en iyi seviye olaylardan biri olurdu...
      • 1787071331417.webp
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,661
Üyeler
201,539
Son üye
Yunuscuk