PS3 ile PS4 arasındaki fark görsel değil donanım farkıydı ve o konuda çağ atladı ps3 te 256 mb mı n bellek varken ps4 te 8gb var ve cell mimarisinden x86-64...
Yani olabilir hocam bende 2022 de okulda mı forumda mı ne biri söyleyene kadar bilmiyordum böyle bir şeyden muzdarip olduğumu 😅
1787083521
Aynen hocam...
Eee yani haklıymışım o zaman eğer okuduysanız bende tam 2022-2023 arasındaki sızıntılara beziyor vs. Gibisinden açıkladım orada ve en gerçekçi ve muhtemel...
Bir önceki sayfada falcon 9 diye birine verdiğm son cevaba bakarsanız görürüsünüz nedenini (he orada yazmadığım bazı ailevi ve maddi,manevi bazı sorunlar...
OKB (obsesif kompulsif bozukluk), kişinin istemeden aklına gelen düşünceler ve bunların oluşturduğu kaygıyı azaltmak için yaptığı tekrarlayıcı davranışlarla...
Bunun gerçekten GTA 6 olduğuna veya en azından son hâli olduğuna inanıyorsanız, gelin elimde derme çatma Take-Two isminde bir şirket var satıyorum.
Bu...
İşte diyenler kim ve kaynakları ney ?
Ayrıca bence çok fazla gitmeyen olacak bu sene gibime geliyor nedense bu sene insnalar hiç gitmeyecekleri bölümleride...
Yani şahsen ben yenilenmiş telefonu sadece 5K bilemedin max 10K’lık giriş seviye günlük kullanım için olan telefonlardan alırken değerlendiririm asla 15-10K...
Eğer ben çalışacam tek başıma ev tutacam diyorsan çok zor ama yok baba zengin onun parasıyla veya biraz onlardan bide ben çalışacam dersen yaparsın
Ama...
Çünkü cloudflare uygulmasımda warp/vpn var onu kapat, vpn gibi şifreliyor vs. O yüzden ping oluyor onu kapatıp sadece dns bağlantısı yaptıracaksınız o zaman...
Ya zaten daha yeni hesap açmış ban yesede umursamaz sadece bilgi olsun diye söyledi ve konu üste çıkar belki biri yorum yapar diye bende merak ediyom şu...
Hocam bunun seviyesinin o kadar yüksek olmamasının sebebi olayın içinde sen yoksun ustan yaşamış sen anlatmışsın yoksa en iyi seviye olaylardan biri olurdu...