44ep44 isimli üyenin son içerikleri

1. 4

🔥İndirim 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

Eşimin çanta takıntısı gibi (30 küsür tane çantası var) bende de gamepad hastalığı başladı. Ucuz ve f/p cihaz gördümmü dayanamıyorum. :) Ondan önce pxn p5 8k almıştım. N11'de hala var satışı yakın fiyat ve bu fiyata 8k poll rate olan başka bir cihaz yok. Alternatif arayanlara tavsiye ederim tam...
  2. 4

🔥İndirim 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

1900 den aldım ama olsun çok kaliteli görünüyor kutu içeriği yeter. Evde 5 tane gamepad oldu. An itibariyle 2100 olmuş
  3. 4

🔥İndirim İncehesap.Com | Gecenin Yıldızı | 28 Ağustos 2026

Ürünlerin hiçbiri ucuz/olmadığı gibi büyük çoğunluğu da kazık.
  4. 4

🔥İndirim Apple Macbook M5 Pro 24/2tb 18 CPU ve 20 GPU 141.958 ₺🔥

141 bin lira vereceğim cihazda ram 32 bile değil. Fiyat yanıyor yanıyor alayım da cebim de yansın. Bir son kullanıcı bu mac cihazlara neden bu kadar para verir bilmiyorum. Yemişim işlemcisini. Yani çok özel bir sebebi olması lazım video işleme yapıyorumdur içerik üretiyorumdur yüksek işlemci...
  5. 4

🔥İndirim Samsung Hw-B650d/Tk 3.1 Kanal 370w Soundbar 6.647₺ (Stok Geldi)

Teknoloji mağazalarında çalışırken Samsung ile LG nin bütün ses sistelerinde arada müzik çalıyorduk da yüksek ses ve bas tamam okey, ama kalite başka bir şey ya bir şey eksik diyorsun abi. En kötüsünden bile olsa bir sony açıyorsun, işte abi diyorsun o eksik şey burada.
  6. 4

❌İndirim Bitti! Xpg 48gb (2x24gb) Lancer Silver Rgb Ddr5 8400mhz Cl40 16.449 TL

VatanınYalan stoku saniyesinde tükendi gösteriyor alınamıyor
  7. 4

❌İndirim Bitti! Asrock Radeon RX 9070 XT Web'e Özel 36.700 TL

Vatanın bu taksit politikasından nefret ediyorum ya aylardır paradan başka karta 6 taksit yapmıyor ülkenin en rezil bankası
  8. 4

🔥İndirim Migros Coca Cola Litresi 12tl

Karaktersiz bunlar sudan ucuza bu zıkkımı satıyorlar, üç harfli marketlerde 6-7 liraya satılan yarım litre suyu 20-30 liraya satıyorlar. 20 liraya su olur mu ya? Migros alışveriş yapacağım en son market zinciridir.
  9. 4

❌İndirim Bitti! Gamepower Nama Kablosuz Mekanik Klavye ₺1699

Markayı karalamadan önce ürünü inceleyip hangi özelliğinin kötü olduğu konusunda fikirlerinizi iletin. "Gamepower olunca olmuyor yeaa" demek yetmiyor kusura bakmayın ama bu tür yorumlar beni hiç etkilemediği gibi yapanım da zeka ve önyargı seviyesini sorgulatıyor.
  10. 4

❌İndirim Bitti! Gamepower Nama Kablosuz Mekanik Klavye ₺1699

Klavyenin kalitesi verdiği kalite hissi tartışmasız bu paraya alınabilecek belki de en iyisi. Tek eksiği tuşların saydam olmaması. Rgb var ama tuşların yerini bilmiyorsan karanlıkta anca monitör ışığıyla görebilirsin.
  11. 4

🔥İndirim Türksat Kablonet 4'ü Bir Arada Kampanyası Tarifeleri (1000 Mbps 829 TL)

Sitesinde altyapı sorgulayınca 1000mbps gösteriyor ama kampanyayı hiç bir yerde bulamıyorum hiç bir şekilde seçip ilerleyemiyorum
  12. 4

🔥İndirim Beitong Gamepad İndirimleri Kp20 1.499 TL

n11'den Pxn P5 8k Kablosuz Gaming Controller Kapasitif Joystick, 8000hz Polling, Hall Effect Tetik, 4 Makro Tuş, seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir...
  13. 4

🔥İndirim Claws Luma Air Kablosuz 3 Modlu Lcd Ekran Membran Gaming 719 TL

Trendyol linki hocam. Direkt ürünün sayfasından paylaş diyerek kopyaladım. Bu arada bi referans şeyisi yok linkte. Sadece deneyimledim diye paylaştım.
Geri