Arama sonuçları: *

1. KaptanMC

6-7 K Bütçe Monitör Önerisi

Hocam Bu ekran kartı için 1080P yeterli ama 27" olunca pixel vs. Gözüküyor diyorlar bu yüzden 24" 1080P daha mantıklı Ama bence film vs. İzliyorsan 2K 27" IPS bir mönitör alman daha iyi olur hem ilerde sistemini güncellediğinde yeni monitör almana gerek kalmaz Açıkçası konu'da önerenlere...
  2. KaptanMC

Bilgisayarcıda yaşanan tartışma

Hocam cidden 2024'de daha yeni mi fark ediyorsunuz dolandırıcı olduklarını çoğu telefoncu falan'da öyle milleti kazıkladıkları için insanlar büyük firmalar resmi firmalar'dan almaya başladı o yüzden bu kansızlarda Halka Saplıyor'lar fiyatları -Hocam Tavsiyem kendiniz araştırın bu tarz şeyleri...
  3. KaptanMC

18 yaşında öğrenci birisi hayatını nasıl devam ettirmeli?

Hocam ben aslında orda sadece örnek vermiştim yani tüm yatırım vs. Hepsini yazmamı mı bekliyon?? Dediğim gibi kripto sadece örnekti yoksa bir sürü yatırım şekli var zaten. ayrıca Cinsiyet ile yatırımın alakası zihniyet diyebilirim kimse gelipte bir erkeğin Zihni ile bir kızın zihni aynı...
  4. KaptanMC

Temu güvenilir mi???

Hocam bu (!) işaretin ne anlama geldiğini biliyor musunuz??? Az araştırın lütfen yani o işareti koymama bile gerek yok birinin anlaması için ama yine de anlamayanlar vs. Olabilir diye koydum Hayla mı anlamadınız? İnanabilir? İnanmış bile hocam⬆️ bakın 😂🤣🤣🤣
  5. KaptanMC

Temu güvenilir mi???

Hayır Hocam Güvenilir Değil Dolandırıcılar Aula F75 Klavye alanları Dolandırıyolar 900 sayfada ki herkesi dolandırdılar ürünü yollamadılar (!)
  6. KaptanMC

Çözüldü✓ AMD (stuttering kekeleme sorunu)

Hocam Son Zamanlarda Özellikle son 2-3 aydır Forumda bu sorunu yaşayan NVDİA Kullanıcılarıda gördüm bu yüzden bence sorun AMD ile falan alakalı değil hatta direk ekran kartlarıyla alakalı değil başka bir şey ama Hayla nolduğunu bilmiyorum bakın az araştırın göreceksiniz ki son aylarda bir çok...
  7. KaptanMC

Çok fazla karabasan görüyorum

Hocam karabasan öyle bir şey değildi sadece bazen rüyanın farkında olunca Döngüye giriyor Matrix hatası çok takmayın Hocam karabasan öyle bir şey değil yok'da zaten boş muhabbet o sadece. Matrix hatası dediğim gibi bazen oluyor öyle rüyadaylen rüyanın farkında olup uyanmaya calışıyoruz ama aynı...
  8. KaptanMC

BİOSTAR Anakart iyi midir ?

Hocam 3 yıldır BioStar X570 GTA anakart'ı nı kullanıyorum ve 1 kere bile sorun yaşamadım yani iyi markadır he illaki kötü ürünleride vardır bilemem ama bu attığınız kart'da gayet iyi Tam F/P hatta Abdullah abi'de bugün paylaştı iyi olduğunu falan anlattı videosunda
  9. KaptanMC

4300Tl'lik Lenovo Legion R27QE Monitör için Hepsiburadayı THH'ye şikayet ettim.

Hocam bu monitör gelirse uygun fiyata alırım öğrenci'yim monitör lazım😅
  10. KaptanMC

18 yaşında öğrenci birisi hayatını nasıl devam ettirmeli?

