Arama sonuçları: *

1. Splintex

Bilgisayarım açıldıktan sonra hemen kapanıyor

Bilgisayar açıldığında yakalayabilirsen işlemci sıcaklığını kontrol eder misin otomatik kendini korumaya alıyor olabilir soğutucuda problem varsa
  2. Splintex

Sorunu çözebilene 2k

Hocam sen dediğimi dene bence, donanımla alakalı bir problemin yok çünkü eski mouseni denediğinde bir değişiklik olmuyor problemin devam ediyor. Daha önce bu tarz işlemleri yaptığını acemi olmadığını da belirtiyorsun, diğer arkadaşların listesini uyguladığın da ortada söylediğine göre. Geriye ya...
  3. Splintex

Sorunu çözebilene 2k

Windows 10 taş gibi bir işletim sistemi ve stabil şekilde çalışmakta, önerimi dinleyip Windows 10 yüklemek sana bir şey kaybettirmez şu anda maksimum 25 dakikalık bir işlem. Bazen hatanın çözümü en kolay seçenektir, çoğu öneriyi denediğini ama sonuç alamadığını belirtiyorsun zaten. Bundan da...
  4. Splintex

Sorunu çözebilene 2k

Tamam bende sana 10 yükle diyorum hocam Windows 11 saçma sapan problemler çıkarabilen bir işletim sistemi halen daha ve oyunlar için çok da iyi değil.
  5. Splintex

Sorunu çözebilene 2k

Windows 10 24h2 sürümü bulabilirsen onunla tekrardan formatla, pro sürümünü yüklemene gerek yok home sürümleri yeterli olur
  6. Splintex

Yardım 7800 x3d Sürekli +75 Derece

Daha az güç tüketerek daha fazla performans almak için yapılan bir işlem Nebi AKGÜN'ün videosunu izleyebilirsin rehber olarak
  7. 7800X3D + 9070XT NİTRO+
    Closed

Satılık 7800X3D + 9070XT NİTRO+

Sistem tek tek fiyat performans ve premium segmentinde toplanmıştır. Totalde 1,5 TB SSD mevcuttur. İstediğiniz testler yapılıp tarafınıza teslim edilir, 2 aylık bir sistemdir. Raijintek Cratos Lite 850W 80+ Gold Atx 3.1 Pcıe 5.1 / Güç Kaynağı NZXT H5 Flow 2023 Model (Ekstra 2 adet NZXT rgb...
    100,000.00 TRY
  8. Splintex

2 Senelik AMD Radeon Deneyimim

2008'den beri kullanırım giriş orta üst segment çoğu kartını kullandım daha sorun yaşadığımı hatırlamıyorum.
  9. Splintex

❌İndirim Bitti! 🔥Gank 300 TL indirim kuponu(Sınırlı Stok)🔥

Benim yedekte yok diye çektim ya valla
  10. Splintex

❌İndirim Bitti! 🔥Gank 300 TL indirim kuponu(Sınırlı Stok)🔥

Valla çektim bir tane yedekte kalsın ne olur ne olmaz.
  11. Splintex

Kasam 2. el satışta ne kadar eder?

Hayırlı satışlarınız olsun şimdiden tek falso ramlerde zaten, geri kalan sistem genel olarak güzel gözüküyor
  12. Splintex

🔥İndirim NZXT H7 Flow RGB'SİZ Bilgisayar Kasası 4.952TL

Kendi yetkili satıcısında 3x120mm olduğunu belirtiyor, incehesapta 2 adet olduğu yazıyor hocam. Yanıltmak gibi olmasın, egzoz fanı mevcut değil yüksek ihtimal görseldeki 3x120mm fanla gelir. Youtubeden kutu açılış videolarını izlerseniz daha iyi olur. Gerçi 2 fanla da gelse alınacak top class...
  13. Splintex

Kasam 2. el satışta ne kadar eder?

Ram cl değerleri aşırı fazla, fiyat araştırırken buna dikkat ederek pay biçin hocam.
  14. Splintex

🔥İndirim NZXT H7 Flow RGB'SİZ Bilgisayar Kasası 4.952TL

NZXT bir dünya markası ya, akvaryum vs alınacağına gözünüz kapalı satın almanız gereken bir kasa. Hava sirkülasyonunu efsane yapıyorlar
  15. Splintex

70.000₺ Sistem Önerisi

Valorant vs ise önbelleği fazla olan bir işlemci tercihi daha doğru olacaktır. 7800x3d 5060ti da güzel bir kombinasyon oluşturur. En kötü ileride ekran kartını satıp daha üst model tercihinde bulunur
  16. Splintex

70.000₺ Sistem Önerisi

Gpu’yu değiştirin hocam 5070 koyabilirsiniz 9070 XT yerine. Bir de arkadaş ne olarak kullanacak 4k mı istiyorsunuz 2K yeterli mi bunlara karar verirseniz işlemciden kısıp 5070 Tİ zorlanabilir
  17. Splintex

70.000₺ Sistem Önerisi

İmzamda bulunan sisteme parça parça bakabilir misin hocam eğer belirlediğin bütçene uyuyorsa ben memnunum sistemden alabilirsin aynısını
  18. Splintex

135.000 tl ye topladığım sistem sizce. Nasıl

Adamın sistemini kötüleyen bir yorumum yok, arkadaş görselliği daha çok düşünüyordur yatırımını ona göre yapar göze hitap etmesi önemlidir. Benim için kasayı masanın kasa bölümüne koyduktan sonra aç kapadan ibarettir görselliğe önem vermem içindeki parçaları düşünürüm bu kişiden kişiye tamamen...
  19. Splintex

Anakart: Asus Rog Strix B850-A wifi 7 İşlemci: Ryzen 7 9800x3d Ekran kartı: Gaınward Geforce RTX5080 Phoenıx 16GB Gddr7 256BIT Gaming Ram: XPG 32GB (2x16GB) Lancer Beyaz DDR5 6000MHz CL30 1.35V RGB PC Ram Ssd: XPG Mars 980 Blade SMAR-980B-2TCS 2tb 14000/13000MB/S Pcıe GEN5X4 M.2 SSD Disk Kasa...
  20. Splintex

Yok yok senlik bir konu değil zaten hocam diğer arkadaş hem ''kötü yorum'' olarak algılamış hem de 5080li sistem nasıl sadece ikinci el ve yurt dışı parçalarla dizilir diye düşündü onu anlamadım sadece 1765344769 Parçaların linkini isteyeyim tekrardan ileteyim hocam gün içerisinde, arkadaş...
Geri