Macbooku bir oyun bilgisayarıyla karşılaştırmak çok yanlış. Ben üç oyun bilgisayarıyla karşılaştırdım finansal olarak yani haksızlık olmasın. Hatta dört de...
Aman çok biliyorsunuz. Bizim patron da çok iyi biliyor apple tutkunu geçen sene ilk çıktığında almıştı 16 pro maxi. Bir kaç gün sonra bilgi işlemciyim diye...
Bu fiyata bu cihazı almayı düşünenlere Allah akıl fikir versin. Üstelik eski nesil yaa M4 bu. Render bilmem ne işiniz yoksa bir ay macbook kullanan biri...
İnsanlara ******** diyerek hakaret etmeyi ifade özgürlüğü sanan bir kafa. Bi de sırıtan smileyler ile dalga geçiyor insanlarla kinayeli cümleler, yok...
Çok para ya. Bir kere kullandım macbook air m1, iki hafta sonra baktım ki bununla yaptığım her işi telefonumla yapabiliyorum ve telefonumla yaptığım bazı...
Yanlışsa iptal edebilir benim için sorun yok, yanlış değil kampanya olduğunu neden düşünmüyorsunuz? amazon olmayabilir satıcı fakat kampanya yapmak istemiş...
Nefret ediyorum bu bankadan. Maaş hesabım olduğu dönemde de sorun yaşadım, hgs iadesinde de sorun yaşadım, hat değişikliği aktivasyonu için de günlerce...
Öyle deme sonra sen alamadığın için ağlıyorsun yazıyorlar :D Yasaların etrafından dolanınca kendilerince hırsızlığın ismi değişiyor işte. Öyle maldan hayır...