sadece amazon ve hepsiburadanın kendi satıcı olduğu teknolojik ürünleri alıyorum neredeyse yada test ederek ikinci el alıyorum bazı firmalardan çok kendime...
böyle yapan firmalarla 2 ölü piksel bişey olmaz diyip geçmek yerine uğraşıp hakkınızı aldığınız için teşekkür ederim çok sevindim ,
insanları sadece...
İncehesap yardımcı olur genelde size nasıl olmamış şaşırdım. Daha geçen gün gamepower sonic t80 27 inç monitör satın aldım. Masaya sığmadığı için iade...
onu diyen çalışan uğraşmamak için diyor , yoksa bakın sadece bir tane çizik bile fabrikasyon hatası olduğunu kanıtlarsan sıfırı ile değiştirmek zorunda...
hem adaşım hem hemşerim adına sevindim . monitör alınca dualar eşliğinde paketi açıyorum birde ölü pixel falan çıksa gelde aylarca bekle eski monitör ile...
Adına sevindim dostum haklı olduğun her konuda hakkını ara
1779547830
Dostlar bilginiz olsun görseli indirin kaydedin lazım olacaktir size bu tarz durum...
Aynı monitörü hepsiburadadan aldım onda da ölü pixel vardı, hepsiburada iade aldı fakat incehesap inatla kabul etmedi. şimdi extra bilirkişi ücreti ve...
4-5 kez kayıt açtım maalesef yardımcı olmadılar.
1779547499
Yargıtay kararı var 1 tane bile olma ayıplı mal diye geçiyor. şimdi extra bilirkişi ücreti ve...
Merhaba Arkadaşlar,
İncehesap üzerinden satın almış olduğumda üründe ölü pixel vardı, birden fazla destek kaydı oluşturmama rağmen incehesap yetkilileri...