KaptanMC isimli üyenin son içerikleri

1. KaptanMC

Bilgisayar Programcılığı Okumak Mantıklı mı?

Hocam ben yaizlimla ugrasiyorum ve yazilim muhendisligi hem 4 yillik bos vakit kaybi hemde puanlari en son tip la kapisiyordu iyi universitelerde ozellikle her neyse iste sirf diploma olsun diye bilgisayar programcilgii okuyasim var bidlgiim kadariyla bilgisayar programcilgi diplomasiylada...
  2. KaptanMC

Forumdaki İlk Konunuz Ne?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/11500-TL'ye-bu-sistem-nasildir.574211/ Bu sistemin alinmayacagini zaten biliyordum ama ailem aliyordu ve ilala akrabadan tanidiktan alcaz dediler bunu almislardi sonra yok yazik gunah diyince git calis al o zaman dediler bende ses etmedim sonra update'elyerek...
  3. KaptanMC

Ailem İnternet Geçmişimi Görebilir mi?

ya kardesim niye gizli sekme olamadan internette malum sitelere giriyon yapamyin su hatayi he yanlis anlasilmasin gizli sekme sadece arama gecmisini kaydetmez acikca gostermez yoksa oradadaa yazdigii gibi interet servis saglayicin gorur ama bugune kadar 1 ebevynin bile internet servis...
  4. KaptanMC

Konuştuğum Kız Problemlimi?

Kardesim cok basit bir yolu var cevabinin cozum: 22 gun sonra sinav bittsin ve bir akc gunde stes ve yorgunlugunu atsin sonra bulusmak iste
  5. KaptanMC

1000 TL'lik Fiziksel Dedektiflik Oyunu Tek Başına Oynamaya Değer mi?

Bence paraya yazik gereksiz geldi bunalr bana Ayrcia linkler falan gg olmus technopat kullanici isimlerini niye veriyon elamanlarin ? bu forumda ? tek anladigim son attign linkteki fiziksel dedektiflik oyununu almak ve buda gereksiz bence ama en azindan sayende aklima guzel bir yaizlim projesi...
  6. KaptanMC

Evlenirken Sert Kayaya Çarpmak

Yani Drust olacam Eger aldatmiyorsaki on yargili olabilirim ama bu akdar libidosu yuskek birinin aldatmis olma veya evlilik oncesi gecmisi kabarik olma ihtimali yuksek yani yarin obur gun iliskiye baskalarini katmak gibi Absurt mide bulandirici fanteziler ile gelmesin dikakt et her neyse yani...
  7. KaptanMC

Beyler Sizce 2 Yıllık Ne Okunur?

Ya zaten sistem kazanmaman üzerine kurulu, o yüzden takmıyorum. Keşke 2024'te sınava ilk girdiğimde rastgele bir üniversiteye girseydim. "İlla ilk 5 üniversiteden birine gireceğim" diye diretmeseydim. Şu an fena pişmanım ama yapacak bir şey yok. Dediğim gibi amaç halkı ağır işlere ve hizmet...
  8. KaptanMC

Beyler Sizce 2 Yıllık Ne Okunur?

Harbi Sinava 19 gun kalmis iyi hatirlattin sagol reis bi calismaya basliyayim artik
  9. KaptanMC

Vatan Saphire 9070xt Mevzusu :)

Yasala olarak Muadili (ayni veya es deger modeli) veya mislini (yani daha iyi bir modeli) veya para yi geri vermeliler (parayi iade vermeyi teklif ederseler reddedebilirsiniz) Hatta bir ara sinerjinin rezilligini anlatip sinerjinin icinden gecen Ark vidoelari ceken bir eleman vardi onunda karti...
  10. KaptanMC

Clash Royale Hesabım Ne Kadar Eder?

Ne alaka ? Pubg bile oynamadım hayatımda ?
  11. KaptanMC

Clash Royale Hesabım Ne Kadar Eder?

2026 da Clash Royale hesabı alan mı var ? Ayrıca 3-4K ne 400TL ye satsan şükret bide beyenmemişsin 300-400 ne demişsin adama yani mobil oyunda helede para yatırılsa bile değeri olmayan oyunda ne bekliyorsun ? CS,lol,valorant veya Gacha oyunları (gacha hesaplarını vs. japonlar deli gibi alıyor)...
  12. KaptanMC

Spider-Noir Çıktı !🔥

Zendaya denen kadın spiderman filimlerini bırakana kadar izlenmez bence Spiderman rezil bir oyuncu ve rolede hiç uygun değil
  13. KaptanMC

Odak Sorunu İçin Gamer Hack Alınır mı

Ya bak yanlış anlama ama tüketim bağımlısı olmayın yani bu tarz şeyler bomboş şeyler git youtube nasıl odaklanır vs. Yaz bunun aynısı çıkar he yanlış anlama onlarda boş yani psikiyatriye git bi dikkat eksikliğin varsa ilaç verir sana daha faydalı Ayrıca günümüzde çoğu insan sosyal medya...
  14. KaptanMC

Gemini Sizdede Saçmalıyormu

Olay tamamen modelin o an internet araması yapmamasından kaynaklı. Flash-lite gibi hızlı modeller, direkt kendi hafızasındaki (genelde 2024-2025'ten kalma) eski verilerle cevap vermeye çalışıyor. Yapay zekanın internete bakıp güncel durumu kontrol etmesi için prompt'u doğru vermek lazım. Mesela...
  15. KaptanMC

Spider-Noir Çıktı !🔥

Yani daha izlemedim ama Nicolas Cage orumcek adam'i oynamasi gereken bir oyuncu degil yani orumcek adam hissiyati vermez sanki yeni cikan bir super kahraman filmi hissiyati verir diye dusunuyorum
Geri