Beguile isimli üyenin son içerikleri

1. Beguile

❌İndirim Bitti! Waspco Protein Bar 24 Adet 311tl

8 tane aldım 4 tane kurabiyeli 4 bitter çikolatalı toplam 1129TL geldi 96 tane tanesi 12TL. Umaırm tadı güzeldir ve skt tarihi 2028 falandır.
  2. Beguile

🔥İndirim Apple iPhone 17 256 GB 84.712₺

Bomboş cihazlar millet kafayı yemiş
  3. Beguile

Steelseries Nova 5 Wireless

Aynı anda hem bluettoh hem 2.4 ile 2 cihaza bağlayabiliyorsun aynı anda ses alıyorsun yani diye biliyorum
  4. Beguile

Evet benim bildiğim farkı bu 2 cihaz özelliği onun haricinde 7'nin şarjı daha hızlı bitiyormuş. Ama şuanki aklım olsa 7 alırdım bu özelliği kullanmak istediğim için.
  5. Beguile

Alacaksan 5X modelini almanı öneririm bu model PC,PS5,XBOX destekliyor. 5P modelini bilmiyorum ama belki oda destekliyordur. yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Bir ara iki cihazda kullanmak istedim ama olmadı 7 versiyonunda varmış bu özellik o canımı sıkmıştı. Onun haricinde mükemmel...
  6. Beguile

❌İndirim Bitti! Fevel Z1 Paw 3395 Lila 1.111 TL (Kargo +99)

Ürünü yaklaşık 1 yıl kullandım gecikme vb olmaması güzel. Malzeme kalitesi olarak hafifletmeye çalışmışlar ama sanki 3D Printerdan çıkmış gibiydi. Ayrıca sol tuşu bozuldu basınca takılı kalıyor yarım saniye sonra bırakıyor. Ayrıca temiz kullanmama rağmen ortadaki plastik tuş sararma yaptı. Biraz...
  7. Beguile

Ps5 Pro’Ya Geçmek Mantıklı mı?

RDR2'yi PS4'te bitirmiş biriyim. Kendini oyuna kaptırınca FPS değerinin fazla önemli olmuyor özellikle bu tarz hikayeli oyunlarda. Ayrıca 30FPS vereceğini de düşünmüyorum PS5'te 45FPS civarı alırız. Kısacası hiç gerek yok bir PS5 parası daha vermeye.
  8. Beguile

🔥İndirim Koorui 27'' G2721e 320hz 1ms Ips Qhd 2k Pivot 9.899 TL 🔥🔥

Milli KTC monitörden buna geçilirmi 180'den 300e geçmek mantıklımı
  9. Beguile

Üniversite İçin Tavsiyeler

Sana önerim şu olur. 2 yıl okuyup bitireyim sonra çalışmaya başlarım diye düşünme bence. 2 yılını bitir ortalamanı elinden geldiğince yüksek tut stajını yap sonra DGS veya YKS girip bölümüne benzer lisans derecesinde bir bölüme kayıt ol. Önlisansta aldığın dersleri saydırıp yaklaşık 2,5-3 yılda...
  10. Beguile

Ergoflex Ef-354 Bilgisayar Monitör Işık Çubuğu 1399 TL

Çok boş bir şeymiş gibi geldi bana
  11. Beguile

Gta 6 Tüm Konsollarda 30 FPS Garip

Ben de sırf 60FPS almak için PS5 varken PS5 Pro ya geçmeyi düşünüyordum ama 30FPS ile PS4'te çok oyun bitirdim oyuna odaklanınca FPS fazla fark edilmiyor ayrıca konsol FPS'i farklı biraz daha akıcı oluyor
  12. Beguile

🔥İndirim İstanbul-Paris Uçak Bileti 1412₺!

Bagaj veya çanta yok fiyatta bunu da belirtin
  13. Beguile

🔥İndirim Fellas Performance Çikolata Aromalı Whey Protein 525g 🔥 599,00tl

İlk defa protein tozu olarak bunu denemiştim suyla içtim ama midem bulanmıştı
  14. Beguile

🔥İndirim Adidas Terrex Ayakkabı 2.624 TL

Başka kod varmı
Geri