Hocam KIA Sportage baz pakette kampanya vardı bayilerde. 1.999.000 TL ye C SUV alabiliyorsunuz. Bir bakın derim pazarlık falan belki bütçenize uygun bir...
55C278 almıştım 4 yıl oldu neredeyse. Hala taş gibi sorunsuz çalışıyor. O zamanlar miniled tv ler yaygın değildi tepe seriydi bu. TCL gerçekten çok başarılı...
Aynı monitörü depodan aldım hocam fps oyunları oynuyorsanız yetersiz bir monitör ghosting vs fazla gibi, ama günlük kullanım ve hikayeli oyun tarzı için...
Şu monitörü almıştım Amazon iptal etmişti. Müşteri hizmetlerini aradığımda yanlışıkla iptal edildi tekrar sipariş verirseniz gönderilir dediler. 2 gün sonra...
Tam da benlik bir konu olmuş. Babama orta halli bir cihaz bakınıyorum bir kaç gündür. Fibabankanın alış-gidiş platformu kapanınca 0 faiz taksitli telefon da...
Ürün anladığım kadarıyla ayıplı mal. Yani ilk kullanımdan beridir sorunlu.
6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’a göre, ayıplı mal durumunda...
Dostum büyük geçmiş olsun. Tamir edilmiş başka çözüm bulamazsın gibi. Benzer bir durumu Z790 ROG anakartta yaşamıştım. Ancak ben Hepsiburada üzerinden...
Şu yine stoka girdi bu sefer yakaladım. Bakalım güzelse yedek dursun benim 34 Oled 1 yılını doldurdu garantilik bir durum olursa yedek monitörüm oldu :)