Bugün gelen cevabın çevirisi şu: Lütfen, 4. çeyrekte gönderilen başvuru sayısının yüksek olması nedeniyle başvurunuzun şu anda ödeme işleminin tamamlanmasını beklediğini unutmayın. Sabrınız için teşekkür ederiz.
2600 liraya satılan bir ürün nasıl birden fiyatı 1000 lira arttırılıyor ya ben alamıyorum bunu hadi bi kampanya yaptın sınırlı stokla diyelim, 200-300 arttır sonra da anlayalım kaçırdık madem böyle alalım diye. Bazen çok sinir bozucu oluyor bu firmalar ya
Kampanya sorgulama ekranı bu:
https://gigabyte-q4-2025.sales-promotions.com/tr/claim-tracker/?country_promotion=61
Kampanya sayfasının linki de bu (gigabyte e support cevaben benden kampanya sayfasının linkini istemişti)...
Aorus promotion sitesinde her kampanyanın sayfası farklıymış bunu yeni farkettim yeni kampanyadan sorgu yapınca hata veriyor ama bu linkten kampanya durumu sorgulanabiliyor hala:
https://gigabyte-q4-2025.sales-promotions.com/tr/claim-tracker/?country_promotion=61
Ben gigabyte e support...
Media Markt teknosa gibi yerler bazen sebebi anlaşılmaksızın bunu kasıtlı yapıyorlar. Hele kendi sitesinde neler yaptı bunlar, ürün stokta görünüyor sepete ekliyorsun ödeme aşamasına gelemiyorsun playstation 5 ler kara borsa olduğu dönemde. Sırf tık almak için. Çok çok kez bir çok ürün için...
Ödeme yapmamak için kullanıcı bilgilerini silecek kadar aşağılık bir firma olamas herhalde. Gigabyte değil mi bu firma? Merdiven altı bir firma mı bu? Ne yapacağız biz şimdi?
İmkanı yok hocam sorun var. Montajda değil belki ama daha önce yaşadığıma benzer bir sorun yaşamış olabilirsin. Biosta işlemci fanı ile ilgili bir kısımda, fanı otomatik algılama ayarı aktifti. Algılıyordu ancak zaman zaman bakıyordum durduk yere sıcaklık 100 dereceleri görüyor. Yani fanı bios...
Ben öyle düşünüyorum. @yakupblt un dediği de mantıklı 32gb ram handikapı var. Bir de 9 taksit müthiş bir avantaj onu da es geçmemek lazım. Ama benim tercihim 45-50 arası 5060'lı laptop. Full hd çözünürlükte max rt gta 5 enhanced dlss mfg x4 250+fps 😂
Vram 8gb olduğu için her ikisinde de, aradaki fark 10 ise 5070 almaya değmez. Bana kalsa 5000 de fark olsa değmez. Çünkü dlss 4.5 ve mfg teknolojileri ile en popüler oyunlarda yani bir çoğunda artık fps sorunu diye bir şey kalmadı. Keşke 5070 in belleğini 12gb yapsalardı.
Bakan açıklama yapmış. Amacımız yasaklamak olmadı falan filan gerekirse düzenleme revize yapılabilir gibilerinden. Bugün resmi gazetede yayınlanan kararın içeriğinde de oyun platformları ile ilgili pek bir şey yok gayet yüzeysel. Gerçi belki de zemin oluşturuyorlardır. Valla oyun kırmızı çizgim...