CXGDFFGYDGFCDGFHCKHGSTR
Ken din nhakkinda yasin ghakkinda vs. hic bilgi vermemissin Ayrica oyun fiyatlarindan haberin var mi ? surekli farkli oyunlar demissin onu gectim soyledikleirnden daha 13-16 yasinda oldugun anlasilkiyor yani forumda oyun oynanacak arkadas aranir ama aile falan Yani...
Hocam Alan herkes memnun ve global''e geciyor ve Omur boyu garanti diyor yani saticininda degerlendirmesi iyi hocam 8 yildirda satis yapiyormus platformda ve Microsoft store hesabi mi nasil veriyo bilmiyorum ama Boyle bir kac tane daha ilan gordum belki bi bildikleri vardir bir bug ile vs...
Hocam Site ve saticilar ne akdar guvenilir ? Yani bagzilari 1400TL gibi indirim diyemeyecegim bir fiyata koiymusken bagizlarida assagidaki linktteki gibi 172TL ye denk gelen cok sacma bedava bir fiyat koymus microsoft store'da diyor ve global key diyor yani bilemedim...
Sa, Beyler En ucuz'a ARC Raiders'i Nereden veya Nasil Alirim ❓
-Simdiden Belirteyim Iste icinde Sadece ARK Raiders bulunan Ucuz Hindistan,Ukranya Hesaplari falan istemiyorum Steam key veya daha iyi oneriniz varsa o turde daha ucuz bir sey ariyorum
Ama sorun su ki elamanin Vucudu Rol icin uygun degil Yani Kratos deyince daha heybetli Agir basli vs... biri bekliyor insan o elaman cok daha zayif duruyo hocam en azindan baktigim gorseller o sekildeydi
Bence Makyaj vs. yapan elamanlarin yetenegine bagli olarak Jason Momoa olabilir belki...
Elamanin vucudu Adeta Ben Kratos'sum diye bagiriyor ama Kisiligi Aksine nasil desem daha eglence ve Aksiyon filimlerinde oynayavcak karakter havasi veriyor Kratos derinligi olusturmaz bunyede Yani elman hem bu rol icin muhtesem hemde Bu rol icin Rezalet bir secim hayatimda gordugum en buyuk...
Youtube gameloop fps ayari falan yazin karsiniza cikar yapmaniz gereken ayarlar uzun uzun anlatamam hatirlamiyorumda zaten ama bagzi belli basli ayarlar yapmaniz lazim olmassa format attin ne diyeyim cunku bu sistem rahat acar gameloop emulatoru vs....
Bana kalsa direk PC Pubg'sine gecin bos...
Ya reis yanlis anlamada Koydugun linke bak ya verdgiin link bile insani iskillendiriyor yani siradajn bir indirme yerine koymak varken veya madem para verip sunucu kiraladiysanda en azindan tarayici yapabiliyorsan guzel bir sitede yapabilirdin safa icin ama bu ne hocam ?
Ayrica bence bunu...
Yas kac kardesim ?
Yani ilkte cogu kisi gibi cinsel icerik izliyor sandim dogal olarak basligi gorunce Sonra silahli catisma falan diyince telegramda gercek savas goruntuleri cinayet goruntuleri falan izliyor sandim vs.... Ama devam edince gayet normal geldi yani hic izledigi seyin basligina...
Hocam iste sorun her seyi yiyecek tipte biri degilim o yuzden burdan sordum yoksa gittigim restoranda veya donercide veya cigkoftecide vs. bile adam eldiven takiyormu gozukuyorsa mutfak temiz mi vs. bile bakarim sormamin sebebide bu tadi ve hijyeni iyi olan bir oneri bekliyordum da neyse pizza...