Daya gone last of us gibi oyunlar sarartek oturuşta bitirmekten bahsetmiyorum, saracak oyun anlamında söyledim.
re 3te türkçe desteği var mı acabaResident Evil öneririm tabi ki
TPS seviyorsan 2-3-4 gidebilirsin çok derin bir hikayesi yok ama oynanış zevkli ortalama hikayeyle 2 ve 3. oyunlar kısa olduğu için akıyor
FPS seviyorsan 7-8 hikaye daha derin oynanış daha sığ daha korku tabanlı oldukları için
Resmi olarak yokre 3te türkçe desteği var mı acaba
Ben Hades'i çok beğendim. Hem oynanış hem de hikaye bakımından. Hayatımda oynadığım ilk ve tek soulslike oyundu. Kesinlikle tavsiye ederim.Saracak, tek oturuşta 5-6 saat oynayacağım hikayeli oyun var mı ?
Sistem :
16 gb ram ddr5
İntel core i5 14500HX
rtx 4050
Ben de yeni çıktım şimdi oyundan. Gerçekten güzel, keyifli bir oyun. Cyberpunk 2077 de mükemmel dizisini önce izleyip sonra oyuna geçerseniz evrenin içindeymişsiniz gibi hissediyorsunuz.Ben Hades'i çok beğendim. Hem oynanış hem de hikaye bakımından. Hayatımda oynadığım ilk ve tek soulslike oyundu. Kesinlikle tavsiye ederim.
resident evil 7 oynuyorum şuan bir kaç kere zıplattı ama daha bitirmedimResident Evil öneririm tabi ki
TPS seviyorsan 2-3-4 gidebilirsin çok derin bir hikayesi yok ama oynanış zevkli ortalama hikayeyle 2 ve 3. oyunlar kısa olduğu için akıyor
FPS seviyorsan 7-8 hikaye daha derin oynanış daha sığ daha korku tabanlı oldukları için