Merak ediyorumda niye bu kadar bos yapmissin amacin ney senin ?
Hayir anlatiyon tarafsiz ve duzgun sekilde anlat gidip o donemde ki osmanli gelisimleri...
boykot ben dikkat ediyorum etmesen de en güzel en lezzetli diyosun ama içinde süt bile yoktur artık o dondurmaların en iyisi tanıdığın bildiğin mahalle...
valla 2 sene önceyekadar benim için fiyat önemliydi ama ndivia israile yapay zeka üssü kurduğu için vereceğim paranın bize mermi yada silah olarak geri...
Kusura baıkmayın sizin art niyetten başka birşeyiniz yok defalarca bu tarz konular açtınız konuların cevaplarını klişe cevap diyerek geçistirdiniz haftada...
HDD nin hızı vs pek önemli değil. Telefonun hafızası dolduğu için fotoğraf video vs aktarılacak . Öncelik uygun fiyatlı olması. Eğer çok daha uyguna 500 GB...
15t 14t veya poco x8 X7 serileri olabilir. Yd alınacağı için IMEI atılması gerek yoksa yılda 4 ay kapalı kalır telefon, bunun için de MTK işlemcili telefon...
Olabilir pad mini den daha dengeli bir cihaz işlemcisi biraz daha güçsüz (%20 civarı) fakat snapdragon işlemci olması daha iyi olabilir sizin için, büyük...