Hocam birde konusunu açacağım ama yine de size de sorayım ssd konusunda yardımınız isteyeceğim
Bende şuan MSİ SPATİUM M371 m2 500gblık ssd var ve yükseltmek istiyorum toplam en az 1tb veya 1.5tb olmasını istiyorum
Sizce SATA 500gb veya 1tb bir model mi alayım Msi 1tb SATA SSD 2200tl civarı ve...
Merhaba bende 16gb 2x8 ram var ve anakartımda 2 slot var 32gb rame geçmek istiyorum. şuanki ramler goodram cl18 3600mhz ddr4 ramler bunları 2.elde satsam ne kadar eder satarkenki satın alan kişi bunların sağlıklı çalıştığını nasıl test edicek vs sorularım var?
bir slotu 8gb diğer slota 32gb ram...
arkadaşlar aoc 24G42E ve 27G42E modelleri arasında kaldım biri 24inc biri 27inc
normalde 24inc kullanıyorum ama iki model arasında 700tl fark var o yüzden 27inc de bi düşünmeye başladım.
oyun oynayacağım zamanlar genelde fps oyunları oynuyorum onun dışında yayın izliyorum veya video editliyorum...
hocam öneriniz için teşekkür ederim
konuda bahsettiğim aoc monitör buydu
bu modelin 24inc ve 27inc olan modelleri arasında kaldım. arada 700tl fark var
normalde 24inc kullanıyorum ve oyun oynayacağım zaman fps veya rekabete dayalı oyunlar oynuyorum. 27inc alırsam çok sorun yaşar mıyım
arkadaşlar benim bulduğum modeller bunlar
aradığım şey renk kalitesi doğru verebilmesi ve ekran kalitesi. fps oyunlarıda oynayacağım ama bu özellikler benim için daha önemli. ıps olsun
5000-5500e kadar çıkabilirim
normlade 5300tlye aoc monitör vardı ama o modelin stoku bitmiş...
arkadaşlar max 6kya kadar monitör önerebilir misiniz
fps oyunları oynayacağım ama renkleri doğru vermesi, ekran kalitesi benim için daha öncelikli.
ips olsun. kavisli olmasına gerek yok.
24-25inc yeter. pivot olmasına gerek yok.
Benim bulduğum modeller bunlar.
önerilerinizi bekliyorum...
sitede geziyodum bu konu hakkında. çoğu konuda bu monitörden de bahsediliyor
https://www.itopya.com/aoc-24g42e-24-180hz-05ms-hdmi-dp-adaptivesync-hdr10-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u28299?srsltid=AfmBOooxojFVaQYo
arasında kaldım
Tamam hocam ğstğnde cpu yazanı taktım şimdi cuk oturdu
1720479100
Ya olm dalga geçmeyşn ilk defa pcnin içini ciddili söktüm şakasız belki de 6 saattir uğraşıyom
Arkadaşlar fotoğraftada da olduğu gibi sol taraftaki pini rahatlıkla takıp çıkarabiliyorum ama sağdaki zorla takmaya çalışırken yarıda kalıyor, üstüne çıkarırken bile zorlatıyor.
Ne yapmam lazım düzgünce takabilmem için?
Arkadaşlar AirPods Pro 2. Nesil almayı düşünüyorum.
Apple Store'da 9300TL
MediaMarkt'da 7500TL
Apple'dan alırsam garanti, iade gibi işlemlerde hiçbir sorun yaşamayacağımı biliyorum ama MedaiMarkt ile aralarında 2000TL fark var.
MediaMarkt'dan alırsam ileride kulaklıkla ilgili sorun yaşadığımda...