Arama sonuçları: *

1. KaptanMC

Ölümden Sonra Yokluk Varsa Yaşamanın Amacı Nedir?

Okurken gülmekten ağrı girdi Patladım XD Gerçekten merak ediyorum kendinizi bu kadar belli etmeyi nasıl başarıyorsunuz ? Sürekli kendinizle çelişmeniz Sizede komik gelmiyor mu? Yani benim dediğime bu cevabı vermişsin (ki bu bile saldırgan ve alaycı bir dil.) Ama kendi yazdığını okudun mu ...
  2. KaptanMC

Sapphire 9070xt pure beyaz uyguna mı gidiyor ?

Malesef cehalet çok hocam satan kişi bilgisayarcıysa zaten fiyata bakma bile geçircek birini arıyor Normal Kullanıcıysa da Bellek hızı,GDDR Bellekler nedir vs diye sorsan veya daha basit Neural Texture Compression (NTC),Micro-Mesh,NVFP4 / FP8 nedir veya blackweel mimarisi nedir diye sor hiç bir...
  3. KaptanMC

“İşte diyorum ya, beyinleri yok. Sadece popüler insanlar ne derse, sosyal medya ne aşılarsa, ana akım hangi yöne gidiyorsa onu takip ediyorlar. Dediğin gibi bir ton Batı sevdalısı vardı; ama baktılar sevdikleri, beğendikleri veya desteklediği insanlar pedofili çıkınca sövmeye başladılar. Ama...
  4. KaptanMC

Gece Burun tıkanmasına doğal çözüm.

Aynı durum bende de var ama bu nasıl doğal çözüm onu anlamadım ? (Doğal demek ameliyatsız demek değil)
  5. KaptanMC

Sistem Önerisine İhtiyacım Var

Senin yerinde olsam Intel işlemciye kesinlikle yönelmezdim (çok ciddi bir fiyat avantajı yoksa). Çünkü AMD şu an oyun tarafında daha iyi performans veriyor ve pazarda ciddi şekilde öne geçmiş durumda. Ayrıca Intel gibi sürekli soket değiştirmiyor; bu da uzun vadede avantaj. En üst seviye...
  6. KaptanMC

Eğer RTX 3060’ı 24GB ama geri kalan her şey aynı bir versiyonu olsaydı kim bilir kaça satarlardı 😂 Baksana RTX 3090 24GB 20K yda ilan var 55K yada fiyatı farkları o kadar uçuk ama aynı kartlar XD (biri çipi bozuk 3090’na 15K yazmış 😂)
  7. KaptanMC

Bende zaten bunu söylüyorum: “özgürlük” bahanesiyle kendilerini yozlaştırıyorlar, sonra da bu saçmalığa katılmayan herkese “yobaz” diyorlar. Kendilerini entelektüel ve medeni sanan bu tipler aslında cahilliğin ve sürü psikolojisinin kitabını yazıyor ama farkında bile değiller. Sosyal medya...
  8. KaptanMC

bende onu diyon işte RX 580 Her zaman RX 580’dir bellek hızı teknoloji vs bi ton fark var adam 8gb görünce 3060 sanıyor galiba bu fiyatları harbi mechzup fiyatı ben 1700TL ye aldım mesela
  9. KaptanMC

Ya tamam işte benim en başta dediğim gibi (“Söylediğiniz şey kısmen doğru kısmen yanlış aslında”) Aynı şeyi söylüyoruz sadece Fiyat algımız biraz farklı Mesela ben diyorum ki 30K olan Kart Nvidia bile olsa 25K yine fazla 30K ve 2 yık kullanılmış kart %25 değer kaybetmeli normali budur yani %75...
  10. KaptanMC

Hocam kimsenin bir şeye inanmadığı falan yok ya, herkes neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor. Sadece kuraldı, yasaktı uğraşmak istemiyorlar; 'istediğim her şeyi yapma yetkim olsun, kimse beni sınırlamasın' kafasındalar. İşlerine gelmeyince tabii 'inanmıyorum' derler ama öleceklerini anlayınca...
  11. KaptanMC

3-4 Ay önce yanlış hatırlamıyorsam facebook gruplarında falan 14K’ya MSİ GamingX satılıyordu 12K ya falan giriş seviye modeller vardı ne kadar oldu ki şuan ? İşte bağzılarıda yukardakiler gibi Nvidia olduğu için der sıfıra yakın fiyata satar (Az önce facbook’a girip GPU piysasına bakayım...
  12. KaptanMC

Bu cevabınız bile aslında en başta söylediklerimi doğrular nitelikte. Nvidia’nın popülerliği sayesinde AMD’ye kıyasla fiyatının daha stabil kaldığı bir gerçek; ancak bu durum, ikinci el bir ürünün sıfır fiyatına yakın satılmasını haklı çıkarmaz. İkinci el ürün, kondisyonu ne kadar iyi olursa...
  13. KaptanMC

Diyom ya kafayı yemişler Nvidia diye o kadar oara etceğini düşünüyor bağzıları diğerleride trendyol pc’lerdeki gibi anlamayan bir enayi düşer avlarız diye o fiyatları yazıyor
  14. KaptanMC

Söylediğimiz şey kısmen doğru kısmen yanlış aslında Malesef türkiyede fırsatçılar yüzünden böyle yoksa Nvidia da olsa değeri düşüyor sadece amd’nin bir tık daha düşüyor çünkü nvidia kadar çok satmayınca stokta kalıyor ve sıfırı daha ucuza satılmaya başlıyor bu yüzden AMD 2.el piysasıda dahada...
  15. KaptanMC

Çözüldü✓ Arc B580 mi yoksa rtx 4060 veya 3070 mi

7-8K ya temiz RTX 3060 12GB al geç 1080P için üstü gereksiz olur 2K Kullanıyorsanda yine Çoğu oyunu High-Ultra ayarlarda 12GB vram ile 60FPS üstü 2K’da rahat oynarsın Ama 1080P’de 3060 Üstü önermem gereksiz olur
  16. KaptanMC

🔥İndirim MSI KASA PSU İNDİRİMLERİ

Ama benim frisby 650W psu 1 gün bile dayanamadı 2’ci oc yi açışımda yada kullanışım sırasında GG Ryzen 7 3800X ve GT 430 kullanıyordum o zamanlar Yani elektirik tesisatı/altyapısı ve bir çok etkende var ama frisby güvenme
  17. KaptanMC

Hadi herkes Duvar kağıtlarını paylaşsın

Şaka bir yana Hinata’nın Normal Desktop için Wallpaper’ları Çok azken ve çoğu Aİ iken Malesef Düşündüğümüz tarzda walpaperı hiç yok Anca Local Aİ ile vs. Tasarlayabilirim Yani Düşündüğün şey ama başkaları
  18. KaptanMC

🔥İndirim MSI KASA PSU İNDİRİMLERİ

A750BN o kadar iyi bir psu Değil Tier liste de C segmentinde yani giriş-Orta arası (tabi psu fiyatları kafayı yemiş oradı ayrı) Ayrıca içindeki fan ucuz ve kalitesiz yani 2 yıl falan sonra ses yapmaya başlar muhtemelen (Bende A750BN kullanıyorum ama ben 2000TL ye mi 2600TL ye mi ne almıştım...
  19. KaptanMC

Hem evet hem hayır 😅
  20. KaptanMC

malesef Gösteremem Çünkü Forum bunu kaldıramaz (kısaca: Banlanırım😅)
Geri