Arama sonuçları: *

1. KaptanMC

YAYIN EKİPİ TOPLUYORUM

CXGDFFGYDGFCDGFHCKHGSTR Ken din nhakkinda yasin ghakkinda vs. hic bilgi vermemissin Ayrica oyun fiyatlarindan haberin var mi ? surekli farkli oyunlar demissin onu gectim soyledikleirnden daha 13-16 yasinda oldugun anlasilkiyor yani forumda oyun oynanacak arkadas aranir ama aile falan Yani...
  2. KaptanMC

ARC Raiders'i En ucuz Nereden Alirim ❓

Hocam Alan herkes memnun ve global''e geciyor ve Omur boyu garanti diyor yani saticininda degerlendirmesi iyi hocam 8 yildirda satis yapiyormus platformda ve Microsoft store hesabi mi nasil veriyo bilmiyorum ama Boyle bir kac tane daha ilan gordum belki bi bildikleri vardir bir bug ile vs...
  3. KaptanMC

Hocam Site ve saticilar ne akdar guvenilir ? Yani bagzilari 1400TL gibi indirim diyemeyecegim bir fiyata koiymusken bagizlarida assagidaki linktteki gibi 172TL ye denk gelen cok sacma bedava bir fiyat koymus microsoft store'da diyor ve global key diyor yani bilemedim...
  4. KaptanMC

Sa, Beyler En ucuz'a ARC Raiders'i Nereden veya Nasil Alirim ❓ -Simdiden Belirteyim Iste icinde Sadece ARK Raiders bulunan Ucuz Hindistan,Ukranya Hesaplari falan istemiyorum Steam key veya daha iyi oneriniz varsa o turde daha ucuz bir sey ariyorum
  5. KaptanMC

Ülkenin geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz?

Onu Zaman gosterecek
  6. KaptanMC

Ülkenin geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ya arsa cikacaz ya Baticaz 2'sinden biri ama emin degilim
  7. KaptanMC

God of war dizisinde kratos'u canlandıracak oyuncu belli oldu.

Ama sorun su ki elamanin Vucudu Rol icin uygun degil Yani Kratos deyince daha heybetli Agir basli vs... biri bekliyor insan o elaman cok daha zayif duruyo hocam en azindan baktigim gorseller o sekildeydi Bence Makyaj vs. yapan elamanlarin yetenegine bagli olarak Jason Momoa olabilir belki...
  8. KaptanMC

God of war dizisinde kratos'u canlandıracak oyuncu belli oldu.

Elamanin vucudu Adeta Ben Kratos'sum diye bagiriyor ama Kisiligi Aksine nasil desem daha eglence ve Aksiyon filimlerinde oynayavcak karakter havasi veriyor Kratos derinligi olusturmaz bunyede Yani elman hem bu rol icin muhtesem hemde Bu rol icin Rezalet bir secim hayatimda gordugum en buyuk...
  9. KaptanMC

PC için kasmayan Pubg Mobile emülatör önerisi

Youtube gameloop fps ayari falan yazin karsiniza cikar yapmaniz gereken ayarlar uzun uzun anlatamam hatirlamiyorumda zaten ama bagzi belli basli ayarlar yapmaniz lazim olmassa format attin ne diyeyim cunku bu sistem rahat acar gameloop emulatoru vs.... Bana kalsa direk PC Pubg'sine gecin bos...
  10. KaptanMC

Taraycı geliştirmeye çalıştım bakarsanız sevinirim.

Ya reis yanlis anlamada Koydugun linke bak ya verdgiin link bile insani iskillendiriyor yani siradajn bir indirme yerine koymak varken veya madem para verip sunucu kiraladiysanda en azindan tarayici yapabiliyorsan guzel bir sitede yapabilirdin safa icin ama bu ne hocam ? Ayrica bence bunu...
  11. KaptanMC

Babam sıkıntılı videolar izliyor çok etkileniyorum

RSDFHFSGJFGHJSFGJDFHASDFHJADF (en iyi tespitlerden biri XD)
  12. KaptanMC

Babam sıkıntılı videolar izliyor çok etkileniyorum

Yas kac kardesim ? Yani ilkte cogu kisi gibi cinsel icerik izliyor sandim dogal olarak basligi gorunce Sonra silahli catisma falan diyince telegramda gercek savas goruntuleri cinayet goruntuleri falan izliyor sandim vs.... Ama devam edince gayet normal geldi yani hic izledigi seyin basligina...
  13. KaptanMC

Yemek Siparisi Oneri ❓️

Sagolun hocam
  14. KaptanMC

Yemek Siparisi Oneri ❓️

Hocam iste sorun her seyi yiyecek tipte biri degilim o yuzden burdan sordum yoksa gittigim restoranda veya donercide veya cigkoftecide vs. bile adam eldiven takiyormu gozukuyorsa mutfak temiz mi vs. bile bakarim sormamin sebebide bu tadi ve hijyeni iyi olan bir oneri bekliyordum da neyse pizza...
  15. KaptanMC

Yemek Siparisi Oneri ❓️

Hic duymadim soylediginiz markayi hocam Hocam Biur kac secenek var sizce hangisinin tadi daha guzel ? [H3 id='SIZE4-Little+Caesars+PizzaSIZESIZE4-Pizza+BullsSIZESIZE4-Pasaport+pizzaSIZE']-Little Caesars Pizza -Pizza Bulls -Pasaport pizza[/H3] 1768577969 Hocam uygulama degil sorun kararsiz...
  16. KaptanMC

Yemek Siparisi Oneri ❓️

Hocam pizza Dusunuyorumda Yani dominos gibi boykot olanlar haric adam akili yapan veya uygun fiyatli yok 1 normal orta boy pizza 600 Lira olurmu lokantada daha ucuz XD
  17. KaptanMC

Yemek Siparisi Oneri ❓️

Onu evde'de yapip yiyebilirim hocam XD
  18. KaptanMC

Yemek Siparisi Oneri ❓️

SDFGDFJDJDFGJDFJ Harbi Psikiyatri sart XD Hocam artık internetten hamburger söylemiyorum. İki kere denedim, ikisi de berbattı: kokusu, tadı kötüydü; birinde resmen sadece köfte-ekmek gelmişti. Muhtemelen kapanışa yakındı sinir olup oyle yaptilar XD. McDonald’s ve Burger King düzgün yapıyor anca...
  19. KaptanMC

Yemek Siparisi Oneri ❓️

Sa, Beyler Genelde internetten pek yemek siparis eden biri degilim bugun oyle denk geldi diyelim kisaca, Disardan yedigimde'de Surekli Tavuk doner Yemekten icim disim doner oldu XD Neyse Onerdiginiz guzel gider dediginiz bir seyler var mi ❓️❓️
  20. KaptanMC

Dolandırıldım napmam gerekiyor

Ya Oyunkara para yatırmam Genelde çok nadirdir oda CS gibi paramı geri alabileceğim yada Fortnite gibi 80TL gibi çok cüzzi miktara aşırı fazla şey veren oyunlardır Ama Gerçekten ŞU roblox’a 4750TL Yatırmak ne demek kafayı yicem 12 yaşında falanmısın Bu oyuna nerdeyse 5K oara yatırılrmı bide...
Geri