950TL ne lan millete geciyorlar resmen bakin mobil tarafta en pahali olan operator turkcell ama onlar bile 1000 mbps eger kendi altyapialri varsa bolgenizde...
Bence RX 6700XT nin olamsi gerekn fiyat 8K civari vs. olmali 10K oan vereceginze daha ust modele yonelmenizi tavsiye ederim veya 8K-9K ya yinede pahali...
sana tavsiyem kornetto yerine bimde dudi var onalri al hem ucuz hem de gercekten guzel tadi yani kalitesiz veya buz yiyormus ghibi hsieetttirmiyor 20 tl mi...
Simdi oncelikle bana sorsan Sakin atma senin yerinde olsam sadece gercekten oynayacagim ''ONLINE'' veya Dead by Daylight tarzi multiplayer oyunlari alman...
Bence Arkadas ortami yoksa pek sarmiyor populer oyunalri oynadiktan sorna cikiyor yani gunun sonunda npclere karsi oyun oynuyorsun yani bilmiyom belk iben...
yani hocam calsitiginiz bolgeye bagli ama bana kalirsa 8 saat icin 930TL gayet iyi bir rakam yani asgari ucrete tekabul ediyor nerdeyse ama en azindan 8...
Bence artik en iyisi kart ile alisveris yapmak yoska dedigin gibi kendileri bozuk yok diyip iste 4 lira falan cebe idniriyoralr (4 lira olamsinin dsebebi...
Hocam bakin acik ve drust konusacam
Tamam yazilimdan anlamiyor olabilrisiniz vibe coding yapiyor olabilirsiniz ve isinizi iyi yapip para kazandiktan sonra...
Harbi surekli yapay zeka cok degistiriyor yuzu vs. yapamadigindan degil guvvenlik kurallarindan geregi vs. ee localde calisanalrda cok guclu sistemler...
Yanihasta olan yarali olanlarin yani kurtaramayacklarini uyutmalari iyi ona bi sey demiyorum daha fazla aci cekmesin mantigi var zaten kulturumuzde savasta...
Eger gercekten asiir kotu bir yapim degilse veya amator/cok dusuk butceli veya konusu cok cocukca olan veya ne oldugu tam belli olamyan filim ler disinda...