Sahibindende param güvende ile mümkünse bir şey satmayın hocam hiç görmüyor musunuz ilanların altında param güvende ile yollar mısınız diyenlere hep...
Bunu bilmeden mi sınava girdin XD umursamazlık seviyen aynı ben😂
yks’de 2 sınav var TYT ve AYT ve TYT sınavındna aldığın puan ile sadece 2 yıllık bölümlere...
sadece başını okudum ve direk tavsiyem oyuncu olma bence türkiyede oyuncu sektörü tekel sektör diye biliyorum yani yıllardır türk film/dizi vs. İzlemiyorum...
Dil yamaları direk gta Online’da sorun hocam ban yeme riskin çok yüksek ki grand RP gibi topluluk serverlarında da muhtemelen risklidir
Ayrıca gramd RP’de...
Tier list’in ne olduğunuda ben mi öğreteyim size hocam ?
Tier seviye demektir siz konuda tier list demişsiniz ama anllatığınız tier list olmuyor tercih...
Bence biz Futbol ülkesiyiz ama sorun sistem yani mesela hangi ülkede milli futbol takımına daha maça bile çıkmadan villalar verildiğini gördün (ki o...
Hocam bence avrupada neresi olduğu önemsiz ucuz olsun yeter bakış açısı çok yanlış bir bakış açısı günün sonunda para harcayacaksınız gzüel vakit geçirmeniz...
Bak hayatımda rap’i bırak direk türk müziği dinlemeyen briyim yabancılarıda son 3-4 senedir dinlemeye başladım oda nadir dinliyorum yoksa hayatımda müzik...
Hocam geçmiş olsun öncelikle
Ama merk ediyorumda sigorta şirketi neden emsalini alacak parayı ödemeyecek dediniz ? Yani bildiğim kadarıyla 2.el piyasasına...
Sorun olsada var demiyorlar ki zaten bazı çakallar ayrıca bir çoğu genelde en fazla 1-2 saat testlere sokup sorun yok diyip yolluyorlar
ben olsam “videoya...
Yani gerçekten vaad ettiği özellikleri sunuyorlarsa evet gayet iyi bu fiyata sepette 5.900TL ama yinede inceleme lazım
Ayrıca ayakları hiç sağlam durmuyor...
Hocam anime süreleri eskiden dolu dolu geçtiği için bize uzun geliyordu, hatta bazen 20 dakikalık bölümü 40 dakika gibi izlerdik.
Şimdiki yeni animelerde...
Eskiden dili anlamadığımız için virüsünü dert etmeden mecbur yama kurardık. Sonra mining virüsleri çıkınca millet Steam’e kaçtı ama Kasım 2023'te kur...
Hangi oyun olduğuna bağlı bu yeni nesil gibi roblox tarzı oyunlarda beyinsizleşmeleri normal zaten ama bizim neslimizdeki gibi Cod,MMORPG’ler,GTA vs...