Arama sonuçları: *

1. Ahmet Sevinç

Spiderman 2 pc'de kasmadan oynamak mümkün mü?

Arkadaşlar merhaba biliyorsunuz oyun sızdı bende kurulumunu yaptım ve denedim fakat çok kasıyordu ( 3060ti sistemimile bile ) bunu düzeltmenin yolu var mıdır? oyun hdd ye yüklü
  2. Ahmet Sevinç

Yardım Kaçak indirilen oyunlar nasıl silinir?

masaüstüne kurulan oyunları görüyorda böyle .exe basılıpta açılan oyunları görmüyor yoksa o oyunlar sadece inidirildikleri dosya kadar mı yer kaplıyor?
  3. Ahmet Sevinç

Yardım Kaçak indirilen oyunlar nasıl silinir?

Arkadaşlar selam conquerors 2 falan indirdim tamamen silmek istiyorum nasıl silerim?
  4. Ahmet Sevinç

En aktif battlefield veya cod oyunu ?

Bf2042 harbiden boş bir süre sonra ai a karşı oynatmaya başladı bende sildim haklısın yani Bf4 ü bilmiyorum ama 1 ve V şu sıralar bayağı aktifler onları oynayabilirsin
  5. Ahmet Sevinç

Marvel Spider man 2 torrent sorunsuz çalışıyor mu?

Arkadaşlar selam torrentli hali internette var bende sormak istedim şu anki torrentli hali 60fps kusursuz çalışıyor mu?
  6. Ahmet Sevinç

Batman Arkham Knight Alınır Mı?

Arkham city ve asylum da ayrı ayrı satılıyor onları ayrı ayrı alabilirsiniz Açık dünyalı ve bence hikayesi iyi ama boss fight namına güzel bişey yok bence
  7. Ahmet Sevinç

Batman Arkham Knight Alınır Mı?

arkham collection almak daha mantıklı 50 gb civarı diye hatırlıyorum
  8. Ahmet Sevinç

100 liraya oyun sepeti yapabilir miyim!?

the surge , road 94 mile 0 , remnant , settlement survival , ww1 series bundle , aven colony , the long dark , sherlock holmes gibi oyunlara bakabilirsin
  9. Ahmet Sevinç

Bf1 peacekeeper açaçakken oyun çöküyor

Arkadaşlar selam albion haritasında skin'i açmamız gerekiyor almak için peacekeeper'ı ama oyun arkada audacity'de vakit geçirdikten sonra hata verip kapatıyor çözümü ne olabilir ? İşlemci amd , driver güncel mi emin değilim ama normalde oynarken çözmüyor Bu arada technopat da ram mhz düşürmenin...
  10. Ahmet Sevinç

Yardım age of history 2 online oynanabiliyo mu ?

Oynayamazsınız
  11. Ahmet Sevinç

🚨Roblox devri bitti YASAKLANDI 🚨

olum oyunda 1 yıl önce filistin bayraklarıyla yahudi bayrağı tutan birisini kovaladıklarını görmüştüm 😂
  12. Ahmet Sevinç

Açık dünya olmayan oyun önerisi

Hocam en garde biraz goy goyluk oyun yani ciddi bir oyun değil ama fizik mekanikleri vs. İyi Portal veya arkham asylum da olabilir
  13. Ahmet Sevinç

Açık dünya olmayan oyun önerisi

Last of us , en garde , mass efect , mortal kombat
  14. Ahmet Sevinç

En İyi Oyun Hangisi Tartışalım

Hocam oda güzelde beni hikaye olsun olayların gidişatı vs. Days gone daha fazla sardı
  15. Ahmet Sevinç

En İyi Oyun Hangisi Tartışalım

Days gone
  16. Ahmet Sevinç

Epic games Oyun önerisi

ikiside iyi oyun ama alan wake al ille birini alacaksan
  17. Ahmet Sevinç

hikayeli oyun önerisi

Daya gone last of us gibi oyunlar sarar
  18. Ahmet Sevinç

steam 4 saatlik oyun iadesi kabul olurmu

dostum eğer ping'den çok çekmem diyorsan amerikan server'larınada girebilirsin
  19. Ahmet Sevinç

Oyun önerilerinizi bekliyorum

Battlefield 1 bence çok iyi oyundur online kısımda
  20. Ahmet Sevinç

Hikayeli Oyun önerisi

Days gone kesinlikle en beğendim oyun
Top Bottom