Eşimin çanta takıntısı gibi (30 küsür tane çantası var) bende de gamepad hastalığı başladı. Ucuz ve f/p cihaz gördümmü dayanamıyorum. :) Ondan önce pxn p5 8k almıştım. N11'de hala var satışı yakın fiyat ve bu fiyata 8k poll rate olan başka bir cihaz yok. Alternatif arayanlara tavsiye ederim tam...
141 bin lira vereceğim cihazda ram 32 bile değil. Fiyat yanıyor yanıyor alayım da cebim de yansın. Bir son kullanıcı bu mac cihazlara neden bu kadar para verir bilmiyorum. Yemişim işlemcisini. Yani çok özel bir sebebi olması lazım video işleme yapıyorumdur içerik üretiyorumdur yüksek işlemci...
Teknoloji mağazalarında çalışırken Samsung ile LG nin bütün ses sistelerinde arada müzik çalıyorduk da yüksek ses ve bas tamam okey, ama kalite başka bir şey ya bir şey eksik diyorsun abi. En kötüsünden bile olsa bir sony açıyorsun, işte abi diyorsun o eksik şey burada.
Karaktersiz bunlar sudan ucuza bu zıkkımı satıyorlar, üç harfli marketlerde 6-7 liraya satılan yarım litre suyu 20-30 liraya satıyorlar. 20 liraya su olur mu ya? Migros alışveriş yapacağım en son market zinciridir.
Markayı karalamadan önce ürünü inceleyip hangi özelliğinin kötü olduğu konusunda fikirlerinizi iletin. "Gamepower olunca olmuyor yeaa" demek yetmiyor kusura bakmayın ama bu tür yorumlar beni hiç etkilemediği gibi yapanım da zeka ve önyargı seviyesini sorgulatıyor.
Klavyenin kalitesi verdiği kalite hissi tartışmasız bu paraya alınabilecek belki de en iyisi. Tek eksiği tuşların saydam olmaması. Rgb var ama tuşların yerini bilmiyorsan karanlıkta anca monitör ışığıyla görebilirsin.