valla denemedigim sey kalmadi hocam yaa. bu son dediginizi de denedim. cok icime sinmedi monitor. arkadasima opsiyonladim aldigim fiyata. aksama cikariyorum...
Şuan farkettimde aşırı hız ayarını "ultra hızlıya" alınca ekranda renkler birbirine giriyor titreşim falan olmaya başlıyor. Sabit bir renk yada ekranda...
O ayar 210u mu açıyor baktımda gelmemişti 210 seçeneği, ben tepkime süresi falan sanmıştım normalde oc ayarının seçeneği açık yada kapalı olmaz mı bunda o...
Nasıl bi şey hocam o dalgalanma videoda falan gözüküyor mu? Benimde ürün yeni geldi test ettiğim kadarıyla bir sorun gözükmüyor. Sadece aşırı hız ayarını...
İptal eden olabilir gene takip edin, çok sattı çünkü.
1776168279
Valla yan yana güzel fotoğrafını çekme imkanınız olursa burayada atarsınız ufak inceleme...
Benim şuan ki monitörde 2k dell s2721dgf var ama baya uzun zamandır kullanıyorum sanki performansı eskisi gibi değil geliyor ve kullandığım yada aldığım...
Bizde çektik bakalım. Biraz okudum da c3 gelirse daha iyi sanırım ama yine bu fiyata güzel bir modelmiş. Sorunsuz gelirse bide monitör kolu alırız tamamdır
Ben bir ara bunu almayı düşünüyordum sanada atiyim bir bakarsın. Miki var ve type-c olanda ses kartı var tabi ne kadar kaliteli bilemiyorum ama fikir olarak...
Yani bende şuan miksiz kulaküstü + harici mik kullanıyorum ama kulaklık sorun falan çıkarmaya başlasa iem'e geçicem gibi duruyor çok büyük fırsat görüp...