Arama sonuçları: *

1. 4

RTX 5070 Ti AERO OC GV-N507TAERO OC-16GD GDDR7 16GB Ekran Kartı 🟢 62.999 TL 🟢

Bir şeyden anlamıyorsanız bir şey yapmanıza gerek yok hiç bir şey yapmayın yeter. Bunu indirim diye paylaşmak neyin kafası ya
  2. 4

❌İndirim Bitti! Gigabyte Radeon RX 9070 XT Gaming OC 16GB 30629 tl düşmüş ama cashback ile

Bugün gelen cevabın çevirisi şu: Lütfen, 4. çeyrekte gönderilen başvuru sayısının yüksek olması nedeniyle başvurunuzun şu anda ödeme işleminin tamamlanmasını beklediğini unutmayın. Sabrınız için teşekkür ederiz.
  3. 4

❌İndirim Bitti! Thermalright Trofeo Vision 9.16 LCD Ekran - 2599TL

2600 liraya satılan bir ürün nasıl birden fiyatı 1000 lira arttırılıyor ya ben alamıyorum bunu hadi bi kampanya yaptın sınırlı stokla diyelim, 200-300 arttır sonra da anlayalım kaçırdık madem böyle alalım diye. Bazen çok sinir bozucu oluyor bu firmalar ya
  4. 4

❌İndirim Bitti! Gigabyte Radeon RX 9070 XT Gaming OC 16GB 30629 tl düşmüş ama cashback ile

https://esupport.gigabyte.com/Login/Index?ReturnUrl=%2f Önce üye olmanız gerekiyor. Mesajı İngilizce yazın mutlaka.
  5. 4

Kampanya sorgulama ekranı bu: https://gigabyte-q4-2025.sales-promotions.com/tr/claim-tracker/?country_promotion=61 Kampanya sayfasının linki de bu (gigabyte e support cevaben benden kampanya sayfasının linkini istemişti)...
  6. 4

Aorus promotion sitesinde her kampanyanın sayfası farklıymış bunu yeni farkettim yeni kampanyadan sorgu yapınca hata veriyor ama bu linkten kampanya durumu sorgulanabiliyor hala: https://gigabyte-q4-2025.sales-promotions.com/tr/claim-tracker/?country_promotion=61 Ben gigabyte e support...
  7. 4

❌İndirim Bitti! Crucial Ct2000E100 2Tb M2 4900Tl

Media Markt teknosa gibi yerler bazen sebebi anlaşılmaksızın bunu kasıtlı yapıyorlar. Hele kendi sitesinde neler yaptı bunlar, ürün stokta görünüyor sepete ekliyorsun ödeme aşamasına gelemiyorsun playstation 5 ler kara borsa olduğu dönemde. Sırf tık almak için. Çok çok kez bir çok ürün için...
  8. 4

❌İndirim Bitti! GIGABYTE Radeon RX 9060 XT GAMING OC 16G Ekran Kartı 16395 TL. (iadeli fiyatı)

Ödeme yapmamak için kullanıcı bilgilerini silecek kadar aşağılık bir firma olamas herhalde. Gigabyte değil mi bu firma? Merdiven altı bir firma mı bu? Ne yapacağız biz şimdi?
  9. 4

❌İndirim Bitti! Segotep Lumos G6 Siyah 120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu 599TL (DİBİN DİBİ FİYAT)

İmkanı yok hocam sorun var. Montajda değil belki ama daha önce yaşadığıma benzer bir sorun yaşamış olabilirsin. Biosta işlemci fanı ile ilgili bir kısımda, fanı otomatik algılama ayarı aktifti. Algılıyordu ancak zaman zaman bakıyordum durduk yere sıcaklık 100 dereceleri görüyor. Yani fanı bios...
  10. 4

❌İndirim Bitti! HP OMEN 16 R7 350 32GB RAM 1TB SSD RTX5070 Laptop 🔥63.515₺ (9 Taksit)