Anlıyorum kendi kazancını kazanmak Ailene yük olmamak istiyorsun iyi güzel Ama dürsüt olalım Kusura bakma ama Bu işler kısa zamanda ögrenilcek ve gapılacak işler değil aksi takdir'de eline gelen o 1000-3000TL arasıda gider bu sefer morelim bozulur ve daha kötü olur sana tavsiyem en azında kendi...
  11. KaptanMC

Komşunun Horozu Nereye Şikayet Edilir?

Hocam polis'e gürültüden şikayetciyim de ilgilenir Su bahçeye tavuk koymuşlar sürekli gürültü oluyor + kokuyor falan belki ilgilenir
  12. KaptanMC

❌İndirim Bitti! LOGITECH F710 Kablosuz PC Gamepad (799,00 ₺) 🔥🔥🔥🔥

Hocam cidden şu çin malı muhabetti kaadysaa muhabbet azdır. Ya her Çin malı olan ürün çöp mü oluyor hocam o zaman şu markaların hepsi kötü ve kalitesiz mi?⬇️ Lenovo/DeepCool/Colorful/Huwai /Ajazz/Xiaomi/DJİ/BYD O zaman senin mantığınla bu markaların hepsi kalitesiz mi bunlar Çinli ürünler...
  13. KaptanMC

İlk oynadığınız oyunu hatırlıyor musunuz ?

İlk Oynadığım oyun⬇️ GTA Türk (amca oğlumun pc'de oynamıştım 😁) Tam hatırlamıyorum ama şunlardan biri olmalı⬇️ (Kendi Bilgisayarımda!) - Counter Strike 1.6 - Nfs Underground - Half-Life
  14. KaptanMC

Yazdığım kısmı atladınız galiba ben performansına bir şey demedin görünüşüne dedim hoş durmuyor bence oyuncakmış gibi dedim +Şahsen ben çok bir fark olacağını düşünmüyorum yani arada en fazla bir kaç milisaniye fark vardır onuda zaten biz farkedemeyiz ki bu yüzden boş (bence) +Söyledigin...
  15. KaptanMC

Hocam bence bunun yerine Temu'da vergisiyle beraber daha ucuza gelen gamepad'ler var daha iyi en azından Daha şık görünüyolar bu gamepad bana 2000 yılından önce çıkmış ps1 koluymuş gibi geliyor Sanki gamepad değilde sahte oyuncak mış hissiyatı veriyor yani sırf Logitech diye alınmaz bence...
  16. KaptanMC

Pc hocası PCH GG11 alınır mı

Nedeni'ni bende bilmiyorum hocam tam nedeni bilinmiyor ya AMD yada Anakart üreticileriyle alakalı deniyor yani çalışanlar yok değil sadece şans işi gibiymiş bazılarında çalışırken bazılarında sorun oluyormuş vs.
  17. KaptanMC

The Last of Us™ Part I oynamak için ortak hesap almalı mıyım ?

Bence forumda rica etsen biri ekleyebilir dene istersen
  18. KaptanMC

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Hocam nasıl bu kadar hızlı geldi stoklar'a daha 2-3 gün önce gelmişti nasıl bu kadar hızlı geldi cidden çok şanslısın
  19. KaptanMC

The Last of Us™ Part I oynamak için ortak hesap almalı mıyım ?

Hocam bence ona para vermeye bile gerek yok The Last of US Part 1 Oyunu Aile Paylaşımı destekliyor bu yüzden eğer bir arkadaşında varsa seni aile paylaşımına ekleyebilir ve oynayabilirsin Veya Forumda Konu açıp steam'de Last Of us'ı olan birinden seni aile paylaşımına eklemesini...
  20. KaptanMC

Bu sistem kaç yıl gider ?

Hocam Eğer bu sistemi alacaksanız bence Almayın Aşırı mantıksız parçalar var
Top Bottom