kutusu duruyorsa orada nasıl takıldığının resimli gösterisi var onu kontrol ederk sökebilirsiniz
fanın anakarta bağlandıgı kısımda 2 adet vida olması lazım onnları kontrol ettiniz mi ?
bana da uçuk geldi ki uçuk stok fan çok da ses çıkarıyordu o sorunum da ortadan kalktı
reklam almıyorum satıştan pay da almıyorum :) stok fan ile yaptıgım test maximum sıcaklık 91 derece bu fanla 51 maximum fark ortada çok memnunum
Siparişim geldi stock fandan sonra gerçekten ilaç gibi geldi değerleri kendim görmeden inanmıyordumn fakat stok fanıyla 91 DERECE gösteren test bu gün bu fanla birlikte maximum 51 derece gösterdi DEVASA BİR FARK var ortada çok mutluyum şu an :):blobdance::blobdance::blobdance:
ben göremedim led tuşu kasada
1676320615
yaptım bu şekilde bağlı ışıklar yanıyor ama çok sık mod değişimi oluyor ışıklarda ve dıkkatımı fazla dagıtıyor bağlantıları yapılı ama kontrol edemıyorum dediğim gibi
Pili denedim kumandanın KIZILOTESİ muhabbetı gorunuyor telefon kamerasında ama kasada alıcı yok nereye tutulcak kumanda önpanelde rgb ayarı yok sanırım
KUMANDASI VAR RGB LER İÇİN NEREYE TUTCAM DA İŞLEYECEK ANLAMADIM HER YERİNE TUTTUM KUMANDAYI DEĞİŞTİREMİYORUM ÇOK SIK RENK DEĞİŞTİRİP DURUYOR GÖZLERİMİ ÇOK YORUYOR DİKKATIMI DAGITIYOR ÜZERİNE BATTANİYE ÖRTCEM AZ KALDI SİNİRDEN
aynı sorun bende de var ayrıyetten FANLARIN renkelrını degıstıremıyorum kafayı yicem benım kasa
NASIL ÇÖZDÜNÜZ ACABA
1676318245
aynı sorun bende de var ayrıyetten FANLARIN renkelrını degıstıremıyorum kafayı yicem benım kasa
NASIL ÇÖZDÜNÜZ ACABA