umtb
80+
Büyük ihtimal orjinal değil bilgim yok o konuda ama paylaşayım dedim her halükarda çok uygun kendime bir tane aldım.İlk kullanıcı indirimine özel
No mic normal böyle olması gidin orj satıcıdan alınBüyük ihtimal orjinal değil bilgim yok o konuda ama paylaşayım dedim her halükarda çok uygun kendime bir tane aldım.İlk kullanıcı indirimine özel
Alıntıyı görüntüle
Hocam bilmediğimden soruyorum bu markanın ürünlerinin diğer markalaran ayıran şey nedir?No mic normal böyle olması gidin orj satıcıdan alın
Alıntıyı görüntüleKZ EDX PRO 1DD dinamik sürücü kulaklık HIFI bas müzik kulaklık spor gürültü iptal kulaklık KZ EDXPRO ZSTX ZSN PRO ZAS ES4 SKS - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
benim de bugün elime ulaştı benimkinde cizirti yok caa headphone storeden almistimbu gün elime ulaştı ama beğenmedim kulaklıkda cızırdama var
bende dip ses sorunu veya cızırtı olmadı sizin kulaklıkla alakaı olabilirAlmayın...
Yardım - KZ EDX PRO KULLANAN VARMI?
Arkadaşlar merhaba, Amazon'da kuponum var. KZ EDX PRO almayı düşünüyorum. Oyun için alınır mı? Oyunda kullanan varmı...forum.donanimarsivi.com
benim kulaklık bugün elime ulaştı ama çok kötü kokuyor. Ahır kokuyorbende dip ses sorunu veya cızırtı olmadı sizin kulaklıkla alakaı olabilir
benimkinde koku yok ses olarak da beğendim şahsenbenim kulaklık bugün elime ulaştı ama çok kötü kokuyor. Ahır kokuyor