Arama sonuçları: *

1. W

❌İndirim Bitti! Next Start 4K Android TV Box 1239TL

Güzel ya sadece şeyi anlamadım şimdi cihaz 4k falan destekliyor ya bu uygulamalarda falan izleyemiyoruz dimi, televizyonumuz neyse o kadar. Bide twitch kullanıyorsanız bir bakar mısınız böyle kaliteli yayınlarda donma gibi bişey oluyor mu?
  2. W

Evet hocam sonradan baktım kutuda yazıyordu qrıda tarattım oldu. Bende sırf o yüzden iade düşünüyordum
  3. W

Kabloyla ilgisi yokmuşta kumandadan rastgele tuşlara bastım bir şekilde cihazı açtım daha sonra ayarlardan güç tuşunun televizyonu değilde boxı yönetmesini seçtim çözüldü
  4. W

Arkadaşlar benim cihaz 2 gündür çalışmıyor. En son netflixten bişey izleyip kapatmıştım şuan üstündeki ışık kırmızı yanıyor kumandayla falan aktifleştiremiyorum kumandadaki power tuşu televizyonu açıp kapatıyor. Güç kablosunu çıkarıp takıyorum bi süre yeşil oluyor ekranda next smart fln android...
  5. W

Televizyonla alakalı değil mi bu?
  6. W

Bilgim yok valla bende sonradan farkettim kutuda yazıyordu ürünün altına baktım oradaydı qr
  7. W

Ürünün altında 2 qr var biri d smart beyaz olan
  8. W

Cihazın altındaki beyaz qrı telefona okutun
  9. W

Hocam şans işi mi bilmem ben sonradan baktım kutuda yazıyormuş qrı tarattım ürünün altından oldu.
  10. W

Bişey mi dicektiniz hocam boş mesaj atmışsınız
  11. W

Açıklama yoktu ama ürünün altındaki qrı tarattım varmış üyelik. Kutununda üzerinde yazıyormuş ben dikkat etmemişim
  12. W

Hocam şimdi giriş yaptımda yani benim televizyonda 1080p zaten 10 yıllık bişey. 4K izleyebiliyormuyum ki, kalite ayarlama kısmıda yok burada göremiyorum. Açtığım bi filmden söylemem gerekirse 1080pnin üstünde bir kalite gibi geldi bana. 1731509757 Beyler buna chrome yükleyince kumanda ile...
  13. W

Aaa evet şimdi gördüm varmış cidden neyse o zaman iade etmeye gerek kalmadı. Teşekkür ederim bilgilendirme için 🙏
  14. W

Öyle zaten, aslında o yüzden diyorum iade mi etsem diye hem fazla verdik hemde üyelik yok ne bileyim saçma geldi
  15. W

İade edeyim mi beyler çok kararsız kaldım :unsure:
  16. W

Amazondan 1400 olduğu zamanda almıştım 10 gün falan oldu herhalde 9 taksitle 1500e almıştımda öylesine, bu indirimde yanında verilen paketin değeri 500 600 tl falanmış herhalde bunu görüncede iade edesim geldi. En azından sadece ürüne 1500 versem yine iyiydi
  17. W

Razer Deathadder V3 PRO 3392tl amazon

Kablolusu daha hafif yalnız reis o nasıl oluyor
  18. W

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Kupon diye girdik 60 TL kredi aldık🤠 Nasıl alıcaz bu kuponu yav
  19. W

Apexi mi alıcaksınız? Prodan daha mı iyi bu
  20. W

Nasıl alıyoruz hocam özel bişey mi gerekiyor
Top Bottom