Iste o zaman mantiksiz oluyor onun yerine %20 cash back veren ve 200-300tl ye kadar siniri olanlardan birini kullanmam daha mantikli oluyor neyse artik bakacaz hayirlisi
Hocam yani Tip olmassa olmaz demedim zaten sadece 1.80 ve ustu ve 10/4 ve ustu iseniz turkiyede elinizi sallasaniz kiz buluyorsunuz zaten dedim yani cok kolay aslinda diyorum ki anlattigin gibi isen sen merkeze git otur bir yere bir seyler ic ye kiz seni bulur zaten XD saka maka bir yana dedigin...
Ya iyi guzelde iste bide 5K bulup ona atmak falan gerekiyor yani zaten 5K olsaydi cebimde suan ugrasmaz oyunu alirdim
Bi ara Ozelliklede Papara Incelemeye girdigi zaman benzeri firmalar cok iyi kampanyalar yapiyorlardi 500-1000TL falan veriyorlardi kullanici cekmek icin ama simdi onlarda yok...
Ya Her sey bir yana Ciddi Ciddi bu konuda bile Hayatinda adam akilli bir sey basaramayan para icin vatanini satacak (ki bunlarin cogu bunu yalanlar) Ne tarihi nede sahislari kisleri yani kisaca gercegi arastirmadan okuldan ogrendikleri +Sagdan soldan duyduklari + internette 2 short da...
Hocam POE 2 gibi ikinizin arasinda sunuculari bulunan ARPG Oyunlar falan oyniyabilirsiniz diye dusunuyorum o zaman ping cok goze batmayacaktir diye dusunuyorum ayrica Warframe de olabilir
Isterseniz ''Yapay Zekaya falan sorun iste japonya ile turkiye arasinda server'ri bulunan dusuk ms ile veya...
Arada OT'a dokunmak oksijen almayi dusunebilrisin hocam
Ayrica IQ'nuda gelsitirmeye calisabilirsin Kizlar ustun varlik degil diyorsun ama kizsizliktan oluyorsun sonra neden kizlar bu kadar egolu oluyor ulkede normal senin gibiler onlari yuceltiyor cinsel arzularini farkli sekilde gider sende...
Aynisi banada oluyor aynaya bakinca tipimi begenirken telefondan bakinca yuzum uzun ve senin dedigin gibi asimetrik cikiyor vs... yani ayni durum bendede var ben aynayi baz aliyorum o yuzden cunku telefon onu cekiyor isliyor cart curt vs. ama Ayni direk sana yantisiyor elektronik islemler falan...
Ya Cidden Bu Listenin Gercek Olduguna inanan Insanlar var Saka Gibi ve Liste gercek olmadigi icin epic'e kufur ediyorlar bu oyunalr ne adam akilli oyun ver diye bol kufurlu versiyon tabi Ozelliklede Instagram yorumlarinda falan ya cidden saka gibi
Oncelikle Terraria Epic games'te Yok bile Ne...
Onlar Zaten Olmazsa Olmaz Hocam
Hatta O Bindirimleri Savunan IQ'suzlarda Dolusup size saldiracaklar Bindirim oldugunu iddia ettgiiniz icin XD
1766939781
Ref Sorun degil hocam Kardesim 18'den buyuk oldugu icin onu davet edebiliyorum vs..
Bu arada Bu Nkolay kampanyasinda bi sey numarasindan...
@SeNNurki Reis Actigin Nkolay 1000TL kampanyasi hala devam ediyor mu Konu kilitlenmiste ??
Ayrica Onceden uyeysem ama hic kullanmadiysamda faydalanabiliyormuyum ?
Dostum sende once benim yazdigimi mi okusaydin ?
Zaten sana hak veriyorum sacma olmus boyle bir konu o kisimda seni destekledim zaten ben sadefe sonrasinda burasi teknoloji forumu demissin ben sadece bu soyleminin yassnlis oldugunu soyledim
Ayrica bu ilk hesabim degil forumdaki forumun...
SA, fark ettim de, işte cart curt kampanyalarını birleştirerek neredeyse bedavaya ürün alabildiğimiz ya da para kazandıran konuları pek görmüyorum şu aralar. Yok mu? O muhteşem 50-70 sayfa üzerine konuşulacak o konulardan :kekw:
Şaka bir yana, şu sıralar ARC Raiders'ı almayı düşünüyorum üye...
Knk sende git biraz forumu kesfet tamam seni savundum ama bu dedigin sacmalik donanim arsivi kanali teknoloji kanali diye forumda teknoloji forumu anlamina gelmiyor git konu ac butonuna bas ve bak oraya cok fazla farkli konu var normal bir forum bu sadece teknoloji formu degil...