Arama sonuçları: *

1. K

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

bu yüzde 20 indirimi fln nasıl yaptın :D bana vermediler
  2. K

İdarelik laptopta Celeron ve AM6-9 işlemci alınır mı?

10 yaşında bireye ders videoları ve Word-PowerPoint için laptop bakıyorum.2.el temiz cihazlara biraz göz gezdirdim cihazlar genel olarak 4 GB RAM ve Intel Celeron, AM6-9 işlemci bulundurmakta bu işlemci ve 4 GB RAM seçeneğinde Opera Google gibi sekmelerde kasma donma yavaşlık gibi sorunlar yaşar...
  3. K

Çözüldü✓ İ5 12400f vs ryzen 5 5600

Mercedes mi bmw mi sorusu gibi ikisinin de çok hafif farkları var.hangisi ucuz ise onu al uçurum fark yok aralarında.
  4. K

ikinci el monster alınır mı ?

Böyle bir bütçe ile kütüphanede kullanacaksan m1 macbook al
  5. K

Arabada akıllı telefonsuz Spotify'dan nasıl şarkı dinlerim

Aracım teknolojik bir araç değil. Şimdiye kadar dönüştürücü aparat ile teybe Bluetooth ile bağlanıp Spotify'dan şarkı açıyordum. Akıllı telefonu biraz hayatımdan çıkarmam gerekecek ve araçta akıllı telefonsuz Bluetooth ile nasıl şarkı dinleyebilirim. Flash belleğe şarkı atmak istemiyorum.
  6. K

Rtx 4060lı sistem Macbook air m2 takas mantıklı mı

8 ramli model hocam mlsf 16 ların fiyat çok yüksek
  7. K

Sistem güzel fakat işimi görmüyor dışarı kullanıma uygun bir şey arıyorum işin açığı.
  8. K

Bende rtx 4060 r5 5600 165 hz li sistem var garantisi 1.5 yıldan fazla,alacağım cihaz macbook air m2 baz model ve garantisi bu ay bitmiş.sizce bu takas mantıklı mı.
  9. K

iphone 15 mi yoksa 16yı beklemek mi?

16 da hangi sistem olmuyacak hocam anlatır mısın
  10. K

Çözüldü✓ Si̇zce Hangi̇ Si̇stemi̇ Almaliyim ?

Tabii stock soğutucu ile sakın kullanma
  11. K

Gamepower Vivid V80 27'' 0.5 MS 280 Hz alınır mı?

280 hz game power = 60 hz asus kalitesi diyim anla hocam.evet öldüm bittim kadar kötü bir marka değil ama monitör göz sağlığı ve göz zevki açısından önemli bir etken o yüzden kaliteli markalara yönelmeniz daha sağlıklı
  12. K

Çözüldü✓ Si̇zce Hangi̇ Si̇stemi̇ Almaliyim ?

2.sistem daha mantıklı geldi.
  13. K

Sistemi Mi Satmayı Düşünüyorum Ne Kadar Eder Sizce?

İlanlara çoğu kişi bilinçsiz fiyat yazıyor sonu hüsran.Moni li 17 18 19 a satarsın.
  14. K

Gamepower 24'' Bull T10 Youtubeda Sıkıntı Çıkarıyor

Amazon iade yapar.Gp de evet alt seviye bir marka ama soğutacak kadar değil
  15. K

1000 TL klavye önerisi

%60-65-70 tarzı klavye önerilerinizi bekliyorum. RGB ve red switch tercihim. Bütçe 1K daha üstü olmaz. Teşekkürler.
  16. K

İphone 11 hala alınır mı?

Marka bağımlısıyım cebimden çıkarınca egom tatmin olur diyorsan alınır gündelik işleride yeterince görür ama aynı fiyata daha performanslı cihazlar var.
  17. K

E-fatura görüntüleme

fatura no gözüküyor hocam 1719442951 e faturası elimde,fatura no faturayı kesen firmanın bilgileri ve ücret yazıyor.Alıcının bilgileri blurlu ama
  18. K

E-fatura görüntüleme

Dostlar 1.5 sene önce 2. el monitör almıştım ve şu an bozuldu garantisi devam ediyor, fakat aldığım kişi bana faturayı belirli yerleri blurlayarak atmış. Alınan yerin vkn, fatura no ve ödenen hizmet tutarı gözüküyor ve sorgulama yaptığımda faturanın doğruluğuna kavuşuyorum. Bu bilgilerle fatura...
  19. K

R5 5500 Kule Tipi Önerisi

Hocam peki bu darkın fan sesi ne durumdadır rahatsız eder mi , yoksa ucuza performanslı soğutucu alıyorsun birde sese takılıyorsun mu dersin
  20. K

R5 5500 Kule Tipi Önerisi

S200 tg kasama uygun olur mu hocam attığınız kule tipi
Top Bottom