44ep44 isimli üyenin son içerikleri

1. 4

🔥İndirim Gamepower Ultima Wireless 7.1 Surround 2000 Mah Kulaklık | 1.599 TL

Ben müzik kalitesini meraj ediyorum. Müthiş bir performans beklemiyorum da en azından ses yüksekliği tatmin edici olsun, ekolayzırlarla bir şeye benzesin yeter
  2. 4

🔥İndirim Gamepower Ultima Wireless 7.1 Surround 2000 Mah Kulaklık | 1.599 TL

Bu kulaklığın padleri enteresan. Dış tarafı suni deri kulağa değen iç tarafı kumaş. 1790013847 Ben evde resmen gamepower ekosistemi kurdum. Force gamepad, rapid dual 4k monitör, lama rgb mekanik klavye, tüm ürünlerinden oldukça memnunum. Faha önce sonic t80 monitör de kullandım. Dışardan...
  3. 4

🔥İndirim James Donkey Epic Q40 2k 180 Hz 6.198 TL - Ravel Q70 210 Hz 6.498 TL!

İki monitörden hangisinin paneli daha iyi? Bir de herhangi birinde dahili hoparlör var mı?
  4. 4

🔥İndirim Migros Sularda %30 İade 🔥

Suyu en kazık satan fitmadır migros. Dolaplara sadece 20-22 liralık suları koyarlar. Ucuz markalar çoğu şubede yoktur. Cam şişe su mevzusuna hiç girmeyeceğim onu icat edeni de o fiyatlara satanı normal suyu 15 liranın üzerinde satanı da Allah bildiği gibi yapsın.
  5. 4

🔥İndirim Thermalright Trofeo Vision 9.16 Lcd 2.414 TL

Sıcaklık izleme ekranı olarak kullanmak amacıyla tercih ediliyor genelde. Küçük boyutta olması ve kasayamonte edilebilmesi gibi özellikler bunları cazip kılıyor. Genelde type c ile görüntü ve güç aktarılıyor tek kabloyla, karmaşa da olmuyor yanii
  6. 4

🔥İndirim Seçili Bilgisayar Parcalarında Sepette Yuzde 20ye Varan İndirim Vatan Bilgisayar

Konu zaten ürün paylaşmak için açılmış. Her kampanyada farklı ürünler ve fiyatlar olduğu için bu şekilde olması daha mantıklı. Sence her ürün için konu açılsaydı daha karmaşık ve yorucu olmaz mıydı?
  7. 4

❌İndirim Bitti! 🔥 Ktc H27t22c 6299 TL - Milli Monitörümüz 🔥

Bunda dahili hoparlör var mı? Benim için önemli bir özellik
  8. 4

❌İndirim Bitti! Thermalright Trofeo Vision 9.16 LCD Ekran - 2599TL

Ben bunlara çok baktım en sonunda gidip 15.6" James Donkey jdp15 alöaya karar verdim 3000 liraya
  9. 4

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

Pxn p5 8k çok iyi bir alternatif 8k hz poll rate ile benzersiz bir fiyatta şu anda n11 üzerinden 2100 tl altına alınabiliyor n11'den Pxn P5 8k Kablosuz Gaming Controller Kapasitif Joystick, 8000hz Polling, Hall Effect Tetik, 4 Makro Tuş, seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla...
  10. 4

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

Eşimin çanta takıntısı gibi (30 küsür tane çantası var) bende de gamepad hastalığı başladı. Ucuz ve f/p cihaz gördümmü dayanamıyorum. :) Ondan önce pxn p5 8k almıştım. N11'de hala var satışı yakın fiyat ve bu fiyata 8k poll rate olan başka bir cihaz yok. Alternatif arayanlara tavsiye ederim tam...
  11. 4

1900 den aldım ama olsun çok kaliteli görünüyor kutu içeriği yeter. Evde 5 tane gamepad oldu. An itibariyle 2100 olmuş
  12. 4

🔥İndirim İncehesap.Com | Gecenin Yıldızı | 28 Ağustos 2026

Ürünlerin hiçbiri ucuz/olmadığı gibi büyük çoğunluğu da kazık.
  13. 4

❌İndirim Bitti! Wd Green Sn3000 500 GB Gen4 SSD 3.750 TL

Bu ucuz mu şimdi
  14. 4

🔥İndirim Apple Macbook M5 Pro 24/2tb 18 CPU ve 20 GPU 141.958 ₺🔥

141 bin lira vereceğim cihazda ram 32 bile değil. Fiyat yanıyor yanıyor alayım da cebim de yansın. Bir son kullanıcı bu mac cihazlara neden bu kadar para verir bilmiyorum. Yemişim işlemcisini. Yani çok özel bir sebebi olması lazım video işleme yapıyorumdur içerik üretiyorumdur yüksek işlemci...
  15. 4

🔥İndirim Samsung Hw-B650d/Tk 3.1 Kanal 370w Soundbar 6.647₺ (Stok Geldi)

Teknoloji mağazalarında çalışırken Samsung ile LG nin bütün ses sistelerinde arada müzik çalıyorduk da yüksek ses ve bas tamam okey, ama kalite başka bir şey ya bir şey eksik diyorsun abi. En kötüsünden bile olsa bir sony açıyorsun, işte abi diyorsun o eksik şey burada.
Geri