Hayır Hocam dediğinizi Yaparsa Daha kötü olur Bana güvenin basınç ve havanın yönünü vs. Baz alınca mantıksız
önere bileceğim tek şey Üstteki 3 Fanı Alttaki 3 Fandan %10-20 Daha hızlı yaparsa Daha serin okur hatta ne kadar doğru bilmiyorum ama gpu yada Cpu (hatırlamıyorum) sıcaklığını 10-11...
Yandaki deyince akla 1 tane geliyor nasıl hepsini yanda varsayıyorsun 😂
Yandaki fanlar Revers blade hocam İçeri hava Üflüyor Doğru (bizde ilk fotoda normal fan sanmıştık o yüzden 2’ci foto istedik ve reverse blade miş sorun yok)
Yandaki 3 fanın en altındaki reverse Ama üsteki 2’si Normal dan gibi geldi
Özellikle Alttaki Fanda 30-40 derece sol alttaki fan yaptağına baksana yamuk gibi geldi yani kameradan dolayı değilse üretim hatası var o yaprakta
Bende Ön Fanları anlamadım fanlar dışa doğru mu içe doğru mu anlaşılmıyor 3-5dk bakıyorum hayla çözemedim 😂
1773093118
Yandaki Fanlar Reverse blade mi yoksa Normal mi ?
Yani daha basit şekilde Yana Taktığın 3 fana bak alttakiler ile aynı mı Yoksa Arkadaki yekli olan gibi mi Fanın Yapısı ?
Hocam Benim bildiğim Söylediğiniz Kasa’nın Arkası 2 Fan Desteklemiyor Takanlar var ama çok nadir onlarda artık ekstra delik mi açıyor plastik kelepçemi kullanıyor vs bilmiyorum ama Normal şekilde takılmayı desteklemiyor isterseniz reddit’te vs bakın araştırın takanlar nasıl takmış (Normalde...
Öncelikle, ilk soruda “Soldaki fanları 2 mi yapayım?” derken arka egzoz kısmından mı bahsediyorsunuz? Eğer öyleyse, bu soru yanlış çünkü arkaya sadece 1x120 mm fan sığar, 2 fan veya 1x140mm mümkün değil Ayrıca Asla 3x120mm yerine 2x140mm Fan almayın mantıklı değil özelliklede akvaryum kasada hiç...
Hocam, Öndeki fanlar (akvaryum kasalarda yandaki fanlar) ve alttaki fanlar dışarıdan havayı alıp kasanın içine üfler. Bunlara **intake fan** denir.
Arka ve üstteki fanlar ise kasadaki sıcak havayı dışarı atar. Bunlara **egzoz (exhaust) fan** denir.
En yaygın ve verimli fan dizilimi de bu...
Fanlarda Lian Lİ fanları google da Lian Li fan diye Arat en beğendiğini al Çünkü bu modeli TR de yok diye biliyom TR’de genelde Lian Lİ SL ve SL120 V2 modeli falan var yanılmıyorsam
Kablolara Gelince Dikkat et Kaliteli al yoksa Kısa devre yakıp yakanilir veya kablo eriyip yine Bozabilir GPU yu...
Bunlar daha hiçbir şey, hatta fiyatlar biraz bile düzelmiş sayılır. 1–2 sene önce ben de bu konu hakkında bir başlık açmıştım ve insanlara anlatmaya çalışıyordum. Ama konu altına gelip bana laf atanlar bile vardı. Yanlış hatırlamıyorsam birkaç gün sonra Abdullah abi de Instagram’da ya da...
Soy Adı’nı değiştirilebiliyor muymuşuz ?
Yani Zaten Ön lisans Diplomanız varsa Lise Diplomasına Neden ihtiyac duyasınız ki ?
Çözüme gelince Yani E-Devletten Nüfüs kayıt Örneği mi ne falan vardı galiba bir belge’de Eski soy adınız da gözüküyor onun çıktısını alıp diplomanızın yanında...
Hocam, RTX 3060 zaten 12 GB VRAM’e sahip ve 2K çözünürlükte bile gayet yeterli bir kart. Üstelik DLSS gibi teknolojileri açtığınızda performans daha da akıcı oluyor.
En yeni çıkan oyunları 2K’da “en yüksek” ayarlarda oynarken, özellikle hikâye tabanlı oyunlarda 100 FPS üstü gibi bir takıntınız...