Beguile isimli üyenin son içerikleri

1. Beguile

Yardım Aynı Anda 2 Cihazdan Ses Alabilen Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar selamlar, bir projem için aynı anda 2 cihazdan tek kulaklıktan ses alabileceğim bir kulaklık arıyorum. PS5'e 2.4 Dongle ile, PC'ye de bluetooth ile bağlanabilen bir kulaklık olabilir. Ama deediğim gibi sesleri aynı anda kulaklığa vermek istiyorum. Bende halihazırda Steelseries Arctis...
  2. Beguile

Cs 2 Müzik Kiti Alma

Evet istersen ana menüde arkaplanda da bırakabilirsin yine gelir ama kesinlikle oynamanı öneririm müzikleri bile yeter
  3. Beguile

Cs 2 Müzik Kiti Alma

Aldım bu senenin başlarında
  4. Beguile

❌İndirim Bitti! Motomax Te %41 E Varan İndirimler

Herman Pro 3'ü almıştım ama muhtemelen bedeni uymayacak. Mağazada denemiştim içime sinmişti ama kime sorsam yazın kullanılmaz dediği için vazgeçtim. Yazın başlayacağım için iade edip Shima Mesh Pro 2 alayım o zaman. Breeze deri olduğu için gözüme çok güzel geldi ama konfor ve güvenliği daha ön...
  5. Beguile

https://www.motomax.com.tr/4riders-breeze-dana-derisi-korumali-yazlik-motosiklet-montu https://www.motomax.com.tr/shima-mesh-pro-2-korumali-motosiklet-montu-siyah Arkadaşlar bunlar nasıldır yaz için kullanacağım henüz motorum yok ekipmanları önden aldım. Hafif tarzı olsun da istiyorum racing...
  6. Beguile

Gta 6 Collector’S Box Tanıtıldı

PS6'da yaparlar
  7. Beguile

1.76'yım eldiveni gidip denemiştim S beden oluyor ellerim küçük. Yazın kullanacağım yağmur-karda kullanmam ama sağlam koruması olsun istiyorum İstanbul Şişli taraflarında kullanacağım. Bu mont yerine ne önerirsiniz?
  8. Beguile

Arkadaşlar nasip olursa seneye ilk motorumu alacağım indirim varken sizce alınırmıı bu set? Pantolon ve ayakkabıyı sonra halledeceğim. Ekle-çıkar dediğiniz ne var?
  9. Beguile

🔥İndirim Duolingo Super Aboneliği 12 Ay ~50 TL (Eneba)

Hayır linke girince zaten premiumsun diyor
  10. Beguile

🔥İndirim Duolingo Super Aboneliği 12 Ay ~50 TL (Eneba)

3 tane aldım uygulandı teşekkür ederim.
  11. Beguile

❌İndirim Bitti! Waspco Protein Bar 24 Adet 311tl

8 tane aldım 4 tane kurabiyeli 4 bitter çikolatalı toplam 1129TL geldi 96 tane tanesi 12TL. Umaırm tadı güzeldir ve skt tarihi 2028 falandır.
  12. Beguile

🔥İndirim Apple iPhone 17 256 GB 84.712₺

Bomboş cihazlar millet kafayı yemiş
  13. Beguile

Steelseries Nova 5 Wireless

Aynı anda hem bluettoh hem 2.4 ile 2 cihaza bağlayabiliyorsun aynı anda ses alıyorsun yani diye biliyorum
  14. Beguile

Evet benim bildiğim farkı bu 2 cihaz özelliği onun haricinde 7'nin şarjı daha hızlı bitiyormuş. Ama şuanki aklım olsa 7 alırdım bu özelliği kullanmak istediğim için.
  15. Beguile

Alacaksan 5X modelini almanı öneririm bu model PC,PS5,XBOX destekliyor. 5P modelini bilmiyorum ama belki oda destekliyordur. yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Bir ara iki cihazda kullanmak istedim ama olmadı 7 versiyonunda varmış bu özellik o canımı sıkmıştı. Onun haricinde mükemmel...
Geri