Markayı karalamadan önce ürünü inceleyip hangi özelliğinin kötü olduğu konusunda fikirlerinizi iletin. "Gamepower olunca olmuyor yeaa" demek yetmiyor kusura...
Klavyenin kalitesi verdiği kalite hissi tartışmasız bu paraya alınabilecek belki de en iyisi. Tek eksiği tuşların saydam olmaması. Rgb var ama tuşların...
Nereden nasıl alındığı önemli değil. Sözüm sana da değil bak, iyi anla. Diyelim ki ben sarı sitede bir ürün ilanı koydum. Kara borsa olmayan bir ürünü...
Benim de varya iki bin lira kazanan adama haset, kıskançlık ve karaborsacı gözüyle bakıp kar maksimizasyonu ile tüketicileri sömüren üç kağıtçı firmalara üç...
Allah aşkına ver ya herkes senin vermeni istiyor kahramanımızz yürü bee. Senin mantığınla düşündüğünde, Vatan çok daha düşük fiyata alıp bir çok zaman o...
Macbooku bir oyun bilgisayarıyla karşılaştırmak çok yanlış. Ben üç oyun bilgisayarıyla karşılaştırdım finansal olarak yani haksızlık olmasın. Hatta dört de...
Aman çok biliyorsunuz. Bizim patron da çok iyi biliyor apple tutkunu geçen sene ilk çıktığında almıştı 16 pro maxi. Bir kaç gün sonra bilgi işlemciyim diye...
Bu fiyata bu cihazı almayı düşünenlere Allah akıl fikir versin. Üstelik eski nesil yaa M4 bu. Render bilmem ne işiniz yoksa bir ay macbook kullanan biri...
İnsanlara ******** diyerek hakaret etmeyi ifade özgürlüğü sanan bir kafa. Bi de sırıtan smileyler ile dalga geçiyor insanlarla kinayeli cümleler, yok...