Arama sonuçları: *

• Users: Byte
  • Order by date
  1. Byte

Yardım İphone 14 Pro Max pil süresi problemi

Benim 2 yıllık S22 Ultra 1 saatte %15 bile gitmiyor hocam. İnstagram da falan bu şekilde. Bence yeni bir cihaz için normal gelmedi bana. Son yazılım güncellemesi ile ilgili olabilir.
  2. Byte

Sıfır Kia Sportage Alınır mı ?

Görüntü olarak Tucson daha iyi gibi bana göre. Sportage a göre daha heybetli görünüyor. 2023 Model Tucson Elite Plus ı 2500 km kadar kullanmıştım muazzam bir arabaydı. Hele ki o adaptif şerit takip bambaşka keyif. İki araç da güzeldir. Sportage a ısındıysanız alınabilir.
  3. Byte

Çözüldü✓ Thermalrigt sıvı soğutma alınır mı

2 farklı model kullandım hiç sorun yaşamadım. Sessiz, iyi soğutuyor malzeme kalitesi gayet iyi. Şuan thermalright hyper vision 360 ub kullanıyorum i7 14700 ü çok güzel soğutuyor.
  4. Byte

❌İndirim Bitti! Havit fuxi h3 kulaklık 215TL

Kral bedavaya alsaydın bu ne :D
  5. Byte

❌İndirim Bitti! Havit fuxi h3 kulaklık 215TL

ben alırken 13 stok vardı aldıktan sonra bitti :D Ama iptal ederler bence
  6. Byte

FC26 Bypass yapamıyorum

Warez içeriklere destek verilmiyor diye biliyorum hocam. Oyun orjinal değil sanırım ?
  7. Byte

❌İndirim Bitti! GIGABYTE GeForce RTX 5070Ti OC 41.999,00 TL PEŞİN FİYATINA TAKSİT İMKANI

1764459982 Tekrar sepete gir çık yapıcna 41 bin oluyor hocam
  8. Byte

🔥İndirim Razer DeathAdder V3 Pro Mouse 64g 3850₺🔥

Hocam selamlar, 8K HZ ile kullanmak pil süresini çok kısaltıyor diyorlar doğru mudur ?
  9. Byte

🔥İndirim CORSAIR 32GB6000MHz | MP600 PRO 1TBGen4 SSD | 1ST Player 360mm ARGB -15599 TL

Aynen hocam zaten piyasada Samsung, Micron ve SK Hynix var. Bunlar da Yapay zekaya HBM ram üretiyor. DDR ram üretimini neredeyse duracak kadar azalttılar.
  10. Byte

🔥İndirim 🔥Next YE-42020GG4 42" 106 (7.499TL)🔥

Fiyat fena değil ama TV çok iyi değil. Parası kadar işte.
  11. Byte

🔥İndirim CORSAIR 32GB6000MHz | MP600 PRO 1TBGen4 SSD | 1ST Player 360mm ARGB -15599 TL

Nvidia’nın HBM açlığı piyasayı kuruttu hocam. Kriz çok büyümeden çözüm bulurlar umarım RAM fiyatlarına.
  12. Byte

Bu ssd yi 1.5 yıl kadar yoğun kullandım. Sattığımda sağlığı %100 dü. Çok sağlam bir sdd. Fiyat çok makul 3 lü set için. İhtiyacı olan kaçırmasın.
  13. Byte

🔥İndirim VATAN BİLGİSAYAR SEÇİLİ BİLGİSAYAR PARÇALARINDA SEPETTE %20 İNDİRİM

Ya bunun bir cezası falan yok mu ? gerçek indirim mi bu şimdi ? Her firma aynı şeyi yapıyor. İstisna firmalar vardır elbet ama genelde bunu yapıyorlar. Hatta bunu yaparak indirimsiz halinden bile daha pahalı aldatmaca ile satanlar var.
  14. Byte

🔥İndirim Oscoo RGB 32GB (2X16) 6000MHZ CL46 DDR5 - 10.079 TL

Ram fiyatları öyle bir hale geldi ki iyi ki ram ihtiyacım yok diyorum. Acil ihtiyacı olmayanlar ertelesin bence. Ekran kartı parasına dayandı ram fiyatları.
  15. Byte

🔥İndirim Samsung LS43FM700UUXUF M7 Serisi 43” UHD Akıllı LCD Monitör 9999₺

Rekabetçi fps oyun oynamayanlar için bir çok ihtiyaca göre, fiyatına göre çok ama çok uygun bir ürün. Smart özelliği zaten başlı başına bir artı. İçinde Tizen işletim sistemi ile geliyor ve isteyen tv-netflix-primevideo veya youtube içeriklerinde takılır. İsteyen PC ye bağlar 60 hz hikayeli oyun...
  16. Byte

❌İndirim Bitti! SteelSeries Arctis Nova 5X 4.629 TL 3 Taksit

Siyah düz Nova 5 kullanıyorum çok memnunum. Ses kalitesi, uygulaması harika. Sigara içmiyorsanız temiz bakacaksanız beyaz olan alınır.
  17. Byte

❌İndirim Bitti! MSI CYBORG 15 B13WFKG-679XTR 58889₺

Hocam çok da fırsat değil bence.
  18. Byte

Laptop önerisi alabilir miyim lütfen. Gurmeler iş başınaaa

Laptop sıkıntı bizimki can sıkıntısı işte dursun köşede diye bakıyorum ama sürekli prizde takılı kabloyla gezeceksin ısınması da cabası böyle oyun mu oynanır masaüstü candır tabii ki. Erteledim laptop işini
  19. Byte

hocam msi ı ben de düşündüm ama 45w ekran kartı. O yüzden sorunsuz :) Lenovo LOQ larda 105w ekran kartı. Yani daha güçlü.
  20. Byte

17.3 ben de istiyorum da eskisi kadar üretilmiyor ve en tepe modellere koyuyorlar artık. Çok pahalı 17.3 ekranlar. Mecbur 15.6 ya kaldık :) Sana acil lazımsa ilettiğim modeli alabilirsin. Satıcıya sordum sıfır kapalı kutu upgrade edilmemiş yani kutusu açılıp ram takviyesi falan yapılmamış sıfır...
Geri