Evet benim bildiğim farkı bu 2 cihaz özelliği onun haricinde 7'nin şarjı daha hızlı bitiyormuş. Ama şuanki aklım olsa 7 alırdım bu özelliği kullanmak istediğim için.
Alacaksan 5X modelini almanı öneririm bu model PC,PS5,XBOX destekliyor. 5P modelini bilmiyorum ama belki oda destekliyordur. yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Bir ara iki cihazda kullanmak istedim ama olmadı 7 versiyonunda varmış bu özellik o canımı sıkmıştı. Onun haricinde mükemmel...
Ürünü yaklaşık 1 yıl kullandım gecikme vb olmaması güzel. Malzeme kalitesi olarak hafifletmeye çalışmışlar ama sanki 3D Printerdan çıkmış gibiydi. Ayrıca sol tuşu bozuldu basınca takılı kalıyor yarım saniye sonra bırakıyor. Ayrıca temiz kullanmama rağmen ortadaki plastik tuş sararma yaptı. Biraz...
RDR2'yi PS4'te bitirmiş biriyim. Kendini oyuna kaptırınca FPS değerinin fazla önemli olmuyor özellikle bu tarz hikayeli oyunlarda. Ayrıca 30FPS vereceğini de düşünmüyorum PS5'te 45FPS civarı alırız. Kısacası hiç gerek yok bir PS5 parası daha vermeye.
Sana önerim şu olur. 2 yıl okuyup bitireyim sonra çalışmaya başlarım diye düşünme bence. 2 yılını bitir ortalamanı elinden geldiğince yüksek tut stajını yap sonra DGS veya YKS girip bölümüne benzer lisans derecesinde bir bölüme kayıt ol. Önlisansta aldığın dersleri saydırıp yaklaşık 2,5-3 yılda...
Ben de sırf 60FPS almak için PS5 varken PS5 Pro ya geçmeyi düşünüyordum ama 30FPS ile PS4'te çok oyun bitirdim oyuna odaklanınca FPS fazla fark edilmiyor ayrıca konsol FPS'i farklı biraz daha akıcı oluyor