KaptanMC

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• KaptanMC
      KaptanMC, Yapay zeka ile hazır sistem seçme sitesi yaptım V2 başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam Sitenize denk gelmiştim daha önce Ama bence sitenin en büyük eksisi Öneri sıralaması Yani Tabi duruma bağlı Kullandığınız Aİ’i local de...
    • KaptanMC
      KaptanMC, Sizce doğru mu dedi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Varsayalım gerçek Yurt dışı seni alıyor mu ? Çalışma izni yaşama izni vs. Nasıl alacam ?
    • KaptanMC
      Sistem özellikleri belirtilmediği için yardımcı olamıyorum ama watmann hatası olabilir
    • KaptanMC
      KaptanMC, Ders çalışmaktan zevk alıyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Anca Aklınız fikriniz karıda kızda be kardeşim az sahip çıkın şu çavuşa Hayır desen ki kız ortamamı genişletecem belki bri hayat arkadaşı bulurum falan...
    • KaptanMC
      KaptanMC, Forumda Kac Uyari Puaniniz Var Neden başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      5/13 uyarı almışım (bu arada kaç uyarıdan tamamen banlanıyoruz 😅) Oyun karakterini aşağılamaktan Süresiz uyarı aldım (Belliki Moderatör yennefer’ı...
      • IMG_2387.webp
      • IMG_2389.webp
      • IMG_2390.webp
    • KaptanMC
      KaptanMC, Bedava Steam Hesabı Veren Siteler başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Tek Oyunculu oyunların olduğu steam hesapları var belli başlı binlerce kişi girip Çevrim dışı moduna alıp oynuyor Gabe Newell Reisin pek karışmadığı...
    • KaptanMC
      KaptanMC, Ders çalışmaktan zevk alıyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Paralel evrende mi yaşıyorsun ? ( @Realhas the Great tam senin cevaplık konu XD)
    • KaptanMC
      KaptanMC, Ben Bir Şeye Bulaştım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Girmemiş çekmiş parayı da son urum ne yaptı bilmiyoruz 1777442566 Ne zaman katıldığına bağlı eğer güvenilirse yani ilk aydan vurgun yapmaya çalışan...
    • KaptanMC
      KaptanMC, 1ST Player 750W 80+ GOLD Gen 5.1 PSU 5000TL başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Konu’da yazdıklarını hiç okudun mu ? Sen öyle bir şey sormadın sen direk Enermax’ı rampage ile bir tuttun ve re-brand marka dedin (kaliteli olsa 100 kasada...
      • IMG_2383.webp
    • KaptanMC
      KaptanMC, 1ST Player 750W 80+ GOLD Gen 5.1 PSU 5000TL başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Tamam Hocam Ben ve bu konuda size karşı cevap veren herkes Beyinsiziz ama bi tek sen zekisin en bilgili sensin tamam Ya hadi biz madem beyinsiz bilgisiz...
    • KaptanMC
      Teşekkürler Hocam😅 Kullananlar varsada kullanmamalarını öneriyorum daha bağımsız tamamen ücretsiz uygulamalar varken boş iş mesela müzik indircem diyelim...
    • KaptanMC
      KaptanMC, 3.Defa Mezuna Kalmak? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      +1
    • KaptanMC
      KaptanMC, 3.Defa Mezuna Kalmak? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Yani hocam bence deneyin bu senede olmazsa ya bir işe girin yada kendi işinizi açın Zaten Çalılmadan 250K ya girdiyseniz bu sene çalıştıktan sonra...
    • KaptanMC
      Hocam Fabrikada çalışılmaz bence ama siz bilirsiniz Ayrıca evet malesef Faiz konusu doğru özelliklede byğük firmalar vs. Faize yatırıyor böylelikle...
    • KaptanMC
      KaptanMC, Priz Kablosu Biraz Yandı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Yani Çok bir şey anlaşılmıyor çok koyu siyah olduğu için ışığı emen bir renk galiba Neyse yani bence bir şey yok yani dışındaki koruma zaten önemli olan...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,664
Üyeler
193,109
Son üye
Faruken
Geri