KaptanMC isimli üyenin son içerikleri

1. KaptanMC

En Güzel Kızlar Nerede??

Güzel olmasına güzelde hocam şahsen benim için karakter,sadakat,zeka vs. Gibi şeyler güzellikten çok daha önemli benim için dünyanın en güzel ve en sexy kadınıyla bile evlensen zeka yoksunuysa veya sadakatsiz veya karaktersiz ise ahlakı düzgün değilse ne anlamı var ki ? Yani 25 te evlendim...
  2. KaptanMC

Çözüldü✓ 5070 4k Medium/Yüksek Oyun İçin Yeterli mi?

Hocam bence troll çünkü 1-2 sene idare etsin daha üst modele geçecem diyor o kadar kısa sürede ğst modele geçen adam çoktan 5070 almış olurdu ayrıca 1.5 senelik raştırmamı olur😁 Bu arada benim üstümde ki yanıtladığın kişi bilgisayar mühendisi derken senin önerdiğin 9070XT’ye atıfta bulunarak...
  3. KaptanMC

En Güzel Kızlar Nerede??

La ben spesifik olarak bahsettim yoksa genel hindistanı kast etmedim 😂 Bak 20 yaşındayım ama hayatımda sadece 3 kadına ilgi duydum/hoşlandım (Çizgi filmleri ve Animeleri saymıyorum😅) Onlardan biride “anushka sharma” git bak ama “Peekay” filimindeki haline bak benim ilgi duyduğum o haliydi sonra...
  4. KaptanMC

En Güzel Kızlar Nerede??

Hocam bakarlar ama nasıl desem sen sen ol rus kızına güvenme dikkatli ol rus kızları rus erkekleri onlara bizimkiler gibi köpek gibi itaat etmediği ilgi göstermediği kendine daha çok önem veren akıllı başında erkekler olduğu için onlarda türk erkeklerine vs. Yüz veriyorlar ama şöyle söyliyeyim...
  5. KaptanMC

En Güzel Kızlar Nerede??

Hindistanı seçen tek ben mişim 😅
  6. KaptanMC

Su Tesisatı 2. Hafta Bölüm 1

Hocam sen galiba doğalgaz faturası konusu mu ne açmıştın 2025 te falan tam hatırlamıyorum o zamanda söylemiştim 10K doğalgaz normal değil ben ailem ile dublex’de yaşıyorum bizim bile 2 bilemedin kışın 3-3.5 geliyor elektrik ise su ve doğalgazdan çok daha ucuz 1.5-2K geliyor ve kalabalık aileyiz...
  7. KaptanMC

Zıo Gamıng Sacmalıgı

Tamam hocam hatta cevap bir kaç hafta sürer en az o yüzden direk özelden dm dende bana bu konun linkini atarsınız vey güncelleme yaptım konuya diye belirtin ki gözümden kaçmasın😅 Bunarada size artığım son kısmı attınız değil mi ?
  8. KaptanMC

Su Tesisatı 2. Hafta Bölüm 1

Hocam, bir üstte 20K’nın neden mantıklı olduğunu anlattım. Kısaca arkadaş daha 2 haftalık, İstanbul gibi pahalı bir yerde değil, kurumsal bir yerde sabit maaşla değil serbest esnafın yanında çalışıyor. Ayrıca 1-2 aya asgari ücret seviyesine, 8 ay bilemedin 1 seneye de 60-70K bandına çıkması...
  9. KaptanMC

2K’da 16GB yetmiyor ✅ Oyun yapımcıları Optimizasyon yapmıyor ❌ Hocam az oyun teknoloji vs. Piyasasını takip eden 2023-2024 tem beriridir yeni çıkan çoğu oyun firmasınınçok kötü optimizasyon yaptığını daha doğrusu artık oyun firmaları kartların gücüne ve dlls gibi teknolojilere güvendikleri...
  10. KaptanMC

Stok Fan 5600 Csde 67 Derece

Hızlı yazarken telefondan yazdığım için yanlış yazmışım Cinebench testi olacaktı o 😅 İşlemciyi normalde olmayacak şekilde %100 yükte test ediyor ekran kartı testi gibi düşünün işte işemcide sorun varmı,ağır yükte en fazla kaç derece oluyor ve OC ve Undervolt yapanlar sistem stabil mi diye falan...
  11. KaptanMC

Nasıl yetmiyor hocam 2K nın zaten Sweet spot’u 16GB hatta 16GB ve üstü 4K zaten hangi oyunda naptınızda yetmedi ?
  12. KaptanMC

Kısa ve net cevap Eğer hâlâ almadıysan ve ayrı olarak satın alacaksan RX 9070XT al hem 16GB. vram’mi var hemde 5070’den daha hüçlü hatta ilk çıktığında reddit’te OC gapıp paylaşıyorlardı ve bazıları’nın sonucu RTX 5080 ile aynı güçteydi yani güçlü. Kart He yok illa nvida alacam AMD asla almam...
  13. KaptanMC

2 Yıldır Çözülemeyen Oyundan Atma Sorunu Yardıım

Hocam şuan meşgulum sonra yine yardımcı olacam size ama bi okudum ve resimlere baktımda size kim bu hava akışını önerdi ? Çok kötü hava sistemi yapmışsınız alttan gelen soğuk hava daha bileşenlere ulaşmadan yandakiler havayı emip dışarı atar hocam hatta ve hatta kule tipi fanınızın çekmeye...
  14. KaptanMC

Hocam Televizyonumda Sinyal Sıkıntısı Vart

Hocam, 16 Ağustos'ta frekans değişti. (Gerçi geçenki Dünya Kupası'nda değilmişti zaten ama şu an tam geçiş mi ne yapmışlar.) Önce uydu kısmından Türksat 4A yazanı seçeceksiniz. Bazı TV'lerde üzerine gelmeniz gerekiyor, bakın burası önemli: Bazı TV'lerde onu seçip yan kısımdaki frekans kısmına...
  15. KaptanMC

Gerçekten Diş Hastanesine Randevu Alabilen Var mı ❓

Sa, Gerçekten merak ediyorum diş hastanesine randevu alabiliyor musunuz? Yani aylarca takip etsemde en fazla altarnatif hastaneler mi ne diyorsa işte ona alabiliyorum oda kanal tedavi gibi şeyleri yapmıyor sadece muayene, dolgu ve diş çekme gibi şeyleri tek yapıyorlar anladığım kadarıyla
Geri