Arama sonuçları: *

1. KaptanMC

Donanım Arşivi RTX 5070 Sistem Sorunu ?

Sorun olsada var demiyorlar ki zaten bazı çakallar ayrıca bir çoğu genelde en fazla 1-2 saat testlere sokup sorun yok diyip yolluyorlar ben olsam “videoya çeker yollardım sorunumu çözün sorun yok diyorsanızda bana yensini yollayın (değiştirin) çünkü bende çalışmıyor eğer değiştirmezseniz...
  2. KaptanMC

🔥İndirim James Donkey Epic Q40 (2k 27inç 0.5ms Ips 180hz) - 6 Bin TL

Yani gerçekten vaad ettiği özellikleri sunuyorlarsa evet gayet iyi bu fiyata sepette 5.900TL ama yinede inceleme lazım Ayrıca ayakları hiç sağlam durmuyor bence bunu alan monitör koluda almalı kırılsın istemiyorsa gerçi kasasıda baya ince duruyor güven vermiyor sağlamlık olarak ama neyse
  3. KaptanMC

🍊 En Doğru Anime Çeviri Gurubu ❓

Hocam anime süreleri eskiden dolu dolu geçtiği için bize uzun geliyordu, hatta bazen 20 dakikalık bölümü 40 dakika gibi izlerdik. Şimdiki yeni animelerde ise tempo hızlı ama olaylar aşırı yavaş ilerliyor. Mesela JJK'den örnek vereyim; 20 dakikalık bölümün 15 dakikası iç sesler, planlar...
  4. KaptanMC

Oyunlara Türkçe Dil Desteği Getirilmesi İçin Destek Kampanyası

Eskiden dili anlamadığımız için virüsünü dert etmeden mecbur yama kurardık. Sonra mining virüsleri çıkınca millet Steam’e kaçtı ama Kasım 2023'te kur değişip fiyatlar uçunca tekrar korsana ve yamaya dönüldü Her neyse, ben büyüdüm, İngilizceyi de öğrendim. Ama en azından millete bir faydam...
  5. KaptanMC

Oyunlara Türkçe Dil Desteği Getirilmesi İçin Destek Kampanyası

Hangi oyun olduğuna bağlı bu yeni nesil gibi roblox tarzı oyunlarda beyinsizleşmeleri normal zaten ama bizim neslimizdeki gibi Cod,MMORPG’ler,GTA vs. oynasalardı ingilizcelerini katkısı olurdu mesela ben CS:GOnda yabancıalrla konuşa konuşa aşırı basic olan ingilizcemi B1-B2 arası bir şey yaptım...
  6. KaptanMC

Ya ingilizcem kötü değil aslında ama zaten hızlı geçiyor bazı altyazılar o yüzden Türkçe okumak hızlı ve kolay oluyor Bu arada 2X izleyenlerin 10K saati var galiba nasıl yerişiyorlar la 2x de zevk bile almam animeden (ki bazı animeler çok yavaş onlar istisna daha hızlı olan animelerden...
  7. KaptanMC

Sa, Beyler en iyi hangisi demiyorum en doğrusunu soruyorum yani bazıları komik olsun diye kendi kafasına göre yazıyor işte bazılarıda türkçeye daha uygun olsun diye bize göre çeviriyor ama bana ham çeviri lazım acaba bire bir aynı şekilde çeviren ham çeviri yapan var mı (bazı kelimler veya...
  8. KaptanMC

Yks Geçmiş Senelere Göre Nasıl?

