Splintex

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Splintex
      Bunu Söylemeye gelmiştim. Hemde Custom iso bulsa Boşta 1 gb ram kullanımı olsun. PC Tepkisi 10 kat yükselir. :D 1773213836 Ve Windowsun bir kötü huyu...
    • Splintex
      Splintex, Bilgisayarım açıldıktan sonra hemen kapanıyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bilgisayar açıldığında yakalayabilirsen işlemci sıcaklığını kontrol eder misin otomatik kendini korumaya alıyor olabilir soğutucuda problem varsa
    • Splintex
      Splintex, Sorunu çözebilene 2k başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam sen dediğimi dene bence, donanımla alakalı bir problemin yok çünkü eski mouseni denediğinde bir değişiklik olmuyor problemin devam ediyor. Daha önce...
    • Splintex
      Windows 10 taş gibi bir işletim sistemi ve stabil şekilde çalışmakta, önerimi dinleyip Windows 10 yüklemek sana bir şey kaybettirmez şu anda maksimum 25...
    • Splintex
      Tamam bende sana 10 yükle diyorum hocam Windows 11 saçma sapan problemler çıkarabilen bir işletim sistemi halen daha ve oyunlar için çok da iyi değil.
    • Splintex
      Windows 10 24h2 sürümü bulabilirsen onunla tekrardan formatla, pro sürümünü yüklemene gerek yok home sürümleri yeterli olur
    • Splintex
      Splintex, Yardım 7800 x3d Sürekli +75 Derece başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Daha az güç tüketerek daha fazla performans almak için yapılan bir işlem Nebi AKGÜN'ün videosunu izleyebilirsin rehber olarak
    • Splintex
      Splintex posted the classified ad Satılık 7800X3D + 9070XT NİTRO+ in TOPLAMA BİLGİSAYAR.
      Sistem tek tek fiyat performans ve premium segmentinde toplanmıştır. Totalde 1,5 TB SSD mevcuttur. İstediğiniz testler yapılıp tarafınıza teslim edilir, 2...
      • 621157891_1959069731631480_7913904119082378254_n.webp
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,271
Üyeler
190,719
Son üye
Emirhan.53