innata isimli üyenin son içerikleri

1. I

Merhaba bu bisiklet alınır mı?

https://www.akakce.com/bisiklet/en-ucuz-belderia-28-jant-tek-amortisorlu-fiyati,568613550.html https://www.akakce.com/bisiklet/en-ucuz-camp-trekking-28-jant-gri-mor-fiyati,639313845.html
  2. I

Ekran kartı driver crash

Bende 9700 GRE var. Normal çalışıyordu ama sürücü 26.3.1 e geçince çökmeler başladı. Önce sürücüden olduğunu anlamadım. Format attım. Yine çöktü. Sürücüden olduğu anladım. 26.2.2 ye geri geçtim ve düzeldi.
  3. I

Anakartımdaki Tuhaflık

Kapasitörler elektrik depolar. Işıkların yanıp sönmesi kapasitörde depolanmış elektriği kullanmasından kaynaklanıyor.
  4. I

Gıbırnet dns değiştirme

sitelerine giriş yaparak aile profilini kapatıp tekrar dene bakalım.
  5. I

Fanlar eşit dönmüyor.

fan kablosu 3 pin is DC ayarla biostan, 4 pin ise PWM ayarla. Molex ise zaten tam hız çalışır. yapay zeka ile bu konuyu yazışarak yardım al.
  6. I

MONİTÖR KARARSIZLIĞI

Hangisini seçersin bilmem ama yeni aldığını kız arkadaşına ver. En iyi upgrade bu şekilde olur.
  7. I

MONSTER ARYOND A32 MONİTÖR İKİNCİ ELDEN 4K FİYAT

Şu an kullanıyorum. ---Eski model baya. Siyah bulaması var. O fiyata da alınmaz. +++Renkler capcanlı. Bu kadar canlı renkli ekran hiç kullanmadım.
  8. I

Bellek kullanımını azaltan algoritma çıktı

TurboQuant adlı büyük dil modellerinin bellek kullanımını 6 kat azaltan algoritma çıkmasının ardından bellek üreticilerinin hisseleri sert düştü. Bellek fiyatlarında düşüşler başlayabilir.
  9. I

Annem için 10.000₺ Telefon önerisi

a101 den realme 12 lite
  10. I

10 Bin TL Civarında Telefon Önerisi

a101 den realme 12 lite
  11. I

Çözüldü✓ M2 SSD yi nasil sökeceğim

saat yönüne veya tersine döndür. dönmüyorsa zorlama. anakartın kitapçığında yazar.
  12. I

Hisse alıp satmaya nasıl başlarım

Şirketlerin mali tablolarını incelemelisin.
  13. I

Steam topluluk mağazasına giremiyorum 3 gündür

Bende de böyle. Ülkemiz steami engelleyemeden steam bizi engelledi galiba.
  14. I

Masada 80 derinlik fazlamı

60 lık masada klavyeyi de masanın üzerine koyunca ekranın dibine girmiş olursun. gözün bozulur.
  15. I

KİLO ALAMIYORUM YARDIM EDİN!

Kurt falan mı var ki
Geri