hikayeli oyun önerisi

hasaner

80+
Reaksiyon skoru
4
Saracak, tek oturuşta 5-6 saat oynayacağım hikayeli oyun var mı ?
Sistem :
16 gb ram ddr5
İntel core i5 14500HX
rtx 4050

Tek oturuşta oynayacaksan outlas serisine bak yeni oyunları 4 saatte felan bitiyor

Resident Evil öneririm tabi ki :D

TPS seviyorsan 2-3-4 gidebilirsin çok derin bir hikayesi yok ama oynanış zevkli ortalama hikayeyle 2 ve 3. oyunlar kısa olduğu için akıyor

FPS seviyorsan 7-8 hikaye daha derin oynanış daha sığ daha korku tabanlı oldukları için

TPS seviyorsan 2-3-4 gidebilirsin çok derin bir hikayesi yok ama oynanış zevkli ortalama hikayeyle 2 ve 3. oyunlar kısa olduğu için akıyor

FPS seviyorsan 7-8 hikaye daha derin oynanış daha sığ daha korku tabanlı oldukları için
re 3te türkçe desteği var mı acaba

Saracak, tek oturuşta 5-6 saat oynayacağım hikayeli oyun var mı ?
Sistem :
16 gb ram ddr5
İntel core i5 14500HX
rtx 4050
Ben Hades'i çok beğendim. Hem oynanış hem de hikaye bakımından. Hayatımda oynadığım ilk ve tek soulslike oyundu. Kesinlikle tavsiye ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uncharted ve Witcher serisine de bakabilirsiniz.

Ben Hades'i çok beğendim. Hem oynanış hem de hikaye bakımından. Hayatımda oynadığım ilk ve tek soulslike oyundu. Kesinlikle tavsiye ederim.
Ben de yeni çıktım şimdi oyundan. Gerçekten güzel, keyifli bir oyun. Cyberpunk 2077 de mükemmel dizisini önce izleyip sonra oyuna geçerseniz evrenin içindeymişsiniz gibi hissediyorsunuz.

Kingdom come deliverance
Evil West hikayesi ile öne çıkmıyor
bioshock serisi uzun olmayan yapıda ama eskidir eski oyunları oynamak istemezsen bioshock infinite tavsiye ederim
Batman serisi eski fakat güzeldir

resident evil 7 oynuyorum şuan bir kaç kere zıplattı ama daha bitirmedim
Yaşlı kadının evindeyim şuan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,323
Üyeler
187,027
Son üye
frostybite
Geri