Arama sonuçları: *

1. mortemeyn

İş için monitör önerisi UltraWide

Sağol. Bakalım kullanalım. Araştırmaya pek vaktim olamadı. Çalışmam gerekiyordu işime en çok yarayacağını düşündüğümü aldım.
  2. mortemeyn

Msi aldım. Büyük olması beni cezbetti. 2. monitörü sonra alacağım için şimdilik 1 tane olarak bu iyi gibi. Renk doğruluğu filanda çok kötü değil. İleride bir tane referans monitör çekerim.
  3. mortemeyn

Oyun ve iş için monitör çok kararsız kaldım yardım edin

MSI monitörü alıyorum teşekkürler herkese.
  4. mortemeyn

Onlarda da renk doğruluğu az oluyor aslında o yüzden biraz bu tip iş monitörüne yöneliyorum. 1731304507 Bu iş için monitör olacak ileride hz si yüksek oyun için alırım bir monitör.
  5. mortemeyn

Tamamdır olur. 1731303792 Bu MSI monitör aklıma baya yattı ya iş için filanda iyi 100hz olmasıda rahatlık sağlar.
  6. mortemeyn

Başka ülkedeyim. Dubai’deyim Amazon.ae, Microless, Sharafdg, Noon filan var burada.
  7. mortemeyn

a İş için ne konuda garip durur acaba?
  8. mortemeyn

https://uae.microless.com/product/m...curvature-1-07b-color-support-white-mp341cqw/ Şu nasıldır sizce? Fiyatı 1100AED ~10.000TL
  9. mortemeyn

https://uae.microless.com/product/msi-pro-mp341cq-business-productivity-curved-monitor-34-uwqhd-va-display-100hz-refresh-rate-1ms-mprt-response-time-1500r-curvature-1-07b-color-support-white-mp341cqw/ Şu nasıldır sizce? Fiyatı 1100AED ~10.000TL
  10. mortemeyn

Sistem imzadaki. i9 14900K + RTX 4080 + 64GB RAM var. Daha yüksek bütçede öneriniz var mı?
  11. mortemeyn

Bütçe 15K filan. İleride 2. Monitör alacağım. 2 tane kombinasyonda olur ana monitor iş için filan. 1731276936 1 monitör için 15K 1731277278 Şimdiden öneri için teşekkür ederim. Bugün kesin almam lazim.
  12. mortemeyn

Merhaba arkadaşlar monitör almam lazım. İş ve oyun için kullanacağım. Tüm önerilere açığım. Çoklu pencere kullanıyorum. Unreal Engine kullanıyorum. Renk doğruluğu olursa iyi olur. Șimdiden sağolun.
  13. mortemeyn

Büyük ve serin kasa önerisi istiyorum

Yurtdışındayım da burada satışta varda o yüzden dedim. 1731273743 Anladım teşekkür ederim.
  14. mortemeyn

Eşimle taşındık onun pc kasa ile monitörleri getiremedik :D 1731273415 Monitörden anlıyorsan rica etsem öneri yapabilir misin? Aklımda 2 fikir var ya önce iş için monitör alıcaz yada önce oyun için alıcaz. Oyun geliştiricisiyiz. Büyük ekran her zaman iyidir yada çok monitör ama bir yandan renk...
  15. mortemeyn

2 katı fiyata değmez bence dedim 2 tane lancool III çektim. Teşekkür ederim sırada 2 tane monitör almak kaldı. Yurtdışına taşındım taşıyamadığım eşyaları sattım da. 1731272841 Öneri için sağolun. 1731272895 2 tanesi 8000TL ye geldi. Morpheus 1 tanesi 9000TL ye geliyordu.
  16. mortemeyn

Morpheus ile farkı nedir fiyat farkına değer mi?
  17. mortemeyn

4200TL ye filan geliyor nerdeyse yarı fiyatı. Bu niye bu kadar ucuz acaba? 1731272156 Bayada iyi gözüküyor.
  18. mortemeyn

Yok o dediğim monitör 11K ya geliyor. 1731271957 Ya şimdi şöyle bir durum var ileride alıcam 2. monitörde fakat 60hz de çok yavaş gelir arada akşamları iş harici oyun oynarken acaba ucuz bir 27inç 165hz monitör mü alsam ki?
  19. mortemeyn

Arkadaşlar acil öneriye ihtiyacım var.
  20. mortemeyn

Daha uygun ne olabilir? Biraz daha ucuz bir şey alsam.
Top Bottom