Neler Yeni

Gamepower Fujin Pro alınır mı?

Deepied

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Sadık
Bu bütçe de başka alınacak bir şey yok ama
Pro versiyonunda düzeltilmiş sanırım sorun
bence hıc gamepowere bulasma derım bende herkesın dedıgıne aldırıs etmedım sonra bı aldım rezalet cıdden gamepowerın hıc bır ekıpmanı alınmaz bana gore

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bence hıc gamepowere bulasma derım bende herkesın dedıgıne aldırıs etmedım sonra bı aldım rezalet cıdden gamepowerın hıc bır ekıpmanı alınmaz bana gore
Ne alayım o zaman söyler misin

Deepied

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Sadık

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ben sadece gamepowera bulasma dedım gerı kalanını bılmıyorum
Gerisini bilmeden neye göre konuşuyorsun? Bu fiyata alınabilecek başka bir şey yok mecbur alacağız

The Semih

80+ Gold
Gerisini bilmeden neye göre konuşuyorsun? Bu fiyata alınabilecek başka bir şey yok mecbur alacağız
Kanka abartıyorlar gerçekten, bak ben hyperx felanda kullandım emin ol pahalı kulaklıklarla F/P nin arasındaki en büyük fark konfor. kulaklığın bezleri deri olmadığı için kulakları uzun kullanımda ağrıtmıyor. Bunların dışında ses kalitesi mikrofon kalitesi 1500 TL kulaklıkla 3500 TL ile arasında uçurum yok kendim test ettim bak birinden duydum demiyorum. Bütçen kısıtlıysa bu fiyata alınacak en iyi kulaklık Kizaru pro. Zaten parası olan adam gitsin Wireless alsın.

ZvDx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Çağan
Kanka abartıyorlar gerçekten, bak ben hyperx felanda kullandım emin ol pahalı kulaklıklarla F/P nin arasındaki en büyük fark konfor. kulaklığın bezleri deri olmadığı için kulakları uzun kullanımda ağrıtmıyor. Bunların dışında ses kalitesi mikrofon kalitesi 1500 TL kulaklıkla 3500 TL ile arasında uçurum yok kendim test ettim bak birinden duydum demiyorum. Bütçen kısıtlıysa bu fiyata alınacak en iyi kulaklık Kizaru pro. Zaten parası
hocam o zaman sence gamepower medusa alınır mı? 1k ya

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Deepied

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Sadık

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
kullandımkı konusuyorum sen bılırısın al kendın gor
Çevremde bir çok kullanan oldu markayı, genel olarak ses kalitesi vs. iyi ama malzeme kalitesi pek iyi olmadığı için uzun ömürlü değil diyorlar

ZvDx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Çağan
Çevremde bir çok kullanan oldu markayı, genel olarak ses kalitesi vs. iyi ama malzeme kalitesi pek iyi olmadığı için uzun ömürlü değil diyorlar
doğru mesela tanıdığımın gamepower medusa kulaklığı var 4 yıl götürdü ses donanımı olarak bir kayıp yaşamadı cihaz ama pedler soyuldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,005,162
Üyeler
159,280
Son üye
Senzou