Arama sonuçları: *

• Users: Byte
  • Order by date
  1. Byte

Peugeot 2008 GT vs Opel Frontera GS

Hocam KIA Sportage baz pakette kampanya vardı bayilerde. 1.999.000 TL ye C SUV alabiliyorsunuz. Bir bakın derim pazarlık falan belki bütçenize uygun bir araç olabilir.
  2. Byte

❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 Pro Siyah - 5.083 TL - Amazon Depo

Bu da 5700₺ civarına geliyor düşünen varsa.
  3. Byte

MODARETÖRDEN ŞİKAYETÇİYİM

Allah başka dert vermesin...
  4. Byte

İşcep / Maximum Mobil Samsung Resmi Sitesinde Monitörlerde %10 İndirim Kuponu

G65B yi dün ben denedim 13K ya düşüyordu. Almadım sonradan birisi almış stok yok dünden beri.
  5. Byte

🔥İndirim TCL 55c7k 55 inç Miniled Televizyon - 52.000 TL (Peşin Fiyatına 4 Taksit)

55C278 almıştım 4 yıl oldu neredeyse. Hala taş gibi sorunsuz çalışıyor. O zamanlar miniled tv ler yaygın değildi tepe seriydi bu. TCL gerçekten çok başarılı işler çıkarıyor. 55C278 den geçtiğime değecek bir tv arıyorum bakalım. Hazır değiştirmişken 65 ich mi alsam diye düşünüyorum.
  6. Byte

🔥İndirim TCL 55c7k 55 inç Miniled Televizyon - 52.000 TL (Peşin Fiyatına 4 Taksit)

Arkadaşlar bu bir alt modeli sanırım. Malzeme kalitesi dışında çok fark var mıdır ?
  7. Byte

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Aynen hocam araştırdım almadan önce zaten bu ürün 1 MS GTG bile değil. MPRT olduğu için ghosting kaçınılmaz. Daha çok bölünmüş ekranla çalışırken kullanacağım. Mevcut monitörüm oled zaten onunla da oyun oynuyorum. Bakalım gelsin ne kadar kötü görürürüz :)
  8. Byte

Şu monitörü almıştım Amazon iptal etmişti. Müşteri hizmetlerini aradığımda yanlışıkla iptal edildi tekrar sipariş verirseniz gönderilir dediler. 2 gün sonra yine stok gördüm yapıştırdım. Bu sefer kargoya verildi. Monitör gelince test edip paylaşırım. Beğenmezsem bile yedek dursun. Oled yanar...
  9. Byte

⭐ Amazon'dan Taksit ile Alınabilen Telefonlar ⭐

Tam da benlik bir konu olmuş. Babama orta halli bir cihaz bakınıyorum bir kaç gündür. Fibabankanın alış-gidiş platformu kapanınca 0 faiz taksitli telefon da alınmıyor. Emeğin için teşekkürler @XanthiN Takipteyim konuyu.
  10. Byte

Yardım Sıfır aldığım asus anakart arızalı geldi.

Ürün anladığım kadarıyla ayıplı mal. Yani ilk kullanımdan beridir sorunlu. 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’a göre, ayıplı mal durumunda seçimlik hak tüketicide: Tüketici şunlardan birini seçer: Bedel iadesi (para iadesi) Ürünün yenisiyle değiştirilmesi Ücretsiz onarım Ayıp...
  11. Byte

Yardım Sıfır aldığım asus anakart arızalı geldi.

Dostum büyük geçmiş olsun. Tamir edilmiş başka çözüm bulamazsın gibi. Benzer bir durumu Z790 ROG anakartta yaşamıştım. Ancak ben Hepsiburada üzerinden aldığım için kurulumdan 1 hafta sonra arızalı diye iade ettim. 2 gün içinde iadeyi onaylayıp sıfırını gönderdiler. Bu tarz ürünleri mümkün...
  12. Byte

Benim de iptal oldu hocam ve tekrar stoka girdi. Niye iptal oluyor anlamadım. Depoda kayıp veya sorunlu bir ürün olabilir.
  13. Byte

Şu yine stoka girdi bu sefer yakaladım. Bakalım güzelse yedek dursun benim 34 Oled 1 yılını doldurdu garantilik bir durum olursa yedek monitörüm oldu :)
  14. Byte

🔥İndirim MSI VGA GEFORCE RTX 5070 TI - 49.199 TL * 9 Taksit

Stok bulabilirseniz Palit GameRock da çok iyi. 5070 Ti modelini ilk çıktığında almıştım hala çok serin ve sessiz çalışıyor. En güzel yanı da CW yok. Görüntüsü zaten Nvidia 50 serisinde en iyi tasarıma sahip bana göre.
  15. Byte

🔥İndirim Asus Rog 4k 240Hz Oled Xg27ucdmg Monitör 42826₺!(Amazon Depo)

Widescreen olanlar denk gelmiyor hiç ya alanlar iade etmiyor muhtemelen
  16. Byte

Bu nedir tam anlamadım dışardan gelen kablo

DSL hat bağlantısı gibi duruyor. Telefon hattından modeme DSL bağlamak için.
  17. Byte

Aynen hocam bir de belli başlı ürünler elden ele geziyor. Muhtemelen bu prime 5080 4-5 kere el değiştirdi :D
  18. Byte

Prime 5080 ı 68K ya gördüm de 2.elde hiç heyecanlanmadım bile. İnsanlar hemen çekiyor. Bu çok daha iyi seviye bir kart ve sıfır olarak 69K dan gitti.
  19. Byte

1 aylık pcde görüntü gelmiyor fanlar son ses

Ramlar sorunlu değil. Memtestten geçiyor 6400 de iken. OCCT den de geçiyor. Ama bu sorun oluyor sebebini aylarca araştırdım ve 6200 de mecbur kullanmak zorunda kaldım. Sorun anakart - ram uyumu xmp ile ilgili. Sorun benzer. Tüm Çözüm Önerileri: -Farklı Ram Frekansları denensin. -DDU ile ekran...
  20. Byte

1 aylık pcde görüntü gelmiyor fanlar son ses

Ben şimdi ramlari 6200 den 6400 e çekeyim. Aynı sorunu yaşıyorum. Bu nasıl oluyor peki ? Bazen masaüstünde veya ağırlıklı olarak oyunda birden kitleniyor ekran gidiyor ve tuştan kapatıp açmak zorunda kalıyordum. Sonra log kaydına düşüyor kernel-power. Ben sorunu ramlari 6200 e alarak çözdüm ve...
Geri