sana tavsiyem egitime cok guven me yani daha acik konsumam gerekirse bence en iyi yontem kendini ingilziceye maruz birakman yani ogrendikce yabancialrla...
Yuzunu kameraya gostermeden kabul etmeyi neden denemiyorsun ?
yani google meets'den arayan birinden en fazla ne zarar gelebilri ki XD muhtemelen yanlis...
Bundan koaly ne var ?
Ilginin oldugu Herhangi bir alanda (mesela Oyun/Anime/Teknoloji veya nromal sohbet vs...) Aktif en populer global bir DC grubu bul...
Sonra Turk kizlarini kotuleyince incel diyorlar
(yalan olmasin yabanci kizlarla muahbebtim olmadi ama turk kizlari gibi soyle halleri olmadikalrina %90...
Ben diyom bu sorun sadece sende degil Ulkenin %90'da var bence gozlemlerim sonucu anlamiyorum insanalr niye bu kadar bos beles seylere apra harciyor ban...
Hocam ben yaizlimla ugrasiyorum ve yazilim muhendisligi hem 4 yillik bos vakit kaybi hemde puanlari en son tip la kapisiyordu iyi universitelerde ozellikle...
ya kardesim niye gizli sekme olamadan internette malum sitelere giriyon yapamyin su hatayi he yanlis anlasilmasin gizli sekme sadece arama gecmisini...
Yani Drust olacam Eger aldatmiyorsaki on yargili olabilirim ama bu akdar libidosu yuskek birinin aldatmis olma veya evlilik oncesi gecmisi kabarik olma...
Ya zaten sistem kazanmaman üzerine kurulu, o yüzden takmıyorum. Keşke 2024'te sınava ilk girdiğimde rastgele bir üniversiteye girseydim. "İlla ilk 5...