Neler Yeni

İş için monitör önerisi UltraWide

mortemeyn

80+ Bronze
gayet yeterli ve kaliteli, belki 25kya daha iyisinide bulabilirsiniz 32 inç fln
Yok o dediğim monitör 11K ya geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya şimdi şöyle bir durum var ileride alıcam 2. monitörde fakat 60hz de çok yavaş gelir arada akşamları iş harici oyun oynarken acaba ucuz bir 27inç 165hz monitör mü alsam ki?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,505
İsim
Olcay akbulut
Yok o dediğim monitör 11K ya geliyor.

Ya şimdi şöyle bir durum var ileride alıcam 2. monitörde fakat 60hz de çok yavaş gelir arada akşamları iş harici oyun oynarken acaba ucuz bir 27inç 165hz monitör mü alsam ki?
asusun oled monitörleri hem renkte çok iyi hem oyunda çok iyi istersen ona bak + olarak 75hzde bulabilirsin rengi iyi olan, 60 adan iyidir

mortemeyn

80+ Bronze
Duyduğuma göre eskisi kadar ekran yanığı olmuyormuş OLED monitörlerde, üreticiler önlem alıyormuş o konu hakkında

İstersen ASUS'u al. senin için önemli midir bilmiyorum ama onun Hz değeri daha yüksek ama çözünürlüğü bir tık düşük.
renk için ultrawide tavsiye etmiyorum 1 tane kaliteli alıp yanına 2. almak daha mantıklı olur
işini görür bence illa 25bin gömmeye gerek yok diye düşündüm ama istersen LG 38wn95c-w, samsung g8, legion y34wz30, bulabilirsen alienware aw3821dw falan iyidir diye düşünüyorum pazar geniş
https://uae.microless.com/product/m...curvature-1-07b-color-support-white-mp341cqw/
Şu nasıldır sizce? Fiyatı 1100AED ~10.000TL

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,505
İsim
Olcay akbulut

mortemeyn

80+ Bronze
va panel hocam renk kalitesi proarttan kötüdür büyük ihtimal attığın proart tam profesyoneller için, en üst segment eğil tabii ancak o bütçede daha iyisini zor bulursun, delta e<2 ve çoğu renk uzayını %100 e yakın kapsıyor
Msi aldım. Büyük olması beni cezbetti. 2. monitörü sonra alacağım için şimdilik 1 tane olarak bu iyi gibi. Renk doğruluğu filanda çok kötü değil. İleride bir tane referans monitör çekerim.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,505
İsim
Olcay akbulut
Msi aldım. Büyük olması beni cezbetti. 2. monitörü sonra alacağım için şimdilik 1 tane olarak bu iyi gibi. Renk doğruluğu filanda çok kötü değil. İleride bir tane referans monitör çekerim.
hayırlı olsun hocam msida iyidir

mortemeyn

80+ Bronze
hayırlı olsun hocam msida iyidir
Sağol. Bakalım kullanalım. Araştırmaya pek vaktim olamadı. Çalışmam gerekiyordu işime en çok yarayacağını düşündüğümü aldım.

Top Bottom