Arama sonuçları: *

• Users: Byte
  • Order by date
  1. Byte

Nothing Phone 2 (3 TAKSİT) 26.824TL Prime fırsat

Cep telefonlarına taksit nasıl mümkün oluyor anlamadım ?
  2. Byte

🔥İndirim Hepsiburada Efsane Cuma İndirimleri Başladı

Tüm indirimlere ek sepette 400 tl indirim varken bile fiyatları yukarı çektiler. Hepsiburada alay ediyor bizle. Kampanyalı ürüne tıklıyorum 530 TL yazıyor kupon kullanayım dedim. Başka satıcıda aynı ürün 229 TL :D
  3. Byte

🔥İndirim TEMU 🔥 6'LI PWM ARGB Kontrolcülü Kasa Fanı 🔥902,99 TL🔥

https://www.n11.com/urun/zoko-tr-0506-3lu-argb-aynali-blok-3x12-cm-fan-siyah-61679633?magaza=elitgamingtr 2 TANE ALSAN kuponla falan 1400 e falan gelir. Temuyla vergiyle falan hiç uğraşmaya gerek yok
  4. Byte

🔥İndirim THERMALTAKE WATER 3.0 360MM ARGB 2895TL Beleş

Bu fiyata bedava. Çektim 1 tane
  5. Byte

🔥İndirim MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI VATANDA 10.991 TL

Bu anakart o kadar da üst seviye sayılmaz. Hatta ortanın giriş seviyesinde. Tomahawk > Edge > Carbon> Unify > Ace > Godlike diye sıralabilir.
  6. Byte

🔥İndirim MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI VATANDA 10.991 TL

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-z790-tomahawk-max-wi-intel-z790-soket-1700-ddr5-7800mhz-oc-m-2-anakart.html İntel chipset için %32 indirim görünüyor ama genel olarak fiyatlar yükseltilip indirim uygulanmış.
  7. Byte

Vatan'da bilgisayar parçalarında güzel fiyatlar mevcut.

Ben de merak ediyorum alabilen oldu mu ve alanların kargosu geldi mi :)
  8. Byte

Ekran Kartımı Değiştiricem

Kanka büyük bir fark görmek istiyorsan minimum 4060 alman lazım ama o işlemciyi de değiştirmen gerek. Anakart da eski. Bence sen sistemi sat üstüne para koy hazır 4060 lı güncel bir sistem al 18K ya. Zaten tek başına 4060 15K falan.
  9. Byte

🔥İndirim Samsung Oled G6 Monitör 19.308TL(Teşhir)

Tüm teşhirlere aynı açıklama girilmiş. Belki de kutusu açılmış geri iade edilmiş bir ürün de olabilir. Şansınızı deneyin diyeceğim ama büyük bir kusuru varsa fabrikasyon hata değilse iade almazlar. Zaten teşhir olduğu belirtilmiş diye geçiştirirler. Siz bilirsiniz. 5 bin TL fark için bence...
  10. Byte

❌İndirim Bitti! 250 TL VegGieg 8K 60Hz 4K120Hz 48Gbps HDR ARC HDCP Örgülü HDMI 2.1 Kablo 5M kablo

Amazon bu markanın çok fazla çeşitle getirmiş TR ye ama 1 tane micro hdmi yok. Piyasada da yok. Nasıl bulacağım bu kabloyu
  11. Byte

Rtx 3090 mı 4070 mi hangisi alınır

Guru galmadı oğlumuz
  12. Byte

Rtx 3090 mı 4070 mi hangisi alınır

3090 riskine gerek yok. 4070 alın geçin, dlss ve FG açın keyfinize bakın.
  13. Byte

Ekran kartı upgrade önerisi

4070 veya 4070 Super işinizi fazlasıyla görecektir.
  14. Byte

🔥İndirim Samsung Odyssey 240hz 0.03ms 31.6" OLED Monitör 39.999 tl

Yıl sonuna kadar 35 lere iner demiştim geçen hafta. Daha da düşecektir, Acelesi yoksa, zamanı olan beklesin derim.
  15. Byte

Yardım Gaminggentr mağazada peşin fiyatına taksit yapıyor mu?

Bi ara World karta yapıyordu. Şuan peşin fiyatına taksit yapan PC satışı yapan firma yok galiba. Vatan sadece 3 taksit yapıyor peşin fiyatına.
  16. Byte

Yardım Ayarlardan HDR açınca yazılar aşırı keskinleşiyor.

Color Control programı ile HDR Kalibrasyonu yapın, Windows 11 ile yaptığınız renk profilini seçin.
  17. Byte

🔥İndirim Hepsiburada Efsane Kasım Donanım -Bilgisayar Bileşenleri İndirimi (Güncellendi)

Hepsiburadan bir çöp almadım bu kasımda. Fiyatları yukarı çektiler sonra inidirim diye sundular. Bu kasımda favorim n11 ve pazarama oldu. Hepsiburadanın eski tadı yok.
  18. Byte

🔥İndirim TEMU 46 Parça Lokma/Cırcır Takımı 162TL🔥🔥

12 parça bu 46 parça değil bu arada.
  19. Byte

🔥İndirim Ceramical 72cm Çalışma Masası 🔥384 TL

Masamı genişletmek amacıyla alınabilir mi acaba ? Mevcut masamın yerden yüksekliği 72cm. Kasayı koysam taşır mı acaba kasamın dolu hali 35kg falan vardır
Top Bottom