Ben öyle düşünüyorum. @yakupblt un dediği de mantıklı 32gb ram handikapı var. Bir de 9 taksit müthiş bir avantaj onu da es geçmemek lazım. Ama benim tercihim 45-50 arası 5060'lı laptop. Full hd çözünürlükte max rt gta 5 enhanced dlss mfg x4 250+fps 😂
  11. 4

❌İndirim Bitti! HP OMEN 16 R7 350 32GB RAM 1TB SSD RTX5070 Laptop 🔥63.515₺ (9 Taksit)

Vram 8gb olduğu için her ikisinde de, aradaki fark 10 ise 5070 almaya değmez. Bana kalsa 5000 de fark olsa değmez. Çünkü dlss 4.5 ve mfg teknolojileri ile en popüler oyunlarda yani bir çoğunda artık fps sorunu diye bir şey kalmadı. Keşke 5070 in belleğini 12gb yapsalardı.
  12. 4

🔥(Güncel) MIGROS 100 Money & BEDAVA TOD 🔥 Yandex AI

İstanbulkart kodu 7 gün içinde hesabınıza gelecek diyor. Hemen gelmiyor değil mi sms olarak mı gelecek acaba?
  13. 4

Steam ve Epic Games platformlarına erişim engeli gelir mi?

Konuyla alakalı herkes rahatsızlığını belirten bir yazı hazılayıp cimere iletsin lütfen ses çıkartmazsanız duyulmazsınız ve geri adım atmazlar.
  14. 4

Steam ve Epic Games platformlarına erişim engeli gelir mi?

Bakan açıklama yapmış. Amacımız yasaklamak olmadı falan filan gerekirse düzenleme revize yapılabilir gibilerinden. Bugün resmi gazetede yayınlanan kararın içeriğinde de oyun platformları ile ilgili pek bir şey yok gayet yüzeysel. Gerçi belki de zemin oluşturuyorlardır. Valla oyun kırmızı çizgim...
  15. 4

❌İndirim Bitti! GIGABYTE Radeon RX 9060 XT GAMING OC 16G Ekran Kartı 16395 TL. (iadeli fiyatı)

Yüzde yüz aynı durumdayım (başvuru tarihi de dahil). Beklemedeyiz.
  16. 4

🔥İndirim Fazeon 27” 150Hz 0.5ms 2K IPS Monitör 😱4.999₺

Ben de çok uğraştım bununla. Önce çıkart ayağı bi şekilde geri çek sağ sol yaparak. Somra tekrar takarken aparatın girdiği monitör arkasındaki plastik mandalı içe bastır. Çıt sesini duydun mu tamamdır. Plastik mandal hafif yukarı zıplayıp aparattaki metali sıkıştıracak içerde.
  17. 4

Hocam 3-4k fazla verip de ips glowsuz ışık sızmasız ips monitörün garantisi yok. Önemli olan ölü pikseli olmasın, renk kalitesi tarama hızı iyi olsun. Yani 1-2k desen tamam ama 3-4k fark fazla. Zaten 4k fazlası demek %80 fiyat fazlası demek.
  18. 4

Ben memnunum kullanacağım. Giç bir sıkıntısı yok. Önceki mesajlarımda da belirttiğim gibi ışık sızması seviyesi bunu bir teknik sorun ya da arıza statüsüne koyacak seviyede olmadığı gibi kullanımda fark edilmesi mimlün değil arka plan tamamen siyah ve dikkatli bakılmadığı sürece. Bu her ips...
  19. 4

Özelden ilettim hocam. Özelden yazacağıma komuya yazmışım mesajı :)
  20. 4

Hocam öncelikle teşekkür ederim. Bizim odanın ışığı biraz loş olsa da dikkatli baktım ama öyle bir şwy farketmedim sağ aol ve ortada. Bak sana fotoğrafları da ekleyeyim
Geri