Yapımcılar gamepad öneriyor diye bende gamepadle bitirdim. Klavyede denedim ama gamepad öneririm daha rahat her tuş elinin altında olduğu için alışıyorsun kombinasyonlar fazlada olsa.
Arkadaşlar 8000hz kullanabilecek bir bilgisayarınız varmı hiç düşündünüzmü bunu saçma sapan sayılara takılıyorsunuz :D 1000'den sonrası CPU'ya aşırı yük bindiriyor takılmalar fps düşüşleri yaşarsınız ortalama-yüksek sayılabilecek bir pcde. Ayrıca DPI'a da takılanlar çok var aşırı komik geliyor...
Bu paylaşımdan sonraki gün Smile oldum. Operasyonda gerçekten hiçbir acı hissetmedim. Lafın gelişi değil gerçekten hiçbir şey. Sadece lazer atışı yapılırken baskı hissiyatı oluyor. Hiç korkulacak bir şey yok. Operasyon günü ışığa hassasiyet ve birkaç saat yanma oldu sanki soğan yakması gibi. Bir...
Beyler ufak bir trick vereyim CMD yani komut istemini başlatıp bilgisayarı belirli saat sonra otomatik kapatabilirsiniz. Oraya "shutdown -s -f -t 6000" komutunu girin, 6000 yerine tahmini kapatma süresi yazın "saniye" şeklinde olacak. Örneğin şuan Steamde 1 saat gözüküyor bende tahmini indirme...