Arama sonuçları: *

1. Deepied

Logitech Superlight 2 Turuncu ışık yanma sorunu!

Selamlar Yeni logitech superlight 2 mouse aldim ve sarj, full yesil yanıyor hareket ettirince ve sonra turuncu yanip sonuyor! anlamadım beni rahatsiz etti neden yandigini bilen superlight 2 kullanan biri varsa yardimci olursa cok sevinirim
  2. Deepied

Mousepad olarak ne almaliyim ?

https://klassegear.com/urun/drakonos-longteng-huoyun-%c2%b7-e-sports-oyuncu-mouse-pad/ https://klassegear.com/urun/outlet-black-%c2%b7-mpc480-%c2%b7-e-sports-oyuncu-mouse-pad-48x40-baski-hatali-2/ https://klassegear.com/urun/siyah-longteng-huoyun-e-sports-oyuncu-mouse-pad-48cm-x-40cm/ bunlar...
  3. Deepied

lınk atabılırmısın 1728928286 bırde wraıth ın mousepadlerı cok ılgımı cektı onlar guzelmı alınır mı? ?
  4. Deepied

sagolasın kral eyvallah
  5. Deepied

hybrid nasil oluyor kral anlatirmisin ? 1728926786 almısken tam premimum almak istiyorum 1k gozumden cıkardım yanı 1728926819 ben kucuk ıstıyorum kral
  6. Deepied

kucuk olsa daha guzle olur kral bu cok buyuk sadece mouse ıcın olanı olsa daha ıyı
  7. Deepied

Merhaba Logitech Superlight 2 kullanan birisi olarak mousepadım cok eski hiç kaymıyor ve boyle guzel bir mousea guzel bir mouse pad almak istyorum! Mouse pad onerilerinde bulunursaniz cok sevinirim :d
  8. Deepied

Gamepower Fujin Pro alınır mı?

kullandımkı konusuyorum sen bılırısın al kendın gor
  9. Deepied

ben sadece gamepowera bulasma dedım gerı kalanını bılmıyorum
  10. Deepied

bence hıc gamepowere bulasma derım bende herkesın dedıgıne aldırıs etmedım sonra bı aldım rezalet cıdden gamepowerın hıc bır ekıpmanı alınmaz bana gore
  11. Deepied

LOGITECH klavye olarak hangısını almalıyım ?

Selamlar Tum ekıpmanlarımı tekrardan dızıyorum ve klavyede cok takılı kaldım. Logıtech SE almayı dusunuyordum normalde herkes cok kronık arızası fılan var dedı varmıdır alınır mı? kullanan varsa yardımcı olursa sevınırım! Logıtech G PRO gozume kestırdım o nasıldır kullanan varsa yazabılırse...
  12. Deepied

gamepower pısmalıktır bende fujin vardi hıc guzel degıl bulasma derım cızırtı yapıyor
  13. Deepied

LOGITECH - Kulaklıklar arasından hangısını almalıyım ?

neyden bahsedıyorsun hyperx cloud 3 mu ?
  14. Deepied

olur kucuk olsun sıkıntı degıl
  15. Deepied

logıtech olmasını ıstıyorum ondan kral 733 alıcam sanıırm belkı cılgınlık yaapr g pro x de olabılır :d
  16. Deepied

yok kral logıtech olucak tum ekıpmanları oyle almayı dusunuyorum 1727524361 ınce tus yapısı var onada baktımda pek sevemedım benlık degıl
  17. Deepied

ne mesala logıtech olarak hangısını bulabılırım tkl kucuk klavye ıstıyorum ?
  18. Deepied

g pro x 2 de cok pahalı be kral bende g733 almayı dusunuyorum ınsallah belkı delılık yapıp g pro x 2 alabılırım taksıtle :d
  19. Deepied

logıtech almak ıstıyorum tum ekıpmanları logıtech cekıcem oyuzden olsa daha guzel olur 1727523252 pekı kral g pro x 2 veya g pro x almama gerek varmı g733 yetermı ?
  20. Deepied

nasıl sence alınmalımı 3k daha fazla verıp g pro x e gecılırmı sence ? ne zamandır kullanıyorsun ?
Top Bottom