KaptanMC isimli üyenin son içerikleri

1. KaptanMC

Forumda Kac Uyari Puaniniz Var Neden

5/13 uyarı almışım (bu arada kaç uyarıdan tamamen banlanıyoruz 😅) Oyun karakterini aşağılamaktan Süresiz uyarı aldım (Belliki Moderatör yennefer’ı seviyormuş) He bide külot yüzünden süresiz uyarım var (bence burada Haksızlık yapıldı ama neyse) Toplam 13 Uyarı arasında tek haklı olan uyarı...
  2. KaptanMC

Bedava Steam Hesabı Veren Siteler

Tek Oyunculu oyunların olduğu steam hesapları var belli başlı binlerce kişi girip Çevrim dışı moduna alıp oynuyor Gabe Newell Reisin pek karışmadığı konulardan ilginç bir şekilde
  3. KaptanMC

Ders çalışmaktan zevk alıyorum

Paralel evrende mi yaşıyorsun ? ( @Realhas the Great tam senin cevaplık konu XD)
  4. KaptanMC

Ben Bir Şeye Bulaştım

Girmemiş çekmiş parayı da son urum ne yaptı bilmiyoruz 1777442566 Ne zaman katıldığına bağlı eğer güvenilirse yani ilk aydan vurgun yapmaya çalışan amatörler değilse yeni kullanıcı çekmek için ondan aldıklarını sana verirseler O zaman ilk aylarda girip parayı %50 katlarıkaran sonra çıkmak...
  5. KaptanMC

1ST Player 750W 80+ GOLD Gen 5.1 PSU 5000TL

Konu’da yazdıklarını hiç okudun mu ? Sen öyle bir şey sormadın sen direk Enermax’ı rampage ile bir tuttun ve re-brand marka dedin (kaliteli olsa 100 kasada 1 tane olmazdı falan dedin) Yaygınlık konusuna daha önce değindim yine detaylı değinmeyecem ama bir çok sebep sayabilirim 2000 sonra...
  6. KaptanMC

1ST Player 750W 80+ GOLD Gen 5.1 PSU 5000TL

Tamam Hocam Ben ve bu konuda size karşı cevap veren herkes Beyinsiziz ama bi tek sen zekisin en bilgili sensin tamam Ya hadi biz madem beyinsiz bilgisiz cahiliz elinde telefonun var değil mi Aç Gemini’yi şu cümleyi yapıştır “Enermax Markası “Kalite” Olarak Psu Markaları arasında İlk 10’da kaça...
  7. KaptanMC

Spotifyda Playliste Bot Basma Olayının Mantığı Nedir?

Teşekkürler Hocam😅 Kullananlar varsada kullanmamalarını öneriyorum daha bağımsız tamamen ücretsiz uygulamalar varken boş iş mesela müzik indircem diyelim internetim yokkende dinlemek istiyorum tak abonelik al diyor vs… Gittim Kendi Uygulamamı yaptım video,Müzik vs. Ne istersem (ve nerdeyse tüm...
  8. KaptanMC

3.Defa Mezuna Kalmak?

+1
  9. KaptanMC

3.Defa Mezuna Kalmak?

Yani hocam bence deneyin bu senede olmazsa ya bir işe girin yada kendi işinizi açın Zaten Çalılmadan 250K ya girdiyseniz bu sene çalıştıktan sonra istediğiniz bölümün sırlaması olan 165K ya girme şansınız yüksek Giremezseniz bile dediğim gibi çalışın veya iş yeri açın ama seneye YKS’ye 2-3 Ay...
  10. KaptanMC

İşten Ayrılmak İstiyorum Ama Çokta Seçeneğim Yok

Hocam Fabrikada çalışılmaz bence ama siz bilirsiniz Ayrıca evet malesef Faiz konusu doğru özelliklede byğük firmalar vs. Faize yatırıyor böylelikle işçilerin bir kısmını bedavaya getirmiş oluyorlar her ay vs… (Sözde Müslüman ülkeyiz işte Allah sonumuzu hayır eylesin) (Bu arada Uzun olamsına...
  11. KaptanMC

Priz Kablosu Biraz Yandı?

Yani Çok bir şey anlaşılmıyor çok koyu siyah olduğu için ışığı emen bir renk galiba Neyse yani bence bir şey yok yani dışındaki koruma zaten önemli olan içindeki kablolar yanmış mı içindeki kablolra ulaşmamışsa bakır vs dışarı çıkmamışsa En fazla bir elektirik Bandı takıp kullanmaya devam edin...
  12. KaptanMC

3.Defa Mezuna Kalmak?

Vallah Hocam yat kalk Aile’ne dua et benimkiler geçen beni Sabah tekmeledi tartıştık evden attılar 1 gün idare ettim sonra geri döndüm şimdide kira ödiyecem gibi bir şey olacak vs… çok karışık mevzu ama yani Ailen böyleyse kıymetini bilin bol dua edin şükür edin elinizden geleni yapın hocam 😁...
  13. KaptanMC

🔥İndirim AOC 24G4HRE 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 200 Hz Oyuncu Monitörü 🔥 4.799 TL 🔥

Teknoloji Şans işide 3 tane de değiştirip 3’nde de ölü pixel çıkması şans dan fazlası gibi hocam yani diğer yorumlarada bakmak lazım arkadaş haklı olabilir
  14. KaptanMC

Abdullah Abinin Özel Sisteminden Cihaz Yaptım

Öncelikle Sosyal medyada Boş boş dolaşmak yerine Okul projesi olduğu için bile olsa bir şeyler yapamaya çabaladığın için tebrik ederim (Çok uzun ve yazım hataları olduğu için Aİ düzelttirdim metni) Projenle ilgili birkaç ufak eleştiri,uyarı ve gelecekte işine yarayacak önerilerimi aşağıya...
  15. KaptanMC

İlişkimde Boğuluyorum!

Baştan sona okudum ve ne kada rişaiz olduğumu bir dhaa fark ettim okumaz okaydım bu ne olum ? İnsanalar modenlik özgürlük adı altında her geçen gün daha beyinsiz oluyor Öncelikle keşke yapay zekaya atıp metni düzenle deseydin içinden geçmişsin ne dediğin belli değil Ama en basitindne senle...
Geri