Jaegerjaguez
80+
- Reaksiyon skoru
- 62
8gb 5060 kesinlikle pişmanlık olacaktır. Kasım indirimlerini beklemek daha iyi olur.
bütçesi olmayan adama avantaj daha iyisini tavsiye edermisin bu fiyat bandına?25.000TL'ye DDR4 avantaj mı?
Hocam avantaj olmadığını iddia ediyorsanız bunu ispat etmeniz gerekiyor. Mesela var mı bu sistemi bu fiyata veya 2-3 yukarısına satabilecek bir satıcı? Bu fiyat bandında alternatif ya da daha iyi bir sistem var mı? Nah burada dediğiniz anda, evet haklısınız. Biz de helal olsun deriz ve teşekkür ederiz bize daha iyisini bulduğunuz için. Ama şimdi ben alıcıyım ve sen kafamı karıştırdın bunu almaktan vazgeçtim diyelim. E ne alcam 25-26-27 bine? Kaldım öylece. Şimdi teşekkür mi edeyim sana? Ne yapayım şimdi sen söyle.25.000TL'ye DDR4 avantaj mı?
Kasım ayına özel, güzel sistemler çıkabilir.Onun haricinde Cuma günleri düzenlenen "Gamingecesi" adı altında çıkan sistemlerede bakabilirsin.Ben 26.000TL'ye Ddr4,intel sistem almazdım.Hocam avantaj olmadığını iddia ediyorsanız bunu ispat etmeniz gerekiyor. Mesela var mı bu sistemi bu fiyata veya 2-3 yukarısına satabilecek bir satıcı? Bu fiyat bandında alternatif ya da daha iyi bir sistem var mı? Nah burada dediğiniz anda, evet haklısınız. Biz de helal olsun deriz ve teşekkür ederiz bize daha iyisini bulduğunuz için. Ama şimdi ben alıcıyım ve sen kafamı karıştırdın bunu almaktan vazgeçtim diyelim. E ne alcam 25-26-27 bine? Kaldım öylece. Şimdi teşekkür mi edeyim sana? Ne yapayım şimdi sen söyle.
Şuan olması mi gerekiyor? . Ara ara gelip bitiyor sistemler zaten. Anlik olarak örnek vermek zorundalar mi size? Gecmiste(1 ay) bunun örneklerini gördükleri için söylüyorlar zaten. Eski (3-4 hafta max) tarihler de değil forumda geçmişe dönük bir arastirma yaparsan anlarsin ne denmek istediğini.Hocam avantaj olmadığını iddia ediyorsanız bunu ispat etmeniz gerekiyor. Mesela var mı bu sistemi bu fiyata veya 2-3 yukarısına satabilecek bir satıcı? Bu fiyat bandında alternatif ya da daha iyi bir sistem var mı? Nah burada dediğiniz anda, evet haklısınız. Biz de helal olsun deriz ve teşekkür ederiz bize daha iyisini bulduğunuz için. Ama şimdi ben alıcıyım ve sen kafamı karıştırdın bunu almaktan vazgeçtim diyelim. E ne alcam 25-26-27 bine? Kaldım öylece. Şimdi teşekkür mi edeyim sana? Ne yapayım şimdi sen söyle.
herkesin kesesi farklı dostum anladınmı. sen almazsın ama alabilecek olan vardır kimisi 26k ya gidip ekran kartı alır kimisi sistem düzer bütçe meselesiKasım ayına özel, güzel sistemler çıkabilir.Onun haricinde Cuma günleri düzenlenen "Gamingecesi" adı altında çıkan sistemlerede bakabilirsin.Ben 26.000TL'ye Ddr4,intel sistem almazdım.
Hayır şu an olması gerekmiyor. Zaten o yüzden mesajıma 2-3 bin yukarısı toleransı koydum yani o civarlarda da yok. Ben her gün bakınıyorum en son 3 ay önce mi ne yaptı vatan 12400f 5060 lı ddr5 sistem 25 buçuğa para lazım oldu satmak zoruna kaldım o yüzden 3 aydır arıyorum yani. Ha bi de aylardır konuşulan vatanın yaptığı bi sistem varmış 9060xt mi nr 27 ye mi satılmıştı? İşte zaten onu referans alırsak uygun sistem diye, benzeri imkansız gibi daha çok bekleriz o zaman. Yok yani bakıyorum bulsam alacağım kendime bakıyorum o yüzden bu kadar emin konuşuyorum. Gözden kaçtıysa da affedin yani ben görmedim@mychar276 @linx @emreBeoa
Komik olan nedir? Aksi bir argüman sunabilecek misiniz güldüğünüz mesaja?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şuan olması mi gerekiyor? . Ara ara gelip bitiyor sistemler zaten. Anlik olarak örnek vermek zorundalar mi size? Gecmiste(1 ay) bunun örneklerini gördükleri için söylüyorlar zaten. Eski (3-4 hafta max) tarihler de değil forumda geçmişe dönük bir arastirma yaparsan anlarsin ne denmek istediğini.
tamam dostum sen o fiyattan alırsın@mychar276 @linx @emreBeoa
Komik olan nedir? Aksi bir argüman sunabilecek misiniz güldüğünüz mesaja?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şuan olması mi gerekiyor? . Ara ara gelip bitiyor sistemler zaten. Anlik olarak örnek vermek zorundalar mi size? Gecmiste(1 ay) bunun örneklerini gördükleri için söylüyorlar zaten. Eski (3-4 hafta max) tarihler de değil forumda geçmişe dönük bir arastirma yaparsan anlarsin ne denmek istediğini.
Ben vatandan ayni fiyata daha iyisini aldım zaten. Sen kazik yiyebilirsintamam dostum sen o fiyattan alırsın