Beklemeye gerek yokarkadaşlar iphone 15 almak istiyorum ama eylül ayındada iphone 16 lansmanı olacak ön sipariş verip iphone 16 almak mı yoksa şimdi 15 almak mı sizce?
android alma imkanım yok apple ekosistemim varBeklemeye gerek yok
S24+ FE al geç
16 da hangi sistem olmuyacak hocam anlatır mısın16 bekle ben bekliyorum cünkü 15 i ve 14 ü ucuzdan yurt dısından alanlar aldı artık o sistem 16'da olmucagı icin 16 beklemek iyi
İphone 14 pro max ve iphone 15 ile pek fark yok. 16'da da öyle olur diye düşünüyorum.android alma imkanım yok apple ekosistemim var
kayıt parası ucuzken 14 ve 15 i kayıt ettirip kullananlar oldu suan öyle uygun kayıt parası olmadıgı icin 16'yı herkes alamıcak bundan bahsediyorum16 da hangi sistem olmuyacak hocam anlatır mısın
bende öyle düşündüm ama 15 pro maxin şuan ki fiyatıyla çıkış yapar ise 16 pro max zararda olacağımİphone 15 pro max alıp 16 çıkınca satıp üstüne koyabilirsin
Telefonda oyun oynayacak mısın?bende öyle düşündüm ama 15 pro maxin şuan ki fiyatıyla çıkış yapar ise 16 pro max zararda olacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok bir zamanda yok ön siparişte alırım en iyisi
Hocam 16'nın sonbaharda çıkacağı tahmin ediliyor o zamana kadar bekleyebilirseniz bekleyin yoksa 15 pro max alın geçinhayır gündelik olarak kullanacağım ama uzun yıllar bir daha telefon alma niyetim yok en azından 3-4 sene için
genelde eylülde çıkıyor iphoneler eylüle kadar bekleyeceğim mecburHocam 16'nın sonbaharda çıkacağı tahmin ediliyor o zamana kadar bekleyebilirseniz bekleyin yoksa 15 pro max alın geçin