Tgor psu ları 2.elde almak çok daha mantıklı zaten 10 yıl garantisi var. Faturalı kutulu alınabilir. Ben daha önce rog thor 1200 almıştım heliosla güzel bir sistem kurmuştum. PSU kaliteli ama sıfırına bu kadar vermek gereksiz. Parayla sorununuz yoksa alın geçin.
Teşekkürler hocam aslında bu bütçede aradığım güzel bir ses deneyimi. RGB olsun şık dursun derdinde değilim o yüzden kafam karışık yoksa alır geçerdim. Bu bütçede 2+1 80w hoparlörler falan var Logitech falan. Bilmiyorum emin olamadım. Diğer arkadaşların yorumlarını da bekleyeceğim.
Selam arkadaşlar, son 1 haftadır hoparlör arayışındayım. Bu fiyata bu ürün sizce değer mi yoksa çok daha kaliteli 2+1 hoparlör veya optik çıkışını kullanabileceğim samsung lg marka soundbarlara mı yönelsem bilemedim. Siz olsasınız 5-6 bin fiyat bandında bunu önerir misiniz ?
SS ekipman kategorisinde kalite olarak en iyilerdendir hatta Logitech ten bile iyi benim gözümde. Burada bu boş yorumları hayatlarında ss ürünü kullanmayanlar sanırım.
Ben de full size klavye arayışımı F108 Pro ile tamamladım klavye güzel iyi hoş ama kod - formül vb.. yazarken < ve > işaretlerini yapamıyorum. Türkçe Q klavye olmadığı için ayarlardan İngilizceye almam gerekiyor. Z harfinin solundaki tuş yok. Hayatım boyunca Türkçe Q klavyeler kullandığım için...
Selamlar arkadaşlar,
Full size TR Q kablosuz klavye arıyorum. Sanırım manyetik olarak çok fazla seçenek yok. Sessiz mekanik tercih edebilirim.
İla %100 olmasına gerek yok. Multimedya tuşu veya tekerleği olması önceliğim.
Aklımdaki modeller,
Aula F98 Pro
Aula F108 Pro
Başka önerilere de açığım...
Hocam KIA Sportage baz pakette kampanya vardı bayilerde. 1.999.000 TL ye C SUV alabiliyorsunuz. Bir bakın derim pazarlık falan belki bütçenize uygun bir araç olabilir.