K Mesh kullanıyorum çok küçük kasa değil rx 6700 xt red devil ekran kartı sıgıyor red devili bilen bilir büyük ekran kartı üretiyor 320mm boyu sıgıyor...
Markadan ziyade model önemli her markanın giriş orta üst seviyo modelleri var mesela Sapphire markasının pulse modeli giriş Nitro+ modeli üst seviyedir ama...
Minecraft dediğin oyunu tuvalete atsın çalıştırır bütçen el verdiğinince temizinden bir şey al geç çok kafaya takma böyle şeyleri. Minecraftta 2k fps alınca...
karta zarar falan gelmez böyle diyip test atmıyorsa garanti bir şey vardır o kartta zaten fiyatını da biraz ucuz tutmuş. 15 dklık furmark testine sokmadan...
o fiyata 4060 alamazsın 10 bin bandında satıyorlar genelde yine sen araştır belki düşer ama alma da bence sana tavsiyem 8 bin civarına AMD RX 6700 XT 12 GB...
750 lik psu da sıkıntı olmaz. O gördüğün 600 anlık değerler her ekran kartında olur. Yük altında 600 çalışmaz korkma çok kafaya takıyorsan undervolt yaparak...
Dead island 2 den sonra oynayınca attan indim eşeğe bindim oldu. Grafik kalitesi daha düşük oynanış yavan ilk oyundan tek farkı parkur mekanikleri ve Türkçe...
Valla ben amd 6000 ve nvidia 3000 bir çok kart kullandım ne amd de ne nvidia da sorun yaşamadım. Amd nin uygulaması daha kapsamlı Nvidia ya göre undervolt...