Boşver dostum bu arkadaş ağır apple fanboyu ne zaman apple ile ilgili bir söylemde bulunsam olumsuz direkt emoji atıp cevap verme gereği duyuyor. Apple her...
Evet benim bildiğim farkı bu 2 cihaz özelliği onun haricinde 7'nin şarjı daha hızlı bitiyormuş. Ama şuanki aklım olsa 7 alırdım bu özelliği kullanmak...
Alacaksan 5X modelini almanı öneririm bu model PC,PS5,XBOX destekliyor. 5P modelini bilmiyorum ama belki oda destekliyordur. yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum...
Ürünü yaklaşık 1 yıl kullandım gecikme vb olmaması güzel. Malzeme kalitesi olarak hafifletmeye çalışmışlar ama sanki 3D Printerdan çıkmış gibiydi. Ayrıca...
RDR2'yi PS4'te bitirmiş biriyim. Kendini oyuna kaptırınca FPS değerinin fazla önemli olmuyor özellikle bu tarz hikayeli oyunlarda. Ayrıca 30FPS vereceğini...
Sana önerim şu olur. 2 yıl okuyup bitireyim sonra çalışmaya başlarım diye düşünme bence. 2 yılını bitir ortalamanı elinden geldiğince yüksek tut stajını yap...
Ben de sırf 60FPS almak için PS5 varken PS5 Pro ya geçmeyi düşünüyordum ama 30FPS ile PS4'te çok oyun bitirdim oyuna odaklanınca FPS fazla fark edilmiyor...