• I
      innata, Sistemim Restart Atmaya Başladı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      ramleri expodan çıkar. restart ların kesildiğini görürsen, ramleri kontrollü artırarak nerede restart başladığını tespit edip o sınırın altında tutabilirsin...
    • I
      innata, Maksimum 1.9 Milyona Araba Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      golf genç yakışıklı kardeşlerimiz için
    • I
      innata, Merhaba bu bisiklet alınır mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      https://www.akakce.com/bisiklet/en-ucuz-belderia-28-jant-tek-amortisorlu-fiyati,568613550.html...
    • I
      innata, Ekran kartı driver crash başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bende 9700 GRE var. Normal çalışıyordu ama sürücü 26.3.1 e geçince çökmeler başladı. Önce sürücüden olduğunu anlamadım. Format attım. Yine çöktü. Sürücüden...
    • I
      innata, Anakartımdaki Tuhaflık başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Kapasitörler elektrik depolar. Işıkların yanıp sönmesi kapasitörde depolanmış elektriği kullanmasından kaynaklanıyor.
    • I
      innata, Gıbırnet dns değiştirme başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      sitelerine giriş yaparak aile profilini kapatıp tekrar dene bakalım.
    • I
      innata, Fanlar eşit dönmüyor. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      fan kablosu 3 pin is DC ayarla biostan, 4 pin ise PWM ayarla. Molex ise zaten tam hız çalışır. yapay zeka ile bu konuyu yazışarak yardım al.
    • I
      innata, MONİTÖR KARARSIZLIĞI başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hangisini seçersin bilmem ama yeni aldığını kız arkadaşına ver. En iyi upgrade bu şekilde olur.
    • I
      innata, MONSTER ARYOND A32 MONİTÖR İKİNCİ ELDEN 4K FİYAT başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Şu an kullanıyorum. ---Eski model baya. Siyah bulaması var. O fiyata da alınmaz. +++Renkler capcanlı. Bu kadar canlı renkli ekran hiç kullanmadım.
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,723
Üyeler
198,182
Son üye
celeste
Geri