Yani bende 20 yim ve soyle soyliyim bana kalsa bu devirde 18-25 yas arasinda evlenmeli isnanalar en gec 25 ama sorun su ki bu yas araligindak icogu kisi...
yani hocam oncelikle dedigin gibi m,p,k bilmem ne bir ton var bide bunlarin cogunun atx,mini atx,eatx gibi farklk iboyutta modelleri var bu yzuden once sen...
Hocam yapan studio ''Friday the 13th: The Game'' yapan studionun ta kendisi yani guvenilir adamalr oyle oyunu basi bos birakmazlar buglari cozerler oynamaya...
Sistem yine kapandiginda tam saati saniyesine kadar not al hemen ardindan sitemi actiginda baslat ksimina olay goruntuleyicisi yaz ve ac aridnadn windows...
Hocam asil sorun su bu cihaz bir telefon degil ayni sekilde bir laptopda degil ama boyutu oyle cebe girecek bir cihazda degil mont cebinde flaan anca...
Kimse beni yanlis anlamasin yani yaniliyorda olabilirim ama ''BENCE'' zaten bir tablete 40-50K veren kisiler enayidir
yani mesela bir insan tablete neden o...
bilmiyorum hic kullanmadim bir cok sebebi olabilir muhtemelen ama son zamanlarda zaten cogu kisi goodbydpi calismiyor diye konu aciyor du yani sistemden...
Bu oyun telif nedeniyle kapatılan “Friday the 13th: The Game” in yapımcılarının yaptıgı oyun degil mi ?
Hocam, 39.99 dolar ülkemizde, hele ki böyle bir...
siz niye sanki cok ugrastirii bir sey gibi goruyorsunuz ? sahte google hesabi acip sahibindene kaydoalcak bot olusturmak 10dk almaz reis ayrica siradan...
Konu basligini gorunce bu nasil bir konu yine biri bos beles konu acmis hangi firmanin musteri hizmetleri muzigi guzelki bu ne vs. dedim konuyu okuyunca...