Bu kim la valla takdir ettim adamı he ama ne bilim bence 3’cü girişte en geç derece yapar bir insan ya (he tabi çalışan insan yoksa benim gibi son gün 2-3 bakıyorsa yapamaz zaten) Ama reiste ne irade varmış helal olsun
  9. KaptanMC

Tekrar Mezuna Bırakamam Ne Yapmalıyım Kafam Karışık

Harbi ya geçenlerde askerlik şubesine gittim mesela 8-9 tane masa var ama toplm o gün gelen kişi sayısı 27 (numara ekranında gözüküyordu) onun dışında oturup sohbet ediyorlar yani ben bile 10dk bekledim sırf sohbetleri bitsinde beni alsınlar diye yani hatta bir tanesi benden sorma geldi numara...
  10. KaptanMC

Tekrar Mezuna Bırakamam Ne Yapmalıyım Kafam Karışık

Askerlik konusunda yanlış bilgi almışsın eğer lise mezunuysan 3 yıl uzatabiliyorsun askerliğini uzatamıyorusn diyen yanlış bilgilendirmiş ben daha bir kaç gün önce uzattım ve liseyi bitirelide 2 sene oldu
  11. KaptanMC

Monitör Kargoda Evde mi Acayım Şubede mi?

Hocam kurye geldiği an kaydı başlat öyle al eve sok aç incele çalıştır testleri yap sonra kaydı bitir hiç bir sorun olmaz
  12. KaptanMC

Özgür Özel Chp'den İstifa Etti !👀

Diyom ya hocam Zaten cumhurbaşkanı olmak yerine oturdukları yerden hayatını yaşıyorlar arada 2-3 miting vs. Yapıyorlar ve sosyal medya medyada ve meclistede hükümete 2 sallıyorlar İçerik üreticilerinide ve onların ajanslarınıda fonluyorlar o kadar zaten CHP’ye oy atanların %99.99 kendi beynini...
  13. KaptanMC

Üniversite Sınavı ve Geleceğim

Bencede yani yatılı bir eğitim kampı vs. Olsa anlıyacam yok değil sadece internetten test veya kitap la zaten çözmeyen adam onuda çözmez çözen adam ücretsiz videolarıda çözer zaten Yani bencede sırf çalışıyorum dedirtmek için kendini avutmak için yapıyorlar
  14. KaptanMC

Bonus Kredi Kartı 2000 TL Bonus Verdi Bunla Alabiliceğim Herhangi Bir Öneri

Hocam herhangi bir şey nasıl bir mantık az düşün insanın illa ihtiyacı olan bir şey oluyor ne bilim mesela bir oda aksesuarı da istiyebilirsin veya bir kasa aksesuarı veya pc için çevre birimi yani mouse vs. Yada yemek yada kıyafet yani sana kalmış biraz daha spesifik ol
  15. KaptanMC

Üniversite Sınavı ve Geleceğim

Yok reis boşa para günümüzde her şey bedava kafayı mı yediniz gidip şöyle şeylere enayi gibi para veriyorsunuz oysaki eğitim videoları ve testler ile dolu internet ve bedava Bak Elom musk bile bir ted konuşmasında idi galiba diyorduki “Üniversiteler artık eğitim yeri değil eğlence yeri artık...
  16. KaptanMC

Özgür Özel Chp'den İstifa Etti !👀

Hayır komik olan 6’lı masa kurup Kazanamamışlar bu şekilde mi Ending Boss’u yeneceğini düşünüyor cidden ? (Bana kalırsa amacı kazanmak değil kendi başında olduğu tüm yönetimi eline aldığı bir parti kurmak cumhurbaşkanlığını kazanamayacak zaten ama antalya/izmir gibi sözde enteküel,modern,açık...
  17. KaptanMC

Yks Sonuçları Açıklandı 🔥🔥🔥

6 kattan mı atlıyayım reis KSKDKDKKEKELW Bu arada aradı sonuç ne dedi bende 1M dedim ilkte inanmadı yemin et dedi sonra bi arkadaşımın oğlu 90K girmiş akşam konuşcaz dedi kapattı bakalım hayırlısı artık😅
  18. KaptanMC

Yks Sonuçları Açıklandı 🔥🔥🔥

Ya yok hocam zaten sadece fikir almak için, yoksa forumda biri bir şey dediğinde direkt gidip öyle yapacak değilim, o kadar kafayı yemedim 😂 Hocam biraz düşündüm de 2 seçeneğim daha var. “Fikir almak için soruyorum” sizce mantıklı mı ve siz diğer 3 seçeneği de düşünürseniz bunlar arasından...
Geri