Ben müzik kalitesini meraj ediyorum. Müthiş bir performans beklemiyorum da en azından ses yüksekliği tatmin edici olsun, ekolayzırlarla bir şeye benzesin yeter
Bu kulaklığın padleri enteresan. Dış tarafı suni deri kulağa değen iç tarafı kumaş.
1790013847
Ben evde resmen gamepower ekosistemi kurdum. Force gamepad, rapid dual 4k monitör, lama rgb mekanik klavye, tüm ürünlerinden oldukça memnunum. Faha önce sonic t80 monitör de kullandım. Dışardan...
Suyu en kazık satan fitmadır migros. Dolaplara sadece 20-22 liralık suları koyarlar. Ucuz markalar çoğu şubede yoktur. Cam şişe su mevzusuna hiç girmeyeceğim onu icat edeni de o fiyatlara satanı normal suyu 15 liranın üzerinde satanı da Allah bildiği gibi yapsın.
Sıcaklık izleme ekranı olarak kullanmak amacıyla tercih ediliyor genelde. Küçük boyutta olması ve kasayamonte edilebilmesi gibi özellikler bunları cazip kılıyor. Genelde type c ile görüntü ve güç aktarılıyor tek kabloyla, karmaşa da olmuyor yanii
Konu zaten ürün paylaşmak için açılmış. Her kampanyada farklı ürünler ve fiyatlar olduğu için bu şekilde olması daha mantıklı. Sence her ürün için konu açılsaydı daha karmaşık ve yorucu olmaz mıydı?
Pxn p5 8k çok iyi bir alternatif 8k hz poll rate ile benzersiz bir fiyatta şu anda n11 üzerinden 2100 tl altına alınabiliyor
n11'den Pxn P5 8k Kablosuz Gaming Controller Kapasitif Joystick, 8000hz Polling, Hall Effect Tetik, 4 Makro Tuş, seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla...
Eşimin çanta takıntısı gibi (30 küsür tane çantası var) bende de gamepad hastalığı başladı. Ucuz ve f/p cihaz gördümmü dayanamıyorum. :) Ondan önce pxn p5 8k almıştım. N11'de hala var satışı yakın fiyat ve bu fiyata 8k poll rate olan başka bir cihaz yok. Alternatif arayanlara tavsiye ederim tam...
141 bin lira vereceğim cihazda ram 32 bile değil. Fiyat yanıyor yanıyor alayım da cebim de yansın. Bir son kullanıcı bu mac cihazlara neden bu kadar para verir bilmiyorum. Yemişim işlemcisini. Yani çok özel bir sebebi olması lazım video işleme yapıyorumdur içerik üretiyorumdur yüksek işlemci...
Teknoloji mağazalarında çalışırken Samsung ile LG nin bütün ses sistelerinde arada müzik çalıyorduk da yüksek ses ve bas tamam okey, ama kalite başka bir şey ya bir şey eksik diyorsun abi. En kötüsünden bile olsa bir sony açıyorsun, işte abi diyorsun o eksik şey burada.